- Konu Sahibi samelin evren
-
Badem yagi sac diplerimi kurutuyor saclarimi kuru ince telli badem yagi yerine baska bir yag kullansam olurmu!
TesekurlerDiplere sürme uçlarına sür yağları genelde kepek varsa diplere öneriyorlar. Badem yağından başka hiç bilmiyorum cnm ya. Bi de maden suyu iyi geliyormuş diye duydum internetten bi bak istersen.
Sadece öneri bekliyor konu sahibi eleştiri değil bence öyle seviyorsa uzatsın kısa seven kazıtsın kimene sonuçta :) üzmeyelim.. canım ben yumurrta ve zeytinyağı maskesi yapıp komple saçıma yayıyorum streçliyip 1-2 saat bekletiyrm haftada 2 kez dene istersen hem güçleçti hemde gürleşti saçlarımbirde şu at kuyruğu şampuanı var gerçekten çok iyi uzatiyor ..gratislerde var :) şu saç yapmama meselesine nasıl alıştın ya ben her duştan sonra fön çekiyorum ama hindistan cevizi yağını her iki günde bir maske yapıp o gece yatıyorum kırıklarım düzeldi sanki
Yumurta maskesini yapiyorum tabi zeytin yagi ve corek otu yagi katiyorum at kuyrugu sampuanini hic duymadim. Ama gdenemekten zarar cikmaz ben sac yipratacak islemleri yapmayi biraktim sac yapmak fon maşa demek degil bir cokfarkli sac orgu, topuz sekilleri farkli sac modelleri ogrenip yapiyorum hindistan cevizi yagi. Nasil kullaniyorsunuz dipden ucana kadarmi surmeliyim yoksa sadece uclarinami kac saat kalacak tesekur ediyorumSadece öneri bekliyor konu sahibi eleştiri değil bence öyle seviyorsa uzatsın kısa seven kazıtsın kimene sonuçta :) üzmeyelim.. canım ben yumurrta ve zeytinyağı maskesi yapıp komple saçıma yayıyorum streçliyip 1-2 saat bekletiyrm haftada 2 kez dene istersen hem güçleçti hemde gürleşti saçlarımbirde şu at kuyruğu şampuanı var gerçekten çok iyi uzatiyor ..gratislerde var :) şu saç yapmama meselesine nasıl alıştın ya ben her duştan sonra fön çekiyorum ama hindistan cevizi yağını her iki günde bir maske yapıp o gece yatıyorum kırıklarım düzeldi sanki
Eklemek icin cok ugrastim olmadi 2hafta once uye oldum fazla bilmiyorum nasil ekleyebilirim fotoyu uzun saclarimi ucyil once kestim simdi uzatmaya calisiyorum simdi belimi geciyor uzunluguSaçlarının fotosunu at bi bakalım hiç o kadar uzun saç görmediğimden
b12 eksikliğiniz varsa zaten doktor tavsiyesi ile vitamin takviyesi kullanmanız gerekir.b12 ve biotin eksikliği saç,kaş,kirpik vs üzerinde olumsuz etkili. doktorunuza danışarak kullanacağınız b12, biotin karışımı vitaminler saçlarınızı içten besleyeceği için fayda sağlayacaktır.B 12 vitamin eksikligim var. Uzun sac seviyorum tercih meselesi
Dipten uca kadar sürüyorum sonra topluyrm saçımı ertesi gün yıkıyrmYumurta maskesini yapiyorum tabi zeytin yagi ve corek otu yagi katiyorum at kuyrugu sampuanini hic duymadim. Ama gdenemekten zarar cikmaz ben sac yipratacak islemleri yapmayi biraktim sac yapmak fon maşa demek degil bir cokfarkli sac orgu, topuz sekilleri farkli sac modelleri ogrenip yapiyorum hindistan cevizi yagi. Nasil kullaniyorsunuz dipden ucana kadarmi surmeliyim yoksa sadece uclarinami kac saat kalacak tesekur ediyorum
Yumurtayı mı bir gece bekletiyorsunuz saçınızdaDipten uca kadar sürüyorum sonra topluyrm saçımı ertesi gün yıkıyrm
Niye özelden, yazsanız da biz de faydalansakÖzelden yazın kendi kürümü söyleyim. Çok hızlı ve kırıksız uzatır.
AY yok yumurtayla duramam sabaha kadarYumurtayı mı bir gece bekletiyorsunuz saçınızda
Yumurtayla kokarım kız naptınAY yok yumurtayla duramam sabaha kadarhindistan cevizi yağı ile duruyorm.. zeytinyağı ve yumurta karışımını /2 saat bekletip yıkıyorum
Resimle gösterdiğim içinNiye özelden, yazsanız da biz de faydalansak
Tamam bende istiyomResimle gösterdiğim için
Bana özel mesaj at ben sana yollayım. Ben atamıyorum özel mesaj sana.Tamam bende istiyom
Aaa bende istiyorumBana özel mesaj at ben sana yollayım. Ben atamıyorum özel mesaj sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?