- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.301
ben sewgılımle ayrı sehırde olSAM yurumezdı herhalde bızım ılıskımızde guwen problemı var cunku :/
kıskanclık kavga hiç bitmezdi...
olurmu öyle şey cnm herkes mutlu olsun kimse üzülmesin Allahım herkesin yüzünü güldürsün her daim..Diğer insanlar mutlu olmasın istiyorum
Herkes karalar bağlasın istiyorum
Herkes kendini paralasın istiyorum
Kimse mutlu olmasın
ne güzel yaaaa benım odunla bizde anca kavga edelimtatlıııım teşekkür ederim inşallah bır akslık cıkmazsa Allah nasıp ederse oyle konustuk canım,bakalım..
hazıran ayını dusunuyor o, bana her turlu uyuyor zaten:)
dogrudur canım benım aynı sehırde olmasına ragmen tükendım:)bir şekilde yürüyor ama tükeniyorsun canım..
inşallah yakında sızde de gundeme gelır canım..bıraz zamana bırak,ben bu aşamaya gelene kadar nelerıne katlandım semıramıs ınan suan psıkologlugum canım sewınemıyorum bıle.ıyı deılım yanı.ne güzel yaaaa benım odunla bizde anca kavga edelim
dogrudur canım benım aynı sehırde olmasına ragmen tükendım:)
gercı bızım ilişkimiz cok ınıslı cıkıslıydı ...
ıkı yıl boyunca erkek arkadasımdan cok cektım de bak sımdı dertlendım bırden offf psıkolojık olarak cok yıprandım
yok tatlım yanı aslında varda ciddi bi adım konusunda var..bide hala bulusamadık geçen gün gelecekti iş yerinden izin sorunu çıktı adam kımseye izin vermiyodu bende isteyemedım bende hata vardı yani..iş yerine gelen japonu cok kıskandı yaa onun ıcın iki gün tartıştıkkkinşallah yakında sızde de gundeme gelır canım..bıraz zamana bırak,ben bu aşamaya gelene kadar nelerıne katlandım semıramıs ınan suan psıkologlugum canım sewınemıyorum bıle.ıyı deılım yanı.
sızın nası gıdıyor bır problem yok deıl mı
hadı yaaaa kıskana kıskana japonu mu kıskandı kız mınıcık adamyok tatlım yanı aslında varda ciddi bi adım konusunda var..bide hala bulusamadık geçen gün gelecekti iş yerinden izin sorunu çıktı adam kımseye izin vermiyodu bende isteyemedım bende hata vardı yani..iş yerine gelen japonu cok kıskandı yaa onun ıcın iki gün tartıştıkkk
hadı yaaaa kıskana kıskana japonu mu kıskandı kız mınıcık adam
ama boswer kıskansın sewıyo demekkı:)[/QUOTE
öyle deme kız ben japonları millet olarak cok sıcakkanlı bulurum ve severım ayrıca çekik gözüde cok severım ve o bunu biliyo bide cocuk benı falan gösterip siz cok güzelsiniz deyince bende bunu laf deyip benımkine söyleyince benımki kudurdu
sağol cnm yaaa ay ne iyi olurdu şimdiii
sağol cnm yaaa ay ne iyi olurdu şimdiii
olurmu öyle şey cnm herkes mutlu olsun kimse üzülmesin Allahım herkesin yüzünü güldürsün her daim..
üzülüyoruz tabiki ama elimizden hiçbişey gelmiyo neyazıkki.. devletin önlem alması lazım bu konuda..siyaset konusmakta yasak diye biliyorum o yüzden fazla açmayayım konuyuBenim kastettiğim bi yerlerde şehit yakınları üzülürken şimdi kimse gülüp oynamasın herkes üzülsün herkes acıyı hissetsin
bende cok severım cnm ee neler yapıyosun bakalımbenim en sevdiğim çorbadır kendileri
üzülüyoruz tabiki ama elimizden hiçbişey gelmiyo neyazıkki.. devletin önlem alması lazım bu konuda..siyaset konusmakta yasak diye biliyorum o yüzden fazla açmayayım konuyu
bende cok severım cnm ee neler yapıyosun bakalım
kızlar ya son günlerde bende sivilceler çıkmaya başladı iltihaplı hemde eczaneden ımex diye akne ilacı aldım kullananınız oldu mu hiç az önce yüzümü iyice temizleyip sürdüm kıvamıda cok güzel fondöten gibi günlük yaşamımda bunu kullansam olmaz mı ki kapatıcı yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?