- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.281
slm cnm sen nasılsın iyi misin peki :26:selam kızlar.. benim artık uzun süreli değil hiç ilişkim yok ama olsun
sağol cnm ne işle meşgulsun
hosgeldın tatlım kendinden ve ilişkinden biraz bahseder mısınKizlar slm bende calisiyorum..ataniza yeni katildim bendee
kıyamam cnm bende cok üzülüyorum..sen nasılsın nasıl gidiyo bayadır konusamıyoruzİçim acıyor ya
Ablamı kaybettikten sonra her şehit haberini duyduğumda gerçekten içim acıyor
Anca o zaman anlayabildim
hosgeldın tatlım kendinden ve ilişkinden biraz bahseder mısın
kıyamam cnm bende cok üzülüyorum..sen nasılsın nasıl gidiyo bayadır konusamıyoruz
Hosbuldum hayatım,ben insaat muhendisiyim 5senedir suren bir iliskim var.ilk 2sene ayni sehirdeydik ama 3senedir ayri sehirlerdeyiz ve baya mesafe var aramizda.tlfnla bseyleri halletmek iskence.birde erkek arkadasim tlfnda konusmayi pek sevmez msjlasmayi sever bende tam tersi:/
evet benımkide telle konusmayı seviyo msjlasmayı sevmıyoHosbuldum hayatım,ben insaat muhendisiyim 5senedir suren bir iliskim var.ilk 2sene ayni sehirdeydik ama 3senedir ayri sehirlerdeyiz ve baya mesafe var aramizda.tlfnla bseyleri halletmek iskence.birde erkek arkadasim tlfnda konusmayi pek sevmez msjlasmayi sever bende tam tersi:/
iyiyim canm sen nasılsın??slm cnm sen nasılsın iyi misin peki :26:
yavrum hosgeldınnn evleniyo mussunuz seneye hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ama bu büyük bi gelişmeeselam kızlaaaarrr
gribim ama onun dısında gayet iyiyim şükürriyiyim canm sen nasılsın??
gribim ama onun dısında gayet iyiyim şükürr
tatlıııım teşekkür ederim inşallah bır akslık cıkmazsa Allah nasıp ederse oyle konustuk canım,bakalım..yavrum hosgeldınnn evleniyo mussunuz seneye hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ama bu büyük bi gelişmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?