- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
bend aha 2 saat önce onla birlikteydim ama yeniden özledim
inşallah bu görme isteğimiz onunla olma isteğimiz karşılıklı olarak hep ömür boyu devam eder :)
ay inşallah canım ya aşklar hiç bitmesin hep mutluluklarla sürsün herkes mutlu olsuuuuun
ay inşallah canım ya aşklar hiç bitmesin hep mutluluklarla sürsün herkes mutlu olsuuuuun
Benim erkek arkadaşımda şuan başka şehirde. Atandı şükür. Hasrete dayanacağız artık. Biz sizin gibi romantik değiliz valla. Yalnız bende de yok romantiklik. Öyle süpriz yapayım da, aşk sözleri yazayım da vs. yok anlayacağın :)
zor mu geliyor heves mi yok :)
Heves yok heves. Başka şeye heves var. Konuşturmayın şimdi beni :)))
Hediye süprizine filan gelince zaten maaşın bir kısmını bana yolluyor. İstediğini al diyor. Ben almıyorum; düğün için hazırlık yapıyorum o ayrı tabi.
ayy anladımm:90::90: ama zaten kendi al bu parayı bişey al demesi o onun aldığı heyecanı vermez
Özel günleri unutmaz; alır o yeter. Çokta romantik olmasın zaten. Bir süre sonra bana fazla yapmacık geliyor. Hatta ben özel günleri bile unuturum. Romantizm yapımda yok. Ben de böyleyim; ne yapayım :)
süreç uzun olunca ve daha önümüzde 4-5 yıl olunca sanki zaman geçmiyecek gibi geliyor:) biran önce yıllar geçsin okul bitsin istiyoruz :)böyle zaman geçerkende çevreden uzun ilişki yaşayıpta ayrılanların olduğunu duyuyoruz ,birde bazı kişiler işte sizde böyle olursunuz daha çok var şeklinde imalarda bulununca insan ister istemez korkuyor ama çok şükür şimdilik hiç bir sıkıntımız derdimiz yok bu konudabende böyle uzun süre sonunda evlenenlerle yada bizim gibi olanlarla konuşmak istedim sizede yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Tüm ilklerimizi hatırlar mesela. Hatta sorar. İlk seni ne zaman öpmüştüm, ilk hangi filme gitmiştik vs vs. Kaçıncıya soruyor ama hiçbirinde bir kerede cevap veremiyorum :)
Özel günlerin de kapitalizm ürünü olduğundan filan dem vuracağım da vurmuyorum. Şimdi romantik arkadaşların canını sıkmayayım :)))
Ayyy bnde anlatcamm yaaaaa...
sizinkleri okyunca aşkaa geldim...
bzde uzak mesaflerdeyizz ama ağustostaa 4 yıl olcak inş..
şuan askerde sewdceğim...14 ay snraa btcekgelincde ewlencezzzzz
Allahımm inş..
arada kavga edp hemen ayrlp 1 haftaya kadar barşşsak daa....
SEWYRZ BRBRMZİ EKMĞİMZİ TUZA BANP YER GBİİ
bzde odunuz yaa çok romantk deglzdir...
ama gecen doğm gnnde resmlermzle ona video yaptm ve pat dye karşısına ckardım facde o kadar şaşrdı mtlu oldkii izlerken gözleri dolmuşş ve defalarcaa izlemmişşş:16:
yawrum yaa bahriyeliii yarim benmm
ahh ahh uzun soluklu deyince geldm bende6 yıllık ilişkimi bitirdim bi kalemde ah mı ceksem oh mu ceksem bilemedim tabiside şmdi olsun 25 gün oldu ama canım hiç acımıo bile.umarım sonunuz böyle olmaz tabi ama boşver 5 yıl var daha demeyi anı yaşa yaşat işte.ne olucagı belli degil bu hayatın ben güvenmiyorum artık mesela.
tabi siz de kendinize göre haklısınızdır belki canım :) rica ederim ayrıca :) kötü yorum yapanlara ve kötü çirenlere kulakalrı tıkamak en iyisi o halde maşallah diyip yola devam
Bak bu fikri sevdim :)
Ben genelde beklemediği anda minik süprizler yapıyorum. Kahvaltı için rezervasyon yaptırıyorum mesela, sinema için bilet alıp karşısına dikiliveriyorum. Mektup yazıyorum :)))))
Sizler neler yapıyosunuz kızlar?? fikir verelim birbirimizee
8-9 yıllık ilişkileri olanlaradeğmesin maşallah Darısı bize;2 yıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?