- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.561
Evet canım
Sen ne öğretmenisin?
fen ve teknoloji canım, bu sene nekadar güzel alım yaptılar.
fakat ben ücretli yapmaktan ders çalışamadım. hayırlısı buymuş diyorum
Kızlar ya bu aralar vücudumdaki çatlaklara kafayı takmış durumdayım
20 yaşındayım kilolu değilim ama büssürü çatlağım var
Ayrıca çatlaklar da geçmezmiş
çatlak geçmiyor diye biliyorum bnde
ama azaltılabilir
Zeytinyağıyla masaj yap Aktardan da bir karışım yaptırabilirsin
milli eğitimde aslında çok büyük bir öğretmen açığı var. fakat öğretmene okadar maas vermektense, mezun öğretmenleri asgari ücretle çalıştırıyor. istediği zaman isten atıyor. hiçbir hak vermiyor. tatil günleri maasşından kesiyor. müdür sana istediği gibi davranabiliyor.
modern kölelik yani
Anladım sanırım canım
Sen asgari ücretle çalışıyorsun demek
Peki sevgilin? 28 yaşındaymış bir birikimi var mı?
Herhalde mezun olalı bir 4-5 yıl olmuştur
40 bin kadar birikmişi var. o çalışıyor ama o bursada ben düzcedeyim. bursada ücretli öğretmenlik çıkmayada bilir. oyüzden geçinemeyebiliriz diye düşünüyor
40bin az bir miktar değil ki daha ne olsun :)
Sen KPSS ye girmeyi düşünüyor musun tekrar?
çeyiz için tekrar ücretli yapıyorum canım, kpssye girmeyi düşünüyorumda. çalışmam okadar verimli geçmez. okul çok yoruyor
onuda düşündüm birçok yere başvurdum vasıfsız eleman arıyoruz diyor. bursada dersane daha mantıklı olacak. oda muamma canım, maaşını vermeyebilir tam zamanında, hafta sonun olmaz. 12 saat çalışırsın. en son onu düşünüyorum. düz kpss puanım 87 geldi. şimdi memurluk başvurularımı yapıyorum. olmazsa bir çaresine bakıcam illaki bir çıkış noktası vardır
sağol canım. amaaan herneyseolacağı varsa olur dimi:)
gel türk kahvesi yaptım, höpürdetelim beraber..
Selam kizlaaruzun süreden kastiniz ne kadar bilmiyorum ama bizde kasimda 5. yilimiza girecegiz
Henüz evlilige dair hayallerimizden baska hic bsy yokçünkü ikimizde okuyoruz. hedefimiz üniversite son sinifta nisan, bittikten snra da evlilik insallah
kızlar benimki de yalvarıyo günlerdir barışmak için.. çok fena dağıtmış kendini.. içmeye falan başlamış normalde içmezdi.. ama artık içki bile kandırmıyo beni dedi ben ona gömlek almıştım bi kere annesi yanlış deterjan koymuş rengi kaçmış gömleğin o kadar üzüldüm ki ağladım sırf bunun için dedi.. sinirleri alt üst olmuş oraya gelim bi konuşalım bari bunu kabul et diyo.. bitti kabullen diyorum kabullenemem diyo.. ağlıyo yine.. off napsam yüzyüze mi olmaz desem belki kararlılığımı görünce anlar??
kızlar benimki de yalvarıyo günlerdir barışmak için.. çok fena dağıtmış kendini.. içmeye falan başlamış normalde içmezdi.. ama artık içki bile kandırmıyo beni dedi ben ona gömlek almıştım bi kere annesi yanlış deterjan koymuş rengi kaçmış gömleğin o kadar üzüldüm ki ağladım sırf bunun için dedi.. sinirleri alt üst olmuş oraya gelim bi konuşalım bari bunu kabul et diyo.. bitti kabullen diyorum kabullenemem diyo.. ağlıyo yine.. off napsam yüzyüze mi olmaz desem belki kararlılığımı görünce anlar??
Ya canim ne desem bilemedim
Ona cok fazla sans verdin hicbirini kullanamadi
Ama yaramaz cocuk gibi vazgecmiyor
Kararliligimi gorse diyorsun da
Sen gercekten kararli misin?
Onu gorunce yumusarsan ya?
Ya benim de sevgilime karsi hatalarim var
O da benim hep degismemi istiyor
Hep soz veriyorum aMa sozlerimi hic tutamiyorum
Mesela cok kavgaciyim ben
Durduk yere sorun cikaririm
Sevgilim heo bundan vazgecmemi ister hep soz veririm ama hic de vazgecmem
Ama benden ayrilsa bu yuzden sevgilim, ben de onu birakamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?