Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çinde havalar nasılmış

Sen hiç Çin e gitmeyi düşünüyor musun

25 26 derecelerde felanmış hayatım sıcak yani.
ben bilmiyorum canım ya. aslında yurtdışında yaşamak isterim ama Çin e tatil amaçlı bile gitmem sanırım. benim biraz yemek problemim felan var. zaten doğru düzgün bişe yiyemiyorum orda ölürüm açlıktan valla

bi ara sevgilimin orda yediği ve yiyemediği yemeklerin resmini koyarım size kızlar görürsünüz çok iğrenç yaa ay töbe töbe. nimetede öyle denmez ama yani. neysee

Vazgeçtim fln da dedim aslında ama kavga etmeye yerarıyomuş yaww

Madem ben bilirim vazgeçtim o zaman dediğimde kıyameti kopardı

ya canım boşver erkekler hasta olunca dünyanın sonu geldi sanıyorlar..
ve sevgiline söyleme ama erkekler her ne kadar fiziksel olarak güçlü olsalarda hastalığa karşı kadınlardan çok daha dayanıksız oluyorlarmış.. bizden daha kötü atlatıyorlar yani grip bile olsalar.. aman sevgiline söyleme ama

bi ara sevgilimin orda yediği ve yiyemediği yemeklerin resmini koyarım size kızlar görürsünüz çok iğrenç yaa ay töbe töbe. nimetede öyle denmez ama yani. neysee

Ya harbiden seninki ne yiyo oralarda yaa

Bir de çok merak ediyorum orada ne iş yapıyor?

Çince biliyor mu?

Ne kadar kalacak orada?

Ben sana kafayı taktım ya

Hadi İngiltere, Almanya, Fransa olsa anlayacağım da taaa Çin yani

Hava da iyiymiş

Söylemem canım merak etme

Evet ya iyi ki bi hasta oldu her şeyi ona bağlıyor

Söylemem canım merak etme

Evet ya iyi ki bi hasta oldu her şeyi ona bağlıyor

etrafımızda örnekler mevcut mesela annem ben grip oluruz evdekiler anlamaz bile öyle atlatırız.. ama babam aman allahım sanki dersin çaresi olmayan bi hastalığa tutulmuş gibi davranır.. (Allah korusun tabi)

etrafımızda örnekler mevcut mesela annem ben grip oluruz evdekiler anlamaz bile öyle atlatırız.. ama babam aman allahım sanki dersin çaresi olmayan bi hastalığa tutulmuş gibi davranır.. (Allah korusun tabi)

Hehehehe

Ben de bilimsel bir şey okumuştum

Erkekler doğum yaparsa acıdan ölürmüş

Yani dayanamazlarmış acıya

ooo benim başlık gelmiş :))
adım atmak şöyle dursun çelme taktılar :))
Allah'a havale ettik
Adaleti büyük :))

orda şuan çin normal üniversitesinde okuyo dil öğreniyo hayatım. henüz çalışmıyo ama her an işe başlayabilir. abisi orada türk bi tekstil firmasında çalışıyo. o da büyük ihtimal orada çalışacak. ya valla cidden taa çin yani. şimdilik 6 aylk kayıt yaptırdı. ama ne kadar kalıcağı belli değil hayatım.
ben sana çin ve çinliler hakkında sevgilimden duyduklarımı anlatıyım. çok korkak insanlarmış. köselermiş kılları çıkmazmış. çıkmadığı içinde çıkan yerlerindeki kılları almazlarmış kıymetliymiş. kirpikleri yokmuş. tüm kızlar takma kirpik takıyomuş. hatta yolda felan düşer diye her yerde bakkallarda bile takma kirpik satılıyomuş şimdi yemeklerin resminide koyucam sana. he bide hiç sarışın veya renkli gözlü çinli yokmuş. onlarda olmadığı için sarışınlığın uğursuzluk getirdiğine inanıyolarmış .

Ohaaa bunları hiç duymamıştım daha öncee

Oooo senin sevgilik orada çok kalır yaa bence

Yandın kızım sennn

Çinli hatunlar nasılmış ya güzel miymiş

Seni kızdırayım biraz

sevgilimin yolladığı yemek fotoğrafları ve benim bulduklarım

Eklentiler

• $IMG_2621.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 20
  • $IMG_3023.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_3031.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_3057.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_3094.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_3182.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 24
  • $çinlikız-1.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 23
hoşgeldin dicem ama ben bu gruptan değilim artık
kim çelme taktı bakalım..

hoşbulduk :))
hafızamı yokladım şimdi kim olduğuna dair cevap veremicem özür dilerim çünkü çoookk sisli görünüyor ona ait anılar : )
düştük, ancak sonuca bakıyorum kalktım ya
bu bana yeter

Ohaaa bunları hiç duymamıştım daha öncee

Oooo senin sevgilik orada çok kalır yaa bence

Yandın kızım sennn

Çinli hatunlar nasılmış ya güzel miymiş

Seni kızdırayım biraz

hepsi makyaj güzeliymiş canım. o da öyle anlattı bende netten araştırdım hep zaten ama ben sevgilime güveniyorum yaa. tabi sonuçta erkektir ne olcağı belli olmazda ben alttan alttan işliyorum onu. ay bunlar kıllıymış. çok çirkinlermiş. hastalıklıdırlar felan diye sevgilim bana sormadan pek bişey yapmaz. yani ben ona hesap sormam ama o bana her gittiği yerden resim yollar. görüntülü arar felan. ben fazla üstüne düşmem. mesela sınıfında kız varmı yokmu sormadım bile. böyle umursamaz olunca kıymetli oluyosun işte canım. ben sadece günaydın napıyosun günün nasıl geçti felan diye sorarım o anlatır yani. ama yanlış bişe yaparsada benim affetmiceğimi bilir. tabi ruhumda duymayabilir sonuçta hava yoluyla bile 7500 km uzağımda ama kurban olduğum Allah'ım inanıyorum ki öyle bi durumda gösterir bana yani.

hımm ayrıldınız sanırım.. sende bendensin.. o zaman yalnızlar kulubüne hoşgeldin diyim bende..

Bu yemekler ne yaaa

Ay o ne yaaa

Ufff nasıl yemekler onlar yaa

Yiyecek başka bişey kalmadı mı da yaa

Nerden bulmuşlar bu nasıl damak zevkidir yaa

Sen iyi taktik uyguluyosun canım devam et

Ben de sormam genelde seviglim kendisi anlatır

işte hep öyle şeyler yiyolar hayatım. sevgilim onları yemiyo tabi. orda gördüğün pilavla patatesi yiyo. evde kendisi pilav yapıyo. yada kfc den yiyo. hep aynı şeyler yani :2::2:
böyle biz sormadan anlatmaları daha iyi oluyo hem bunaltmamış oluyoruz. bende istemem bana hesap sorulsun yani.

çinden yeni foto gelince paylaşırım seninle de ben bu yemekleri gördükçe diyorum yok valla ben kesin orda ölürüm iki günde yani. iklimide çok acayip. mesela üç hafta önce kasırga vardı çin de şimdi 26 derece felan. ama nem çokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…