Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne güzel işte.. hem çokta önemli sebepleriniz yoksa beklemekte gereksiz..
bir an önce kavuşursunuz ahh ahh

yani iş güç olayları var önceden hepsi olsun derdikte şimdi bir arada olalım herşeyin üstesinden geliriz diyoruz
evlilik şart bize

canııım nerelerdesın bakıyım sen gorusemıyoruzzz..tatlım uzun hıkaye bı ara anlatırım suan daha ıyım

sorma canım ya, tatile gittim, gidiş o gidiş, tam 1,5 ay sürdü :18: Ne internet vardı ne telefon doğru dürüst çekiyordu, ama sonunda geldim
iyi olmana sevindim tatlım, sınava kadar stresini, sinirini uzak tutmaya çalış kendinden. Bizimki de girecek ya sınava, artık son sabırlarımızı yaşıyoruz ikimiz de. Bitse de hayırlısıyla kurtulsak
Çalışmaların nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
bende bi değişiklik yok canım.. genel olarak iyiyim ama..
sen nasılsın neler yapıyorsun??

aynı tas aynı hamam
sende neler var

Bende onla ilgili değişiklikler var 3 haftaya yakın bi süredir sürekli msj atıyor arıyor barışmak istiyor dediklerine pişmanmış bir daha demeyecekmiş özürler diliyor görüşmek için yalvarıyor her seferinde kabul etmiyorum geri çeviriyorum ama artık fenalık geldi bi senedir onu böyle görmedim tamam cumartesi görüşürüz dedim bakalım konuşup görüşelimde bende tam olarak kararımı vericem onla ilgili ne kadar değişmiş göreyim ...

yoo kızmadım aksine hak verdim sana bende senın gibi düşünüyorum nolucak sonumuz bilmem canım cok sıkkın burda anlatmak istemediğim çok şey var

Son düzenleme:
hayırdır kuzum ya ne oldu

canım benim ya bu süper bi haber! ne süper bi baban var. İnşallah herşey yolunda gider de seni eveririz hemencik

İnsallah tatlim tesekkur edeim

Selam kızlarrrrrr
Berceste hayırlısı olsun canım
Sagol guzelim

evet bende bunu çok duymuştum ve şuan tam o moddayız
yani acayip bi istek geldi artık beklemeye sabrı kalmamış

Canim askerden donunce evlenin yaaa beklemeyin
Sart kosmayin su olsun bu olsun sonra evlenelim diye
Aman evlenin iste yaw bu gunler geri gelmez beraber yasayin doya doya gece gunduz

vay be bu sefer baya kararlı sanırım.. iyi düşün taşın düşcüm, gerçi sen daha iyi bilirsin ama barıştıktan sonraki hal ve hareketlerini hepimiz biliyoruz artık..

Canim askerden donunce evlenin yaaa beklemeyin
Sart kosmayin su olsun bu olsun sonra evlenelim diye
Aman evlenin iste yaw bu gunler geri gelmez beraber yasayin doya doya gece gunduz

Beklemek istemiyoruz artık hayırlısıyla bir dönsün 2013 te evlilik için planlarımızı gerçekleştiririz.
Bize kalsa yıldırım nikahını çoktan yapardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…