Tatlım konuyu yazarken uzun olmasindan dolayı ve karıştirmamak adına noktalama işaretlerine dikkat edemedim. Benim eğitimimi sorgulamak sana kalmadı. Çocuk gelişim için kitaplar okur araştırmalar yaparım. Ayrıca mühendislik eğitimi aldım.Ailemdende gereken eğitimi aldım!Allah aşkına evlenmeden önce gidin bi eğitim falan alın!
O çocuğa öyle üzüldüm ki cahil cühelanın içinde büyüyor!
Valla hiç burdan bakınca öyle durmuyor. Cahil hareketleri yapmışsınız, saçma sapan şeyler olmuş sonra. Madem bir şey yapıyorsunuz habire neden özür diliyorsunuz? Madem özür diliyorsunuz sonra neden yapıyorsunuz? Hem basit saçma bir sebepten gelinen noktaya bak!Tatlım konuyu yazarken uzun olmasindan dolayı ve karıştirmamak adına noktalama işaretlerine dikkat edemedim. Benim eğitimimi sorgulamak sana kalmadı. Çocuk gelişim için kitaplar okur araştırmalar yaparım. Ayrıca mühendislik eğitimi aldım.Ailemdende gereken eğitimi aldım!
Mühendislik eğitimi aldınız?Tatlım konuyu yazarken uzun olmasindan dolayı ve karıştirmamak adına noktalama işaretlerine dikkat edemedim. Benim eğitimimi sorgulamak sana kalmadı. Çocuk gelişim için kitaplar okur araştırmalar yaparım. Ayrıca mühendislik eğitimi aldım.Ailemdende gereken eğitimi aldım!
Mühendislik eğitimi aldınız?
Ama sanırım Türkiye'de almadınız? Zira resmen kendinizi ifade edemiyorsunuz?
Konuya yorumum, meslek ve eğitimden bağımsız olarak maaile avamsınız.
Ben son derece seviyesiz gördüm hepinizi, herkes herkese istediğini söyleyip sonra nasıl yüzyüze bakıyor hiç anlamadım.
Her şey normalmiş gibi sizin sorunuz "eşim çocuğu babaannesine götürsün mü?"
Çok ilginç geldiniz bana.
Ayrıca madem 1 ay ayrı ev açacak paranız yok, bu kadar da olay çıkmış, dönün gidin evinize illa o şehirde kalmak zorunda mısınız?
dilerimde ben bidaha sizn eve adim atmam diye başladi sinirlendim bagirdim falan snra bagirdigim icin defalarca ozr diledim nyse kavgada oglumdan icin o benm dedi.o benm dedim. Esimden icin o da benm dedi oda benm dedim. Evden benm resmnlerimi kaldrms hepsini falan.
Tüh güzelim eksinli konu silinmiş bir nokta görüyorum sadece. Zalimeyler niye hicbiriniz alıntı yapmadınız. Hiç profesyonelce değil
Evet yaa, bakıyorum bakıyorum konu yok ortada.Tüh güzelim eksinli konu silinmiş bir nokta görüyorum sadece. Zalimeyler niye hicbiriniz alıntı yapmadınız. Hiç profesyonelce değil
Yaa atarlı da konu sahibi eğlenceli olabilirdi. Banlandiktan sonra yorum yapmanın bir anlamı da kalmıyor. Neyse artık.Gözlerinize yazık olmasın diye alıntı yapmadık
Konuyu sileceğine düzenlese banlanmazdı ve daha fazla tepki de almazdı. Şimdi hem banlanacak hem konu geri gelince milletin gözleri kanamaya devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?