uzun soluklu ilişkiler

endişe etmemeye çalış canım ,nişan düğün için falan daha ortalama kaç yılınız var

Canım sen oku, mesleğini eline al, güzel bir iş sahibi ol. İlişkin devam eder inşallah ama hayatını planlarken önce kendi kişisel önceliklerini göz önüne al. Güzel bir mesleğin olsun, işe başla da gerisi kolay. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Ya biterse diye geçirme aklından. Siz sevdikçe devam eder ilişkiniz.

Önce meslek :)

Selam kızlarrr Neler kaynatmışsınız öyle nelerrr.. Herkese maşallah diyelimm Allah nazarlardan saklasın ve herkes sevdiceği ile evlensin inşalllaaahhhh..

O muhabbetten bende sıkıldım. 7 yılı devirdik. Artık uyandığımda onu yanımda görmek istiyorum Ama bunun için 2 yıl daha beklememiz gerekiyor.. Geç olsun güç olmasın elbet ama iştee insanın içi gidiyorr ahh ahh...

siz senedir berabersiniz tatlım inş en yakın zmanda evlenrsiniz tatlım geçmick gibi glyo ama 4 yıl nsl gçti anlamdım

bizde 3ü doldurup 4e giriciz bu ayın sonunda canım :) inşallah amin aynısı sizin içinde geçerli olur inşallah evet bende 3 yılı anlamadım ama sanki önümüzde ki 4 yıl hiç geçmeyecek gibi geliyor :)

tabi ki onun farkındayım önce hayatımızı kurtarmamız lazım ,dediğiniz gibi önce meslek... zaten mesleklerimi elimize alıp hayatımızı yoluna koymamız için 4 sene var onun için bekliyoruz:)ayrıca temenlileriniz içinde çok sağolun

bizde 3ü doldurup 4e giriciz bu ayın sonunda canım :) inşallah amin aynısı sizin içinde geçerli olur inşallah evet bende 3 yılı anlamadım ama sanki önümüzde ki 4 yıl hiç geçmeyecek gibi geliyor :)

teşekkrler tatlım inşş..sorma ya 4 yıl gçti tamam 3 yılda geçer gider diyorum ama bi yandanda artık nasıl geçerki diyorum

sizede maşallah canım dile kolay 7 yıl bu kadar yıl geçmiş o 2yılcıkta hemen geçer inşallah

iyi akşamlar kızlarrr allah herkese nice güzel ve birlikte huzurlıu yıllar nasip etsinn

bende 8 yıllık ilişkimin ardından 9. yılımı evli olarak tamamlamak üzereyim allah herkese nasip etsin .... SEvgilim şimdi kocişim :)

ama tabi evli olmanında zorlukları var ama güzellikleride var tabi (hemde daha fazla )

oooo maşallah ne kadar uzun bi süreç ardından sonra kavuşmuşsunuz ortalama okul bitinceye kadar bzizmde bu kadar olucak malesef,peki nasıl çabuk geçti mi yıllar

oooo maşallah ne kadar uzun bi süreç ardından sonra kavuşmuşsunuz ortalama okul bitinceye kadar bzizmde bu kadar olucak malesef,peki nasıl çabuk geçti mi yıllar

yıllar hiç yaşanmamışçasına hızlı geçiyor bizde okulun ilk yılında tanıştk 4 yılsonra memleketlerşmşze döndük 3 yıl başka şehirlerde yaşadık ama yılmadık :) şimdi ben onun şehrindeyim (bursa) ailemden uzak olmak zor geliyor ama onada alışılıyor (istanbul)

anın tadını yaşayın iyi veya kötü anılar olabilir ama önemli olan şu an içinde bulunduğun zaman.
ben her zaman bu düşüncedeyim geçmişte ne oldu gelecekte ne olacak diye kaygılanmak huzursuzluktan başka bir şeye yaramaz.

uzun bir süreç gerçekten :) tabi alışılır mutlaka

öyle büyük bir kaygım yok sadece daha 4-5 yıl beklemek çook uzun bir süreç gibi geliyor(ama mecburuz tabi)

Bizde Lise son sınıfta başladık çıkmaya ayrı ama yakın şehirlerde okuduk üniversiteyi Haftasonları görüşüyorduk hep okul bitti askerlikti-onun işi benim işim derken 9.yılımızın sonunda evlendik aşkımla onu çok seviyorum evlenmeden önce onu çok seviyordum ama şimdi ayrı bir bağlıyım ona her gece onunla uyumak sabah onunla uyanmak tarif edilemez bir duygu Allah hayalini kuran tüm sevenleri kavuştursun.İlk başlarda aynı kaygılar oluyordu bizde de ama arkadaşlarında dediği gibi akışına bırakmak önemli zaten zamanla herşey olacağına varıyor.O yüzden şimdiden bunları düşünüp kaygılanmayın.Birlikte olmanın tadını çıkartın ama öyle herşeyi birlikte yapan vıcık vıcık çiftlerden de olmayın.kendinize zaman ayırın herkesin ayrı arkadaş çevresi olsun çnk uzun soluklu ilşkilerde özlem çok önemli.

amin ne güzel siz kavuşmuşsunuz...biz aynı şehirde okuyoruz her gün beraberiz öyle çok büyük özlem olmuyor bu yüzden ama daha 7 aydır böyle önceden böyle değildi

Son düzenleme:
amin ne güzel siz kavuşmuşsunuz...biz aynı şehirde okuyoruz her gün beraberiz öyle çok büyük özlem olmuyor bu yüzden ama daha 7 aydır böyle önceden böyle değildi

okudum tüm yazılanları lionessss senle aynı durumdayız ben de lise 3teydim o üniversiteye hazırlanıyodu aynı okuldaydık ama o ilk senesinde istediği yer olmayınca bekledi ben ilk senemde kazandım ama hazırlık okudum 3,5yıldır birlikteyiz ve biyerden sonra sabretmek gerçekten zor nasıl o kadar sene geçicek sürekli düşünüyorum birlikte olunan her an güzel ama sürekli aynı evde olmak sürekli birlikte olmak bambaska :) ki bunu sadece yazları yaşayabiliyoruz birlikte kalabiliyoruz,benim tek sorunum artık bunaltmıs olmam onu şakayla da olsa evlenelim evlenelim diye diye çocuğu kaçırıcam normalde bu tarz bi insan değildim evlilik vs diye deliren bi kız değildim ama bi an önce evimiz olsun işimiz olsun evlenelim isteğiyle yanıp tutusuyorum!

7 senelik beraberliğin sonunda evlendik eşimle.
8 aylık evliyiz, ve malesef görevim gereği ayrıyız şuan

okul yıllarında birlikteydik, aynı üniversitede aynı sınıftaydık hatta, unutulmaz günlerdi.

sende bu şansa sahipmişsin, bence tadını çıkar.

üniversite yılları zaten unutulmazdır, birde yanında sevdiğin oldumu tadından yenmez

yıllar öyle çabuk geçiyorki, benim için gelinlik giyip onunla evlenmek ulaşılmaz birşeydi ogünler hiç gelmiycek diye düşünürdüm , ama birde baktımki nikahımızda evet evet evet die 3 kere bağırıyorum

hayatınızın ve ilişkinizin tadını çıkarın, öyle yada böyle geçecek bu yıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…