- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.481
evet bence de ilk adım atan sen olursun aramızda..
aramızda diyorum ama bende bi sevgili bile kalmadı artık.. 4. sıradayım güyaa -4 olmalı o
hayırlısıyla gelsin askerden de herşey netleşir o zaman
orası öyle.. inşallah hayırlısı olur..
inşallah canım
planlarımız hep seneye evlilik üzerine ama yine de nasip diyoruz
zaten erkekler askere gidince nedense evliliği daha çok istiyorlarmış :)
evet bende bunu çok duymuştum ve şuan tam o moddayız
yani acayip bi istek geldi artık beklemeye sabrı kalmamış
canııım nerelerdesın bakıyım sen gorusemıyoruzzz..tatlım uzun hıkaye bı ara anlatırım suan daha ıyımhayırdır kuzum ya ne oldu
canım benim ya bu süper bi haber! ne süper bi baban var. İnşallah herşey yolunda gider de seni eveririz hemencik
ne güzel işte.. hem çokta önemli sebepleriniz yoksa beklemekte gereksiz..
bir an önce kavuşursunuzahh ahh
selam canım....
canııım nerelerdesın bakıyım sen gorusemıyoruzzz..tatlım uzun hıkaye bı ara anlatırım suan daha ıyım
yani iş güç olayları var önceden hepsi olsun derdikte şimdi bir arada olalım herşeyin üstesinden geliriz diyoruz
evlilik şart bize
Selamm:)
Ne var ne yok kızlar ne yapıyorsunuz :)
Selamm:)
Ne var ne yok kızlar ne yapıyorsunuz :)
demekki size bi ayrılık şartmış..
aynen canım
hiç bu kadar ayrı kalmamıştık bize güzel bi ders oldu
bende bi değişiklik yok canım.. genel olarak iyiyim ama..
sen nasılsın neler yapıyorsun??
aynı tas aynı hamam
sende neler var
yoo kızmadım aksine hak verdim sana bende senın gibi düşünüyorum nolucak sonumuz bilmem canım cok sıkkın burda anlatmak istemediğim çok şey varSemiramis yazdıklarını okudum bir şey söylicem belki kızıcaksın alınıcaksın bilmiyorum ama amacım ne kırmak nede üzmek...
Sadece yazdıklarını dışardan okuyan 3. şahis olarak gördüğümü söylemek...
Canım sevgilinle aranızda bi çok şey bitmiş gibi görünüyor neden dersen adam günü birlik bile gelmek istemiyor 6-7 saat görüşmek ona yetmiyormuş vs bu bi bahane gibi geldi...
Hiç görmemekten daha iyidir azda olsa görmek...
Ama doyamıyorum yetmiyor o yüzden gelmek istemiyorum diye bir şey olabilir mi?
Ben sevdiğim kişiyi 1 saat bile görücek olsam ona 1 saat bile sarılcak olsam o kadar yolu koşa koşa gelirim hasret özlemde böyle bi şeydir canım...
Aranızdaki mesafeler onun kalbinede girmiş gibi geldi canım umarım bana kızmazsın böyle düşündüğüm için.
hayırdır kuzum ya ne oldu
canım benim ya bu süper bi haber! ne süper bi baban var. İnşallah herşey yolunda gider de seni eveririz hemencik
Sagol guzelimSelam kızlarrrrrr
Berceste hayırlısı olsun canım
evet bende bunu çok duymuştum ve şuan tam o moddayız
yani acayip bi istek geldi artık beklemeye sabrı kalmamış
Bende onla ilgili değişiklikler var 3 haftaya yakın bi süredir sürekli msj atıyor arıyor barışmak istiyor dediklerine pişmanmış bir daha demeyecekmiş özürler diliyor görüşmek için yalvarıyor her seferinde kabul etmiyorum geri çeviriyorum ama artık fenalık geldi bi senedir onu böyle görmedim tamam cumartesi görüşürüz dedim bakalım konuşup görüşelimde bende tam olarak kararımı vericem onla ilgili ne kadar değişmiş göreyim ...
Canim askerden donunce evlenin yaaa beklemeyin
Sart kosmayin su olsun bu olsun sonra evlenelim diye
Aman evlenin iste yaw bu gunler geri gelmez beraber yasayin doya doya gece gunduz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?