- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.501
Beklemek istemiyoruz artık hayırlısıyla bir dönsün 2013 te evlilik için planlarımızı gerçekleştiririz.
Bize kalsa yıldırım nikahını çoktan yapardık
Fox haberde izlerken bir asker ismini vermek istemedi ve bir yazı ulaştırdı oraya..
8 polisin şehit olduğu saldırıdan sonra yine bir saldırı olacağı istihbaratı varmış..
Askerin dediği doğru çıktı..
Ertesi gün o saldırı oldu ve yani bugün 10 asker saldırıda şehit oldu..
hadi yave buna rağmen hiçbir önlem alınmadı mı şimdi??
Alınmamış demek ki canım..
yazık valla.. herşey daha kötüye gidiyor malesef.. önceden bu kadar şehit vermiyorduk çok üzülüyorumo anne babaları gördükçe içim parçalanıyor..
ah canım uzulme lutfen..hayat cok acımasız en sewdıklerımızı bi şekilde kaybedebılıyoruz aslında hepımız yalnızız.suan bı bosluktasın haklı olarak.ama annen var baban var yanında deıl mı..sewgılın var.hiç bir zaman hayata küsme..Sinirim çok bozum ya
Ablam öldüğünde tüm kuzenlerim merak etme biz senin kardeşiniz dediler
Merak etme biz varız dediler
1 hafta maksimum 2 hafta ilgilendi bir kaçı
En çok sevdiğim kuzenlerim ablam öldükten 8 gün sonra fasıl gecesine gittiler
Hani ben sizin kardeşinizdim hani ablam kardeşinizdi kardeşi ölen fasıla gider mi 8 gün sonra dedim
Yanlış anlıyosun da bilmem ne de hayat devam ediyo dediler
Az önce dayanamadım en sevdiğim kuzenime msj attım
Sen hani abimdin hayırsızsın abim değilsin dedim benim tek kardeşim ablamdı o da mezarda benim başka kardeşim yokmuş dedim
Beni suçladı!
''Bu msjını saklayacağım gün gelir yaptığın hatayı anlayıp özür dile diye'' dedi!
Beni suçladı!
Ben de ''bunalımda olabilirim! beni alttan alabilirsin! evet seni ihmal ettim diyebilirsin!'' dedim...
Sonra beni aradı ben açmadım telefonu kapattım
ANLADIM Kİ BENİM KİMSEM YOK KİMSEM
Sevgilin ne zaman donecek ya :) kac ayi kaldi
Sinirim çok bozum ya
Hani ben sizin kardeşinizdim hani ablam kardeşinizdi kardeşi ölen fasıla gider mi 8 gün sonra dedim
Sen hani abimdin hayırsızsın abim değilsin dedim benim tek kardeşim ablamdı o da mezarda benim başka kardeşim yokmuş dedim
Beni suçladı!
''Bu msjını saklayacağım gün gelir yaptığın hatayı anlayıp özür dile diye'' dedi!
Beni suçladı!
Ben de ''bunalımda olabilirim! beni alttan alabilirsin! evet seni ihmal ettim diyebilirsin!'' dedim...
Sinirim çok bozum ya
Beni suçladı!
Beni suçladı!
Sana katılıyorum ve söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum canım...
Sinirim çok bozum ya
Beni suçladı!
Beni suçladı!
Kurabiyem merhaba nasilsin canim uzun zaman oldu ne var ne yok nasıl gidiyor tatlim?
ah canım uzulme lutfen..hayat cok acımasız en sewdıklerımızı bi şekilde kaybedebılıyoruz aslında hepımız yalnızız.suan bı bosluktasın haklı olarak.ama annen var baban var yanında deıl mı..sewgılın var.hiç bir zaman hayata küsme..
Okuyunca çok üzüldüm öncelikle başın sağolsunKuzenine tepki göstermek konsunda çok haklısın o öyle bi karşılık vermemeliydi sana. Yerinde olsam aynen yaptığın gibi yapardım. Hem kimsem yok benim deme bence sevgilin yok mu senin o kimse mi ?
Evet kızlar
Kuzenlerime tüm kırgınlıklarımı döktüm
Yeter arkadaş
Hep ben mi üzüleceğim? İçime ata ata?
Hepsine toplu msj atıp telefonu kapattım :)
Bana kardeşlik masalları anlatanlar, elinizi vicdanınıza koyup cevaplayınız diye başlıyor
Kardeşiniz kanserli,felçli ve hastaneye mahkum iken partiye gider miydiniz diye başlayıp
Kardeşiniz öldükten 1 hafta sonra fasıl eğlencesine gider miydiniz diye devam edip
Kardeşiniz öldükten 6 ay sonra düğün yapar mıydınız? diye biten
11 soru :)
Oh rahatladım be
Kim bana küserse küssün
Aradaki bağlar koparsa kopsun
Rabbim, Dinim Peygamberim Kitabım, Annem babam ve sevgilim bana yeter
başka bir şeye ihtiyacım yok evelAllah..
Başın sağolsun öncelikle.. Ve çok iyi yapmışsın, söze gelince kardeşiz dostuz canız diyenler uygulamada foss.. En azından içini boşaltmışsın. Biraz da olsa yüzleri kızarmıştır belki. Hem sen de farkındasın ne güzel, ailen sana yeter :) Seni çok seven bir sevgilin var o yeter :)
Sağol canım Allah razı olsun
Bana hak verdiğin için mutlu oldum
Umarım biraz da olsa yüzleri kızarmıştır
Telefonu kapattığım için bilmiyorum artık
Kendimi geri çekiyorum
Ve artık akrabalarıma o kadar düşkün olmayacağım değmezmiş :)
Bir ayet var Kuranda ''Amenna (iman ettik) dediniz diye imtihan edilmeden bırakılacağınızı mı sandınız?'' diye
Allah herkesi imtihan edecek
Allah herkese büyük dertler veriyor
Onlar da başlarına büyük bir dert geldiğinde anlayacaklar
İşte o zaman anlayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?