- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.581
5 yıl bence gayet uzun
Üniversite mi okuyorsunuz?
kpss ye gırenler nasıldı bakalımmmm
kpss ye gırenler nasıldı bakalımmmm
önlisanstan mı gırdın canm? önlisans bana cok zor geldıGenel yetenek fena değildi de genel kültür kastı tarihte baya zorlandım ben zaten tarihi kıt biriyim hep bilgiydi nerdeyse
canım mat ve cografya acayıp zordu yaaa,mattan 10 tane anca yapabıldım o heyecanla ve zamansızlıktan,turkce tarıh ve anayasa fena deıldı umudum pek yok ama bellı de olmaz tabı ınsallah ıyı olur hayırlısı olsunCanım ben girmedim ama sevgilim girdi sınava, biliyosun bayadır hazırlanıyordu.
Sınavı fena geçmemiş ama normalde denemelerde çok daha iyiydi. Özellikle matematikten full'lediği çok oluyordu ama sınavda 7 tane falan boş bırakmış o heyecanla
Türkçesi ve genel kültürü iyiymiş ama belli de olmaz, büyük konuşmak istemiyorum diyo, inşallah atanabilecek bir puan alır.
Sen naptın kuzum?
önlisanstan mı gırdın canm? önlisans bana cok zor geldı
canım mat ve cografya acayıp zordu yaaa,mattan 10 tane anca yapabıldım o heyecanla ve zamansızlıktan,turkce tarıh ve anayasa fena deıldı umudum pek yok ama bellı de olmaz tabı ınsallah ıyı olur hayırlısı olsun
kızlar benimki de yalvarıyo günlerdir barışmak için.. çok fena dağıtmış kendini.. içmeye falan başlamış normalde içmezdi.. ama artık içki bile kandırmıyo beni dedi ben ona gömlek almıştım bi kere annesi yanlış deterjan koymuş rengi kaçmış gömleğin o kadar üzüldüm ki ağladım sırf bunun için dedi.. sinirleri alt üst olmuş oraya gelim bi konuşalım bari bunu kabul et diyo.. bitti kabullen diyorum kabullenemem diyo.. ağlıyo yine.. off napsam yüzyüze mi olmaz desem belki kararlılığımı görünce anlar??
senin için tamamen bitti mi değişse bile ?
En azından sevdiğiniz var buna mutlu olun biraz kızlar :) Ben 25 yaşındayım, geçen yılı birine karşılıksız aşk duyarak geçiridim. Bu yıl etrafımda kimse yok , sizin anlayacağınız yakın zamanda ne evlilik ne nişan ne ilişki var :)
mantıken bitirmek istiyorum ama 1 ay geçti unutamıyorum,kafamda bitmedi.. tabii o bunu bilmiyor..
mantıken bitirmek istiyorum ama 1 ay geçti unutamıyorum,kafamda bitmedi.. tabii o bunu bilmiyor..
o zaman görüşmeden bitiremezsin kafanda da... yani devam etmek yada kurtulmak için görüşmeniz şart
kafanda bitmediyse o iş bitmez ama eğer kalbinde bitmedi ama kafanda net bittiyse o ilişki biter işte
iyi düşün kızgınlık bir an pişmanlık ömür boyu sürer!!!
işte bende net karar vermek için görüşmek istiyorum.. bi dinliyim istedim.. söyleyeceklerine göre ve inanacağım şeylere göre bol bol düşünmeliyim..
kalbimde bitmesi zor zaten.. ama söyledikleri kafamı da bulandırdı.. gel demedim yine de ama gel diyesim var..
siz en güzeli görüşün yüz yüze adam akıllı konuşun başka türlü netleşmez bu durum sürüncemede gider
sağol sedulu öyle olacak sanırım.. inşallah hayırlısı olur..
rica ederim canım daha önceden görsem erken cevap verirdim..
hayırlısı olacağına inanıyorum bende eğer bu ayrılık bu kadar sürdüyse ve hala birşeyler netleşmediyse konuşunca sorunlar çözülecek
önlisanstan mı gırdın canm? önlisans bana cok zor geldı
canım mat ve cografya acayıp zordu yaaa,mattan 10 tane anca yapabıldım o heyecanla ve zamansızlıktan,turkce tarıh ve anayasa fena deıldı umudum pek yok ama bellı de olmaz tabı ınsallah ıyı olur hayırlısı olsun
canım bence yüz yüze son kez bir görüşün derim ben, madem bu kadar ısrarcı, yüz yüze gelince hem sen anlarsın onun ne hissettiğini, hem de o anlar senin neler düşündüğünü. Böyle sürekli onun baskısı varken üzerinde unutman imkansız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?