Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne anlamda sordun canım anlayamadım.. nerelerde çalışabilirsin diye soruyorsan reklam ve grafik işi yapan heryerde çalışabilirim.. matbaalarda olabilir gazetelerde olabilir ..

ne anlamda sordun canım anlayamadım.. nerelerde çalışabilirsin diye soruyorsan reklam ve grafik işi yapan heryerde çalışabilirim.. matbaalarda olabilir gazetelerde olabilir ..

evet onu sormuştum canım
gazetelere başvurmayı düşünüyor musun :)
benim babamın yakın bir arkadaşı var reklam ajansları var çok güzel para kazanıyorlar
Türkiyenin birçok iline gidip reklam afişleri tabelalar panolar asıyolar :)

Son düzenleme:

biliyorum canım bu işte çok para var aslında ama ben bölümümü sevemedim pek o yüzden kendi işimi yapmayı düşünmüyorum.. sevebileceğim bi işi yapmak istiyorum Allah izin verirse..

Kızlar ya bu aralar vücudumdaki çatlaklara kafayı takmış durumdayım

20 yaşındayım kilolu değilim ama büssürü çatlağım var

Ayrıca çatlaklar da geçmezmiş

Kızlar ya bu aralar vücudumdaki çatlaklara kafayı takmış durumdayım

20 yaşındayım kilolu değilim ama büssürü çatlağım var

Ayrıca çatlaklar da geçmezmiş

aynen canım ya benimde belimde var çok belli olmuyor ama bende taktım doktora da gitti malesef bunun için bişey yapamam dedi.. bende öyle kısa sürede çok kilo alıp vermedim senelerdir aynı kilodayım doktorda sordu zaten bunu durup dururken olduysa yapacak bişey yok dedi.. benimde üni. döneminde olmuştu..

off evet malesef yapacak bir şey yok
dizlerimde var bacaklarımda var daha yukarılarda da var
çok sinir bozucu çok takıyorum kafaya ya

Şu listeye göre ben 9. sıradayım
Hepinizden önce giderim ben

kızlar sınava 5 gun kala ne trawmalar yasadıgımı tahmın bıle edemezsınız sadece sızden dua ıstıyorum lutfen((
sınavdan snra eskı sohbetlerımıze gerı donelım bırde hepınızı ozledım
hayırdır kuzum ya ne oldu

canım benim ya bu süper bi haber! ne süper bi baban var. İnşallah herşey yolunda gider de seni eveririz hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…