Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar. bizde birçok konuşma yapmamıza rağmen hala adım atamayanlardanız. sohbete geldim. sizlerde durumlar nasıl

selam kızlar. bizde birçok konuşma yapmamıza rağmen hala adım atamayanlardanız. sohbete geldim. sizlerde durumlar nasıl

Ve aleyküm selam

Hoşgeldin

İlişkinizden biraz bahseder misin?

Ben 20 yaşındayım sevgilim 21 biz adım atmak istiyoruz ama aileler müsade etmiyor

Üniversite okuduğumuz için

Biz de bekliyoruz

ben 23, sevgilim 28 yaşında. ben ücretli öğretmenlik yapıyorum. 2 yıldır birlikteyiz. evlenme teklifi etmedi hatta buyüzden çok büyük bir

kavgamız bile oldu. evlenme meselesini konustuğumuzda yüzügü görmeden konuşmam dedim. vay efendim durumu yokmuş

biliyormuşum, zaten ciddi düşünüyormuşuz bunu yapmaya gerek mi varmış. 2binliralık yüzük alamazmış şimdi ucuz yüzüğüde

parmağıma takmazmış. mevzuya bak :) neyse dedim olayı uzatmadım ve kapattık. 1 ay içerisinde gelmeyi düşünüyorlar güya. ne

gününü konuştuk, ne tarihini tam olarak. annemler ev taşımayı düşünüyor, taşındıktan sonra demiştik,bizimkilerde taşınamadı bi türlü. o

taraf da bi arayıp gelmeyi düşünüyoruz demedi... çok konuştum ama çok dolmuşum. öyle işte saldım çayıra mevlam kayıra:)

sizde durumlar nasıl ?

sevgilinle nasılsınız yani, bu mevzular ilişkinizi etkiledimi? aileniz haklı ama üniversite bittikten sonra daha mantıklı değilmi?

sevgilinle nasılsınız yani, bu mevzular ilişkinizi etkiledimi? aileniz haklı ama üniversite bittikten sonra daha mantıklı değilmi?

Sizin durumlar karsikmis
Seniin svgilin de evlilige can atiyor gibi gorunmuyor :44:
Yasi da ne guzel buyukmus
Benim ki 21 yasinda daha ablasiii
3.5 yildir beraberiz sevgilim mezun olunca nisanlanalim bari dedim
Simdilik durumlar boyle
Ben 2. Siniftayim sevgilim 3. Sinifta
Bu durumlar bizi etkilemedi sadece evlenemedigimiz icin uzuluyor

Son düzenleme:

aranızda problem yaratmıyorsa güzel, hem yaşına göre böyle kararlı olması ve bu işlere girişmesi çok daha güzel. inşallah sonunuzda

güzel olur. bazı şeyler yaşla ilgili değil demekki. bizimkinde sanıyorum korku var, annesi ve babası ayrı, bir aile hayatı olmamıs hiç.hem

aile özlemi var hemde korkusu var sanırım. baktıgında düğün paramız hazır, düğünde takılanlar bankada duracak. ee ikimizde çalışsak

öyle böyle geçiniriz. çok rahat yaşamış buzamana kadar nasıl geçiniriz nasıl yaparız diye kafamın etini yiyor, canımı sıkıyor. ben de

memur çocuğuyum yokluğuda gördüm dert etmiyorum. para sıkıntısı diyor, gidip 200 lira pantolona verince bütün sinirim tepeme

çıkıyor. bilmiyorum ya kafam çok karışık

Benim sevgilim de hem okurum hem çalışırım seninle evlenirim diyor ama ailem izin vermiyor

Benim sevgilim de memur çocuğu çok sıkıntı çekiyor ailesine de o kadar bağımlı değil kendi işini kendi görür hep

Canım ben erkeklerin bu konularda acayip bahanelere sığındığını düşünüyorum

Bir erkek istedikten sonra ekmeğini taştan çıkarır

Bir erkek isterse elinden her şey gelir bence

kesinlikle haklısın.. bilemiyorum. arkadaşlarımla konusunca normal diyorlar.

bizde yaşadık bu sorunları, evlenince biter bu sorunlar diyorlar.

çok seviyorum, anlayışla halletmeye çalışıyorum.

helal olsun sevgiline. bunu bu devirde söylemek gerçekten zor.

dilerim tez vakitte kurarsınız yuvanızı

Sağol güzelim güzel dileklerin için

Evlenince düzelir, evlenince değişir laflarına inanma canım kk da bunu çok gördük evlenince düzelmiyor değişmiyor erkekler

Sen anlayışlı olmaya devam et istersen senin yaşın daha genç

Bir de benim sevgilim dindar yani ben sevdiğim kızla flört etmem evlenirim diyor

Seni sevgilim diye değil karım diye dolaştırmak istiyorum olmuyor böyle diyor

Ailesiyle konuştu ailesi bu yaz düğün yapalım oğlum diyordu ama bizimkiler kabul etmedi hehe

Evlenemiyoruz ama olsun gerçekten yaşımız daha genç biraz daha sabredelim sabrın sonu selamettir

doğru insan inanmak istiyor işte. uzaktayız, yanyana geldiğimizde problem yok. herşeyi güzel.

telefonda bu tür meselelerde dediğim gibi problemler oluyor.

allah herkesin gönlüne göre versin ne diyim. bölümler ne canım sizin.

iş konusunda rahatmısınız?

Ben hukuk okuyorum canım mezun olunca işim hazır avukat olacağım babam da avukat hukuk bürosu açacağız

Sevgilim de işletme okuyor onun da işi hazır şirkette yönetici olacak

İnşallah Allah nasip ederse iş konusunda rahatız

ohh ohh ne güzel. para mutlu etmiyor ama parasızlık mutsuz ediyor.

buna gerçekten inanıyorum artık.

dilerim herşey gönlünüzce olur

ohh ohh ne güzel. para mutlu etmiyor ama parasızlık mutsuz ediyor.

buna gerçekten inanıyorum artık.

dilerim herşey gönlünüzce olur

İnşallah senin de her şey gönlünce olur canım

Paranın varlığı dert yokluğu yara

Olsun çıkacaksak bir yola zor günleri de olacak güzel günleri de olacak elbet

allah sağlıktan sınamasında..

elbet sıkıntı çekicez, bu durumları sırtsırta vererek, eşlerimizden destek alarak geçirmek gerek

gerçek sevgi ve aşk oyle zamanlarda belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…