uzun soluklu ilişkiler

aynen direk alışkanlık olmuş ilişkide heyecan bitiştir diyorlar ne güzel anlatmışsın aynı şehirde misinz merak ettim ayrıca sizede mutluluklar

yakın bir arkadaşım var, lise 2de sanırım çıkmaya başlamışlar. ikisi de okulu bitirdi, üniversite kazandı, kız 2 yıllık çocuk 4 yıllık okudu. ikisi de işe girdi. bu ay nişanlanacaklar. 7 yılın sonunda yani canım.

benim de erkek arkadaşım 3.sınıftaydı, ben 2 yıllık bölüm bitirdim işe girdim o zaman çıkmaya başlamıştık. o okulu bitirdi, okuldan sonra 1 sene çalıştı, sonra kısa dönem askere gitti geldi, şimdi gene çalışıyor, seneye felan evlenebiliriz herhalde. böyle okul döneminde çıkmaya başlayınca mecburen bu aşamaları yaşıyor insan, önemli olan karşılıklı sevmek ve güvenmek. tabii ki şans, kısmet.

evet güvende çok önemli okul,iş,askerlik derken bu kadar uzuyor zaten ilişkiler

ben de senin gibi uzun soluklu ilişki yaşadım. tanıştığımızda lise 2 deydim. şu an üniversite son sınıftayım. evleceğiz diye hayaller kurardırk. okul biter bitmez evlenecektik. 5 yıl bekledim. hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu. son sınıfta olduğum için gelinlik modellerine bile bakıyordum. sonuç noldu 5 ay önce ayrıldık.

aynen direk alışkanlık olmuş ilişkide heyecan bitiştir diyorlar ne güzel anlatmışsın aynı şehirde misinz merak ettim ayrıca sizede mutluluklar

Teşekkür ederim canım Aynı şehirdeyiz ama şöyle bir durum oldu. Ben 2 yıl üni.ye gittim başka bir şehre..2 Yıl ayda bir görüşme derken, benim okulum bitti demişken tam benim gelmeme 20 gün kala o 15 ay askere gitti taaa en uzaklara Bizim 3,5 yılımız ayrı gayrı geçti.. Geleli 6 ay bitti. Çok daha güzel başladık. Böyle sınavlardan geçtik işte Çok şükür ki geçtik.. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inş. KK'dan :)

kızlaar hepimiznki uzun süreli ilşkiler sizce ilşkimizi anlı tutmak için neler yapalım küçük jestler mutluluklar fln

Çok üzüldümm

ayy üzüldüm canım niye bitti peki(tabi anlatmak seni üzmezse)

kızlaar hepimiznki uzun süreli ilşkiler sizce ilşkimizi anlı tutmak için neler yapalım küçük jestler mutluluklar fln

Bak bu fikri sevdim :)

Ben genelde beklemediği anda minik süprizler yapıyorum. Kahvaltı için rezervasyon yaptırıyorum mesela, sinema için bilet alıp karşısına dikiliveriyorum. Mektup yazıyorum :)))))

Sizler neler yapıyosunuz kızlar?? fikir verelim birbirimizee

ooo baya ayrı kalmışsınız canım amin inşallah canım inşallah

Biz ayrı şehirlerdeyiz,üstelik su an uzun donem asker

Oy.. Allah kolaylık versin sizin daha bi zormuş canım, uzun dönem askerlik nedir bilirim bol bol dua et.. İşe yarar eminim. Ben öyle yapardım.. Gittiği gibi gelir inşallah.. Hem sevdiceğin hem tüm askerlerimiz.. (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…