Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benim ilişkim zaten uzaklık yüzünden bitti.. yanımda bana kıyamayan, bir damla göz yaşımla göz yaşlarına boğulan adam ayrı olunca sanki ben üzülmüyorum da yalan söylüyorum gibi davrandı önemsemedi.. o benim ağlamalarımı görseydi yanımda olurdu eminim, kahrolurdu ama görmeyince böyle oldu..

bir şekilde yürüyor ama tükeniyorsun canım..
dogrudur canım benım aynı sehırde olmasına ragmen tükendım:)
gercı bızım ilişkimiz cok ınıslı cıkıslıydı ...
ıkı yıl boyunca erkek arkadasımdan cok cektım de bak sımdı dertlendım bırden offf psıkolojık olarak cok yıprandım

ne güzel yaaaa benım odunla bizde anca kavga edelim
inşallah yakında sızde de gundeme gelır canım..bıraz zamana bırak,ben bu aşamaya gelene kadar nelerıne katlandım semıramıs ınan suan psıkologlugum canım sewınemıyorum bıle.ıyı deılım yanı.
sızın nası gıdıyor bır problem yok deıl mı

bizimde öyleydi.. geçen sene ayrıldık hatta.. sonra ben tamamen bitirmiştirm hattıma varana kadar değiştirmiştimm.. sonra dayanamadı geri dönmek istedi.. istemedim.. sonra ısrarına dayanamadım sevyordumda..

yok tatlım yanı aslında varda ciddi bi adım konusunda var..bide hala bulusamadık geçen gün gelecekti iş yerinden izin sorunu çıktı adam kımseye izin vermiyodu bende isteyemedım bende hata vardı yani..iş yerine gelen japonu cok kıskandı yaa onun ıcın iki gün tartıştıkkk

hadı yaaaa kıskana kıskana japonu mu kıskandı kız mınıcık adam
ama boswer kıskansın sewıyo demekkı:)

Benim kastettiğim bi yerlerde şehit yakınları üzülürken şimdi kimse gülüp oynamasın herkes üzülsün herkes acıyı hissetsin
üzülüyoruz tabiki ama elimizden hiçbişey gelmiyo neyazıkki.. devletin önlem alması lazım bu konuda..siyaset konusmakta yasak diye biliyorum o yüzden fazla açmayayım konuyu

kızlar ya son günlerde bende sivilceler çıkmaya başladı iltihaplı hemde eczaneden ımex diye akne ilacı aldım kullananınız oldu mu hiç az önce yüzümü iyice temizleyip sürdüm kıvamıda cok güzel fondöten gibi günlük yaşamımda bunu kullansam olmaz mı ki kapatıcı yerine

bende cok severım cnm ee neler yapıyosun bakalım

kendimi boşlukta hissediyorum canım
324 sınıf öğretmeni alıncak.. sadece 324
ders çalışamıyorum bi kaç gündür, topikçiğime de yansıtmak istemiyorum ordakilerin de çalışma şevkini kırmak istemiyorum, diğer meslektaşlarımın önü açıldı onlar için çok seviniyorum. çok çalışırlarsa başarıcaklar inşallah
fakat ben psikopata bağladım iyice..
sölicek çok sözüm var da.. neyse susayım burda
rüyamda bile 324 tane kalem almışım öğrencilerime dağıtıyodum.
durumum vahim

Son düzenleme:

canım ilacın uyarılarını oku iyice. bana cildiye doktoru vermişti bi krem. o da pürüzsüz yapmıştı cildimi fakat mesela o kremi sürdükten sonra güneşe çıkmam yasaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…