- 11 Haziran 2018
- 33
- 13
- 3
- 32
- Konu Sahibi samelin evren
-
Pahali ucuz farketmez ama nerde satiliyor eczanelerde bulunurmu marketler kozmetik mağzalarda bulabilirmiyim tesekur ederim denicemSchwarzkopf bonacure un acil kurtarma serisinde kırık uçlar için bi krem var. Accık pahalı ama bayağı işe yarıyor
İnternetten alabilirsinizPahali ucuz farketmez ama nerde satiliyor eczanelerde bulunurmu marketler kozmetik mağzalarda bulabilirmiyim tesekur ederim denicem
Evet suan popoyu gecti Ama ben seviyorum uzun saç ayricauzun sac yakisiyor banaDiz üstü derken
Poponuzun altında mı saçlarınız yok artık okadar uzun saç hoş durmaz bence
Diz üstü derken
Poponuzun altında mı saçlarınız yok artık okadar uzun saç hoş durmaz bence
B 12 vitamin eksikligim var. Uzun sac seviyorum tercih meselesiSürekli kırılıyorsa kan testi yaptırın. Belki sorun vitamin eksikliğidir. Unutmayın ki uzadıkça saç uçları güçsüzleşir. Bel hizasını geçen saçı sevmiyorum. En uzun hali belimdedir.
Aaa bize de söyleyinÖzelden yazın kendi kürümü söyleyim. Çok hızlı ve kırıksız uzatır.
Sadece benim kiriklarim yok. Butun kadinlarin ortak sorunu lutfen paylasin herkes denesin lutfenÖzelden yazın kendi kürümü söyleyim. Çok hızlı ve kırıksız uzatır.
Argan yagi kulaniyorum maske kulabilirsem kulanirim uzun sac seviyorum cocukluk hayalim uzun sac tesekur ederimNashi argan yagi
Davines nourishing maske
Kirik olmasa bile o derece uzun sac hos degil ama siz bilirsiniz
Badem yagi sac diplerimi kurutuyor saclarimi kuru ince telli badem yagi yerine baska bir yag kullansam olurmu!Bende uzun saç severim biara benim saçlarım çok yıpranmıştı aktarda çalışan önermişti çörek otu yağı+ badem yağı+ zeytin yağı karıştır haftada 3 kere saçına uygula dedi. Uyguladım hem saçım uzadı hem parladı hem güzel besledi kırıklarım bile kalmadı öneririm.
Saclarim dizlerimine arasinda 3 santim vardi yani dizlerin usteydi neyi tuhaf anlamadimDiz üstü saç mı olur yaa. Etek dışında diz üstü olan hiçbir şey duymamıştım.
Saclarim dizlerimine arasinda 3 santim vardi yani dizlerin usteydi neyi tuhaf anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?