- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Ayrıca tekrar dünyaya gelsem yine onu sevmek isterdimYıllar değildir aşkı bitiren insanlardır. Bizim insanımız ne yazıkkı bunu anlayamıyor. ALışkanlık diyorlar alakası yok. Ben hala buluşacağımız zaman heyecanlanırım, kramp girer mideme :))) Bizim de evlenmemize 2 yıl var. İnşsallah tabii size de mutluluklar canım
yakın bir arkadaşım var, lise 2de sanırım çıkmaya başlamışlar. ikisi de okulu bitirdi, üniversite kazandı, kız 2 yıllık çocuk 4 yıllık okudu. ikisi de işe girdi. bu ay nişanlanacaklar. 7 yılın sonunda yani canım.
benim de erkek arkadaşım 3.sınıftaydı, ben 2 yıllık bölüm bitirdim işe girdim o zaman çıkmaya başlamıştık. o okulu bitirdi, okuldan sonra 1 sene çalıştı, sonra kısa dönem askere gitti geldi, şimdi gene çalışıyor, seneye felan evlenebiliriz herhalde. böyle okul döneminde çıkmaya başlayınca mecburen bu aşamaları yaşıyor insan, önemli olan karşılıklı sevmek ve güvenmek. tabii ki şans, kısmet.
aynen direk alışkanlık olmuş ilişkide heyecan bitiştir diyorlarne güzel anlatmışsın aynı şehirde misinz merak ettim ayrıca sizede mutluluklar
5, 5 yıl da benden gelsin :) Benimkide uzun süreli sayılır sanırım...
ben de senin gibi uzun soluklu ilişki yaşadım. tanıştığımızda lise 2 deydim. şu an üniversite son sınıftayım. evleceğiz diye hayaller kurardırk. okul biter bitmez evlenecektik. 5 yıl bekledim. hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu. son sınıfta olduğum için gelinlik modellerine bile bakıyordum. sonuç noldu 5 ay önce ayrıldık.
5, 5 yıl da benden gelsin :) Benimkide uzun süreli sayılır sanırım...
ben de senin gibi uzun soluklu ilişki yaşadım. tanıştığımızda lise 2 deydim. şu an üniversite son sınıftayım. evleceğiz diye hayaller kurardırk. okul biter bitmez evlenecektik. 5 yıl bekledim. hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu. son sınıfta olduğum için gelinlik modellerine bile bakıyordum. sonuç noldu 5 ay önce ayrıldık.
kızlaar hepimiznki uzun süreli ilşkiler sizce ilşkimizi anlı tutmak için neler yapalım küçük jestler mutluluklar fln
Çok üzüldümm
Teşekkür ederim canımAynı şehirdeyiz ama şöyle bir durum oldu. Ben 2 yıl üni.ye gittim başka bir şehre..2 Yıl ayda bir görüşme derken, benim okulum bitti demişken tam benim gelmeme 20 gün kala o 15 ay askere gitti taaa en uzaklara Bizim 3,5 yılımız ayrı gayrı geçti.. Geleli 6 ay bitti. Çok daha güzel başladık. Böyle sınavlardan geçtik işte Çok şükür ki geçtik.. Sizin de güzel haberlerinizi alırız inş. KK'dan :)
Biz ayrı şehirlerdeyiz,üstelik su an uzun donem asker
Biz ayrı şehirlerdeyiz,üstelik su an uzun donem asker
her şeyin hayırlısı ama ilişkilerde en önemli şey saygıymış geç de olsa anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?