uzun soluklu ilişkiler

zor mu geliyor heves mi yok :)

ayy anladımm:90::90: ama zaten kendi al bu parayı bişey al demesi o onun aldığı heyecanı vermez

ayy anladımm:90::90: ama zaten kendi al bu parayı bişey al demesi o onun aldığı heyecanı vermez

Özel günleri unutmaz; alır o yeter. Çokta romantik olmasın zaten. Bir süre sonra bana fazla yapmacık geliyor. Hatta ben özel günleri bile unuturum. Romantizm yapımda yok. Ben de böyleyim; ne yapayım :)

Özel günleri unutmaz; alır o yeter. Çokta romantik olmasın zaten. Bir süre sonra bana fazla yapmacık geliyor. Hatta ben özel günleri bile unuturum. Romantizm yapımda yok. Ben de böyleyim; ne yapayım :)

aaa özel güzlerde olsun artık sende yapma öyle tabi herkes bir olamaz :)

Tüm ilklerimizi hatırlar mesela. Hatta sorar. İlk seni ne zaman öpmüştüm, ilk hangi filme gitmiştik vs vs. Kaçıncıya soruyor ama hiçbirinde bir kerede cevap veremiyorum :)

Özel günlerin de kapitalizm ürünü olduğundan filan dem vuracağım da vurmuyorum. Şimdi romantik arkadaşların canını sıkmayayım :)))

Ayyy bnde anlatcamm yaaaaa...
sizinkleri okyunca aşkaa geldim...

bzde uzak mesaflerdeyizz ama ağustostaa 4 yıl olcak inş..
şuan askerde sewdceğim...14 ay snraa btcek gelincde ewlencezzzzz
Allahımm inş..

arada kavga edp hemen ayrlp 1 haftaya kadar barşşsak daa....

SEWYRZ BRBRMZİ EKMĞİMZİ TUZA BANP YER GBİİ

bzde odunuz yaa çok romantk deglzdir...
ama gecen doğm gnnde resmlermzle ona video yaptm ve pat dye karşısına ckardım facde o kadar şaşrdı mtlu oldkii izlerken gözleri dolmuşş ve defalarcaa izlemmişşş:16:
yawrum yaa bahriyeliii yarim benmm

tabi siz de kendinize göre haklısınızdır belki canım :) rica ederim ayrıca :) kötü yorum yapanlara ve kötü çirenlere kulakalrı tıkamak en iyisi o halde maşallah diyip yola devam

ahh ahh uzun soluklu deyince geldm bende 6 yıllık ilişkimi bitirdim bi kalemde ah mı ceksem oh mu ceksem bilemedim tabiside şmdi olsun 25 gün oldu ama canım hiç acımıo bile.umarım sonunuz böyle olmaz tabi ama boşver 5 yıl var daha demeyi anı yaşa yaşat işte.ne olucagı belli degil bu hayatın ben güvenmiyorum artık mesela.

siz rolleri değişmişsiniz genelde erkekler unutur kadınlar hatırlar,burda tam tersi :)

ne güzel Allah bozmasın mutluluğunuzu hem biraz romantiklik varmış yine canım :)

6yıllık ilişki bitti ve canın yanmıyorsa baya kötü bitmiş anlaşılan:26:

tabi siz de kendinize göre haklısınızdır belki canım :) rica ederim ayrıca :) kötü yorum yapanlara ve kötü çirenlere kulakalrı tıkamak en iyisi o halde maşallah diyip yola devam

aynen kulakları tıkayıp dediğiniz gibi yola devam etmek gerekiyor :)

bencede birbirimize fikir verelim önerileri bekliyoruzzz :)

benimde 4 yıllık bi ilişkim var..aynı ünide okuyoruz birinci sınıftan beri beraber nerdeyse hiç ayrılmıyoruz birbrimizden...çok seviyorum unu ama ilk gnler gibi olmuyo monotnlastık artık...bide biz çok geçmsiz bi çiftiz devmlı kavga ama hiç ayrılmadık küsmedik birbrimize o kadar kvgaya rağmen seviyorum ama gelecktn korkuyorum sadece :26: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…