- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.321
bunun uyarılarını falan okudum hiç bi yan etkisi yok nettende araştrdım kapatıcı olarak kullanan cokmuş dışrı cıkarken süper oluyo hem zararı yok hemde izleri kapatıyo yazmışlarrcanım ilacın uyarılarını oku iyice. bana cildiye doktoru vermişti bi krem. o da pürüzsüz yapmıştı cildimi fakat mesela o kremi sürdükten sonra güneşe çıkmam yasaktı.
hakkında hayırlısı olsun ne dıyım onca okul oku onca masraf yap emek ver sonra bi sınava bağlı olsun tüm hayatın tuhaf açıkçasıkendimi boşlukta hissediyorum canım
324 sınıf öğretmeni alıncak.. sadece 324
ders çalışamıyorum bi kaç gündür, topikçiğime de yansıtmak istemiyorum ordakilerin de çalışma şevkini kırmak istemiyorum, diğer meslektaşlarımın önü açıldı onlar için çok seviniyorum. çok çalışırlarsa başarıcaklar inşallah
fakat ben psikopata bağladım iyice..
sölicek çok sözüm var da.. neyse susayım burda
rüyamda bile 324 tane kalem almışım öğrencilerime dağıtıyodum.
durumum vahim
haha bakalım cnm nişan olmadan mı evlenicez yoksa evlenme tekliflerini biz mi edicezhem 3 seneyi bitirmiş bi ilişkim var hem ayrı şehirlerdeyiz (baya da uzak) hem de hiç bir adım atılmadı hala:) bu gidişle nişan falan olmdn direk evlenicem:)
kızlar ya son günlerde bende sivilceler çıkmaya başladı iltihaplı hemde eczaneden ımex diye akne ilacı aldım kullananınız oldu mu hiç az önce yüzümü iyice temizleyip sürdüm kıvamıda cok güzel fondöten gibi günlük yaşamımda bunu kullansam olmaz mı ki kapatıcı yerine
yaşım olmuş 27 hala teklif beklemekteyim :) evlensem de eş durumu ataması olmayacak gibi (bu seneki saçmalıklara bakarak). bakalım bu sene evlilik yolunda adım atılacak mı :))haha bakalım cnm nişan olmadan mı evlenicez yoksa evlenme tekliflerini biz mi edicez
bnde bi ara hiç yoktu yüzüm cok pürüzsüzdü herkeste soruyodu napıyosun diye ama şu labaratuara geçtiğimden beri yanak bölgemde iltihaplı cıkmaya başladı sanırım işin stresinden kaynaklı..bunu bi kullanayım bakalım eğer işe yaramazsa dediklerini not aldım cnm cok sağolben cilt doktoruna gittim sivilce için bi kaç ay önce biliyosun nadixa diye bir krem verdi 6 hafta kullanmamı söyledi ama yatmadan önce kullanıcaktım sadece yatmadan sürüyordum ve çamur sabunu ile temizliyordum sabahları yüzümü istersen bir dene canım ama nadixa yı sağlık sigortası karşılıyor fakat yosun sabunu nu karşılamıyor onu kendim aldım 30 tl bişi ama sivilcelere etkisi var çamur sabununun da istesen markasını yazarım sana siyah lut gölü sabunu adını hatırlayamadım şimdi ama düşünürsem gelir belki aklıma
yalnız benim sivilcelerim tekrarladı gene yaa ne zaman sıkıntı olsam çıkıyorlar geçen gün burda bir arkadaş bir ilaç ismi söyledi onu alıcam bende cleocin-t diye bakalım belki iyi gelir
tabi benim şuan tek tük sivilcem var bi kaç ay önce tüm yüzümdü
bnde bi ara hiç yoktu yüzüm cok pürüzsüzdü herkeste soruyodu napıyosun diye ama şu labaratuara geçtiğimden beri yanak bölgemde iltihaplı cıkmaya başladı sanırım işin stresinden kaynaklı..bunu bi kullanayım bakalım eğer işe yaramazsa dediklerini not aldım cnm cok sağol
haha bakalım cnm nişan olmadan mı evlenicez yoksa evlenme tekliflerini biz mi edicez
hahahbence erkek etmeli ya aartık evlilik teklifini de mi biz edicez ya bütün erkeğpin görevlerini edinmeye başladık yani yakında gelinin ayakkabısının yerine damadın ayakkabısının altına arkadşları isim yazıcak ve ilk gece eve girerken dmat bizi kucağında eve sokmasını beklemeyip biz sokucaz kucağımızda bu ne ya
bence erkek etmeli ya aartık evlilik teklifini de mi biz edicez ya bütün erkeğpin görevlerini edinmeye başladık yani yakında gelinin ayakkabısının yerine damadın ayakkabısının altına arkadşları isim yazıcak ve ilk gece eve girerken dmat bizi kucağında eve sokmasını beklemeyip biz sokucaz kucağımızda bu ne ya
hahahaynen valla eskiden erkekler koşarmış ararmış bulusmak evlenmek için ısrar edermiş ama bu durum cok değişti tam tersi oldu kızlar koşuyo yani bizler..
ya öldüm gülmekten kendimi bi an öyle kucagımda sevgilm ben gelinlikle onu tasıyorum hayal ettim ettim de
bellı olmaz yawrucum bu işler dur bakalımhürrem azda olsa yakşalmışım ilk sayfada ki tahminlerimi görüyo musun seni üçüncü sıraya koymuşum ee sedulu nişanlı sen ilk gidenlerden sayılırsın azıcık tuttu tahminlerim desene
demek ki gerçekten en son ben evlenicem dertlendim bak
bellı olmaz yawrucum bu işler dur bakalım
buarada avatarındakı tuğba özerk mi kız? bayılırım
ayyyy natalia oreıro yu ben de cok begenırım ama erken çökmüş sankı daha 30lu yaslarında ama bayagı değişmiş yüzü felan sankıöyle canım herşey kader kısmet:)
yok kız ne tuğba özerki hiç sevmem kadını avatarımda ki kadın natalia oreiro çok beğeniyorum kadını
ayyyy natalia oreıro yu ben de cok begenırım ama erken çökmüş sankı daha 30lu yaslarında ama bayagı değişmiş yüzü felan sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?