uzun soluklu ilişkiler

ayy üzüldüm canım niye bitti peki(tabi anlatmak seni üzmezse)

üzmez canım şu an zaten başka biri var hayatımda. benim ilişkimin bitme nedeni karşı tarafın tamamen kendini salması ve benim artık mücadele ede ede çok fazla yıpranmam oldu. kaç yıl geçerse geçsin iki tarafında mutlaka çabalaması gerekiyor. eğer biri diğerine devamlı yük olmaya başladığı kendini saldığında ilişkiler inceldiği yerden kopuyor maalesef.

aa sennkiler çok hoş sürprizlermiş gerçekten. ben bazen o erken uyuduğunda benm uykum olmadığında gece çok güzel upuzun aşk sözleriyle dolu mesaj yazıyorum. sabah uyandığında okuyo çok mutlu oluyo. bazen pat diye hediye alıyorum özel gün falan dışında şaşırıyo mutlu oluyo. oda aynı şekilde bana çiçekler güller alıyo durduk yere. şiirler yazıyo böyle şeylerle canlı tutuyoruz ilşkimizi

Amin canım amiinn tek istegim sag salim evine dönmesi,ayda bir görüşsekte olur.iyi oldugunu bıleyım yeter..çok dua edıyorum,tek yapabildiğim o

Benim erkek arkadaşımda şuan başka şehirde. Atandı şükür. Hasrete dayanacağız artık. Biz sizin gibi romantik değiliz valla. Yalnız bende de yok romantiklik. Öyle süpriz yapayım da, aşk sözleri yazayım da vs. yok anlayacağın :)

kızz ama aşkta böyle şeyler olmaklı. bikezde sen yap bakıyım nasıl bi tepki vercek sevgilin

ben de burdayken yani ilk 1 yıl,hergün not bırakırdım odasında bıyerlere..sonradan bulunca nasıl mutlu olurdu yavrum benim

hım kötüymüş canım bitmesi iyi olmuş ozaman inşallah bu ilişkinde çok mutlu olursun :)

ne güzel ya biz bu arada sınav okul derken bunlarıda yapamıyoruz tam sınav dönemleri içindeyiz aklımıza bunları yapmak bile gelmiyor...sınavlar bitsin harekete geçmemiz lazım

hımm olabilir canım ben daha 20 yaşındayım 3 yıllın içindeyiz ilişmizinde sizinki nasıl gidiyor

İyi gidiyor iyi. Fırsat bulduğu ilk zamanda isteme, söz inşallah :) Tabi aksilikler olmazsa. İhtiyaçlarımızı tamamlıyoruz yavaştan.

Artık evlenince süprizlere yoğunlaşmayı düşünüyorum ben. Başbaşa olalım bir hele. Böyle uzaktan uzağa süpriz olmuyor :)

ayyyyyy haklısın ya hayırlısı olsun inş hepimiz içi

hım kötüymüş canım bitmesi iyi olmuş ozaman inşallah bu ilişkinde çok mutlu olursun :)
inş. canım. şuan zaten iyi gidiyor. yaptığım hataları tekrarlamamaya çalışıyorum.

dimi ya aynı evin içinde ne güzel olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…