Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar ya bu aralar vücudumdaki çatlaklara kafayı takmış durumdayım

20 yaşındayım kilolu değilim ama büssürü çatlağım var

Ayrıca çatlaklar da geçmezmiş

çatlak geçmiyor diye biliyorum bnde

ama azaltılabilir

Zeytinyağıyla masaj yap Aktardan da bir karışım yaptırabilirsin

milli eğitimde aslında çok büyük bir öğretmen açığı var. fakat öğretmene okadar maas vermektense, mezun öğretmenleri asgari ücretle çalıştırıyor. istediği zaman isten atıyor. hiçbir hak vermiyor. tatil günleri maasşından kesiyor. müdür sana istediği gibi davranabiliyor.

modern kölelik yani

Son düzenleme:

Anladım sanırım canım

Sen asgari ücretle çalışıyorsun demek

Peki sevgilin? 28 yaşındaymış bir birikimi var mı?

Herhalde mezun olalı bir 4-5 yıl olmuştur

Anladım sanırım canım

Sen asgari ücretle çalışıyorsun demek

Peki sevgilin? 28 yaşındaymış bir birikimi var mı?

Herhalde mezun olalı bir 4-5 yıl olmuştur

40 bin kadar birikmişi var. o çalışıyor ama o bursada ben düzcedeyim. bursada ücretli öğretmenlik çıkmayada bilir. oyüzden geçinemeyebiliriz diye düşünüyor

Son düzenleme:
çeyiz için tekrar ücretli yapıyorum canım, kpssye girmeyi düşünüyorumda. çalışmam okadar verimli geçmez. okul çok yoruyor

Anladım canım..

Bursa da bir dersanede çalışma olanağın yok mu peki?

Ya da madem asgari ücret alıyorsun asgari ücret veren başka bir işte çalış daha rahat bir iş olsun sen de daha verimli çalışabilirsin KPSS ye

onuda düşündüm birçok yere başvurdum vasıfsız eleman arıyoruz diyor. bursada dersane daha mantıklı olacak. oda muamma canım, maaşını vermeyebilir tam zamanında, hafta sonun olmaz. 12 saat çalışırsın. en son onu düşünüyorum. düz kpss puanım 87 geldi. şimdi memurluk başvurularımı yapıyorum. olmazsa bir çaresine bakıcam illaki bir çıkış noktası vardır

Allah yardimcim olsun canim
İs meselesini Halletmeden evlilik dusunme sen konusunu da acma ki sevgilin de bunalmasin

Son düzenleme:
Selam kizlaar uzun süreden kastiniz ne kadar bilmiyorum ama bizde kasimda 5. yilimiza girecegiz
Henüz evlilige dair hayallerimizden baska hic bsy yok çünkü ikimizde okuyoruz. hedefimiz üniversite son sinifta nisan, bittikten snra da evlilik insallah

sağol canım. amaaan herneyseolacağı varsa olur dimi:)

gel türk kahvesi yaptım, höpürdetelim beraber..

Evet canım aynen öyle :)

Oh oh afiyet olsun canım :)

5 yıl bence gayet uzun

Üniversite mi okuyorsunuz?

kızlar benimki de yalvarıyo günlerdir barışmak için.. çok fena dağıtmış kendini.. içmeye falan başlamış normalde içmezdi.. ama artık içki bile kandırmıyo beni dedi ben ona gömlek almıştım bi kere annesi yanlış deterjan koymuş rengi kaçmış gömleğin o kadar üzüldüm ki ağladım sırf bunun için dedi.. sinirleri alt üst olmuş oraya gelim bi konuşalım bari bunu kabul et diyo.. bitti kabullen diyorum kabullenemem diyo.. ağlıyo yine.. off napsam yüzyüze mi olmaz desem belki kararlılığımı görünce anlar??

En azından sevdiğiniz var buna mutlu olun biraz kızlar :) Ben 25 yaşındayım, geçen yılı birine karşılıksız aşk duyarak geçiridim. Bu yıl etrafımda kimse yok , sizin anlayacağınız yakın zamanda ne evlilik ne nişan ne ilişki var :)

Ya canim ne desem bilemedim
Ona cok fazla sans verdin hicbirini kullanamadi
Ama yaramaz cocuk gibi vazgecmiyor
Kararliligimi gorse diyorsun da
Sen gercekten kararli misin?
Onu gorunce yumusarsan ya?

Ya benim de sevgilime karsi hatalarim var
O da benim hep degismemi istiyor
Hep soz veriyorum aMa sozlerimi hic tutamiyorum
Mesela cok kavgaciyim ben
Durduk yere sorun cikaririm
Sevgilim heo bundan vazgecmemi ister hep soz veririm ama hic de vazgecmem
Ama benden ayrilsa bu yuzden sevgilim, ben de onu birakamam

Ya canim ne desem bilemedim
Ona cok fazla sans verdin hicbirini kullanamadi
Ama yaramaz cocuk gibi vazgecmiyor
Kararliligimi gorse diyorsun da
Sen gercekten kararli misin?
Onu gorunce yumusarsan ya?

Ya benim de sevgilime karsi hatalarim var
O da benim hep degismemi istiyor
Hep soz veriyorum aMa sozlerimi hic tutamiyorum
Mesela cok kavgaciyim ben
Durduk yere sorun cikaririm
Sevgilim heo bundan vazgecmemi ister hep soz veririm ama hic de vazgecmem
Ama benden ayrilsa bu yuzden sevgilim, ben de onu birakamam

canım ben kararlıyım da bu kadar ısrar edince insan merak ediyor ya gerçekten değişti mi diye..
biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık, 1 ay olacak bikaç gün sonra ayrılalı.. o yüzden yoksa akıllandı mı diye geçiriyorum aklımdan.. gelse diyorum en azından bi dinlerim kafama yatmazsa dedikleri yine olmaz derim ama bi ışık görürsem yine hemen barışmam da sen sözlerini tut sonra bakarız derim yanii.. de yinede bilemiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…