- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.601
sevıyosun hala,boswer barısın 3 gunluk dunyada ayrı kalmaya değmez tabı karsılıklıysa ask.. ki sizin karsılıklı dıye dusunuyorum canım,o yuzden ınadı bırak sende.Evet aklımı karıştırıyo canım haklısın.Görüşmeyi kabul edicem bakalım ne olacak. Sağol bu arada :)
canım fena değildi ama zordu genel olarak bende matematikten 8 tane falan yapabildim zor geldi banada çalışmadığım için olabilir tabikpss ye gırenler nasıldı bakalımmmm
canım zaten sende bunu istiyodun biteceksede yüz yüze bitsin ne o nede sen rahat edemezsiniz bu şekilde kabul et görüşmeyi gelsin bencekızlar benimki de yalvarıyo günlerdir barışmak için.. çok fena dağıtmış kendini.. içmeye falan başlamış normalde içmezdi.. ama artık içki bile kandırmıyo beni dedi ben ona gömlek almıştım bi kere annesi yanlış deterjan koymuş rengi kaçmış gömleğin o kadar üzüldüm ki ağladım sırf bunun için dedi.. sinirleri alt üst olmuş oraya gelim bi konuşalım bari bunu kabul et diyo.. bitti kabullen diyorum kabullenemem diyo.. ağlıyo yine.. off napsam yüzyüze mi olmaz desem belki kararlılığımı görünce anlar??
ben de eski muhabbetlerimizi, dertleşmelerimizi, geyiklerimizi özledim ya...
sanki bugünlerde (buna ben de dahil olmak üzere) herkeste bir stres,bir dert, bir hayat telaşı... Yine herkes gelsin, mutlu mutlu konuşalım, dertlerimiz olsun, ki elbet olacak ama burada konuşarak aşalım hepsini..
(Bu aralar pek bi duygusalım galiba)
Kızlar carsamba gunu ilk canlı muzigimi yapacagım
Bir dernek brunch duzenliyormus mado da
Onlar kahvaltı ederkenben piyano calacagım arkadasım da keman calacak
Piyano-Keman dinletisi olacak yani
İnsallah iyi gecer :18:
meraba kızlar. ben geldimnasılsınız.
yazamadım size uzun zamandır. neler oldu neler bitti.
bu arada tebrik ederim bercestebaşarılarının devamını diliyorum. aynı şehirde olsaydık gelirdim seni dinlemeye
size yazamadığım sürece boyunca biraz rahatsızdım kızlar. ardından yüzümden bi ameliyat geçirdim. ertesi günü dedemi kaybettik. ondan 1 hafta snra erkek arkadaşım tekrar çin e gitti. zor bi dönem geçirdim anlıyıcağınız. bende haberler böyle işte. sizlerde ne var ne yok
Merhaba hoşgeldiniz bende yeni sayılırım bu topicde
Bu arada çok geçmiş olsun ve başınız sağolsun.
Arka arkaya bir çok değşme olmuz hayatızda zor olsa gerek
Sagol canim tesekkur ederimBol şans diliyorumm
memnun oldm mathilda :)
evet zaten her şey üst üste gelir ya hep çok zor oldu. bide ben bu sene 2 yıllık üni. den mezun oldum. hala kafama göre bir iş bulamadım. sürekli evdeyim. ve bize hala başsağlığı için gelen giden çok oluyo ve ben çok etkileniyorum. çünkü biz 15 senedir dedemle birlikte yaşıyoduk. çok büyük bi eksiklik oldu hayatımda. evde durduğum zaman içime sıkıntılar basıyo. öyle işte
bu arada aşk hayatımı da anlatıyım kısaca. sevgilimle 3 senedir beraberiz. ben 20 o 22 yaşında. lise ve üni.yi aynı okullarda okuduk. sevgilim şimdi çalışmak ve dil öğrenmek için Çin de. arada 5 saat fark var. whatsapp , skype gibi programlar aracılığıyla gün içinde ara ara konuşuyoruz. birlikte ders çalışıyoruz öğrendiklerini bana anlatıyo. şuana kadar hiç problem yaşamadık. inşallah hep böyle devam eder.
sende durumlar nasıl canım
kızlarrrrrr size uzun zamandır yazamadım çalışmaktan geçmiş konusmaları bile okuyamıyoruminş hepiniz iyisinizdirr puffiness cnm öncelikle geçmiş olsun deden için üzüldüm Allah rahmet eylesin..bende gelişmeler varrrr fatihin ailesiyle tanışmaya gidicem en yakın zamandaa artık o da bişeyler olsun biyerden başlayalım istiyo heyecanlıyım napıcam bilmiyorum :) ne giysem ya falan dedım nasılsan öyle gel fazla takma bu durumu oldugun gibi gel dedi öyle yaparım zaten makyajımla sacımla basımla aynı olurum isteyen böyle alır ama dmi
inşallah bakalım cnm kesinde konusmak ıstemıyorum bi kavga edıyoruz vazgeçiliyo biliyosunki hayırlısı artıkWayy semiramis sonunda bir adim atiliyor desene
inşallah bakalım cnm kesinde konusmak ıstemıyorum bi kavga edıyoruz vazgeçiliyo biliyosunki hayırlısı artık
şekerim gozun aydın hadı bakalım tabı kı oldugun gıbı gıt ama süsün püsün de gozunu cıkarma hanı:))kızlarrrrrr size uzun zamandır yazamadım çalışmaktan geçmiş konusmaları bile okuyamıyoruminş hepiniz iyisinizdirr puffiness cnm öncelikle geçmiş olsun deden için üzüldüm Allah rahmet eylesin..bende gelişmeler varrrr fatihin ailesiyle tanışmaya gidicem en yakın zamandaa artık o da bişeyler olsun biyerden başlayalım istiyo heyecanlıyım napıcam bilmiyorum :) ne giysem ya falan dedım nasılsan öyle gel fazla takma bu durumu oldugun gibi gel dedi öyle yaparım zaten makyajımla sacımla basımla aynı olurum isteyen böyle alır ama dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?