- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.781
Çinde havalar nasılmış
Sen hiç Çin e gitmeyi düşünüyor musun
Vazgeçtim fln da dedim aslında ama kavga etmeye yerarıyomuş yaww
Madem ben bilirim vazgeçtim o zaman dediğimde kıyameti kopardı
25 26 derecelerde felanmış hayatım sıcak yani.
ben bilmiyorum canım ya. aslında yurtdışında yaşamak isterim ama Çin e tatil amaçlı bile gitmem sanırım. benim biraz yemek problemim felan var. zaten doğru düzgün bişe yiyemiyorum orda ölürüm açlıktan valla
bi ara sevgilimin orda yediği ve yiyemediği yemeklerin resmini koyarım size kızlar görürsünüzçok iğrenç yaa ay töbe töbe. nimetede öyle denmez ama yani. neysee
ya canım boşver erkekler hasta olunca dünyanın sonu geldi sanıyorlar..
ve sevgiline söyleme ama erkekler her ne kadar fiziksel olarak güçlü olsalarda hastalığa karşı kadınlardan çok daha dayanıksız oluyorlarmış.. bizden daha kötü atlatıyorlar yani grip bile olsalar.. aman sevgiline söyleme ama
Söylemem canım merak etme
Evet ya iyi ki bi hasta oldu her şeyi ona bağlıyor
etrafımızda örnekler mevcut mesela annem ben grip oluruz evdekiler anlamaz bile öyle atlatırız.. ama babam aman allahım sanki dersin çaresi olmayan bi hastalığa tutulmuş gibi davranır..(Allah korusun tabi)
Ya harbiden seninki ne yiyo oralarda yaa
Bir de çok merak ediyorum orada ne iş yapıyor?
Çince biliyor mu?
Ne kadar kalacak orada?
Ben sana kafayı taktım ya
Hadi İngiltere, Almanya, Fransa olsa anlayacağım da taaa Çin yani
Hava da iyiymiş
Söylemem canım merak etme
Evet ya iyi ki bi hasta oldu her şeyi ona bağlıyor
Hehehehe
Ben de bilimsel bir şey okumuştum
Erkekler doğum yaparsa acıdan ölürmüş
Yani dayanamazlarmış acıya
ooo benim başlık gelmiş :))
adım atmak şöyle dursun çelme taktılar :))
Allah'a havale ettik
Adaleti büyük :))
orda şuan çin normal üniversitesinde okuyo dil öğreniyo hayatım. henüz çalışmıyo ama her an işe başlayabilir. abisi orada türk bi tekstil firmasında çalışıyo. o da büyük ihtimal orada çalışacak. ya valla cidden taa çin yani. şimdilik 6 aylk kayıt yaptırdı. ama ne kadar kalıcağı belli değil hayatım.
ben sana çin ve çinliler hakkında sevgilimden duyduklarımı anlatıyım. çok korkak insanlarmış. köselermiş kılları çıkmazmış. çıkmadığı içinde çıkan yerlerindeki kılları almazlarmış kıymetliymiş.kirpikleri yokmuş. tüm kızlar takma kirpik takıyomuş. hatta yolda felan düşer diye her yerde bakkallarda bile takma kirpik satılıyomuş şimdi yemeklerin resminide koyucam sana. he bide hiç sarışın veya renkli gözlü çinli yokmuş. onlarda olmadığı için sarışınlığın uğursuzluk getirdiğine inanıyolarmış .
işte bi gribe karşı dayanıklı olamıyolar sonrada gelmiş bizim gibi güçlü varlıklara kafa tutuyorlar.. haddinizi bilinnnn
hoşgeldin dicem ama ben bu gruptan değilim artık
kim çelme taktı bakalım..
Ohaaa bunları hiç duymamıştım daha öncee
Oooo senin sevgilik orada çok kalır yaa bence
Yandın kızım sennn
Çinli hatunlar nasılmış ya güzel miymiş
Seni kızdırayım biraz
hoşbulduk :))
hafızamı yokladım şimdi kim olduğuna dair cevap veremicem özür dilerim çünkü çoookk sisli görünüyor ona ait anılar : )
düştük, ancak sonuca bakıyorum kalktım ya
bu bana yeter
hepsi makyaj güzeliymiş canım. o da öyle anlattı bende netten araştırdım hep zaten ama ben sevgilime güveniyorum yaa. tabi sonuçta erkektir ne olcağı belli olmazda ben alttan alttan işliyorum onu. ay bunlar kıllıymış. çok çirkinlermiş. hastalıklıdırlar felan diye sevgilim bana sormadan pek bişey yapmaz. yani ben ona hesap sormam ama o bana her gittiği yerden resim yollar. görüntülü arar felan. ben fazla üstüne düşmem. mesela sınıfında kız varmı yokmu sormadım bile. böyle umursamaz olunca kıymetli oluyosun işte canım. ben sadece günaydın napıyosun günün nasıl geçti felan diye sorarım o anlatır yani. ama yanlış bişe yaparsada benim affetmiceğimi bilir. tabi ruhumda duymayabilir sonuçta hava yoluyla bile 7500 km uzağımda ama kurban olduğum Allah'ım inanıyorum ki öyle bi durumda gösterir bana yani.
Bu yemekler ne yaaa
Ay o ne yaaa
Ufff nasıl yemekler onlar yaa
Yiyecek başka bişey kalmadı mı da yaa
Nerden bulmuşlar bu nasıl damak zevkidir yaa
Sen iyi taktik uyguluyosun canım devam et
Ben de sormam genelde seviglim kendisi anlatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?