Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım belki boşluk anında öyle demiştir, zaten bunu sık sık yapıyormuşsun o da hani alışmıştır öyle demiştir, zaten istemese gelme dicek kadar odundur erkekler, ee öyle de dememiş git bence

o da kesin şu an şunları düşünüyordur: "ne dedim şimdi ben ya? pöff bu kadınlar.. sen bilirsin dedik hala uzatıyor yahu.. sanki kötü bişe dedim kardeşim.. bak hala kavga etmeye çalışıyor "

hayırlısı olsun güzelim inşallah iyi olur.
evet topik çok sessiz.

Canim cok sevindim :)
İnsallah iliskiniz hep guzel gider

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel ve sorunsuz bi şekilde devam eder bu ilişki:)

o da kesin şu an şunları düşünüyordur: "ne dedim şimdi ben ya? pöff bu kadınlar.. sen bilirsin dedik hala uzatıyor yahu.. sanki kötü bişe dedim kardeşim.. bak hala kavga etmeye çalışıyor "

sen bilirsin demek bana göre ne yaparsan ne düşünürsen düşün hiç te umrumda değil demek en son bana sevgilim böyle dediğinde çok bozuldum ve ağladım çok önemli bişli yüzünden di çünkü ama tabi umursadı mı hayır ama dediğin doğru erkekler öyle düşünüyorlaar

Berceste önceleri sen öyle deyince ne diyordu ki:44:
Belki neşesi yoktu bu gece onun

Gel diyordu ya hiç sen bilirsin demezdi

Hastaymış da hiç anlayışlı davranmamışım ben kahin myim nerden bileyim hasta olduğunu

Hiç vicdanlı değilsin bb yazmış ben de iyi bb yazdım

e orası doğru.. onlar ne kadar off kadınlar diyorsa bizde en az o kadar off bu erkekler diyoruz..
hatta daha kötülerini de diyoruz hakediyolar

Ben de çok bozuldum işte

Şimdi de saat 23.20 gelmeni istiyorum yazmış

Bu saatte nasıl gideyim ya içime öküzler oturdu resmen

Gıcık sevgilim: Gelmeni istiyorum

Ben: Bu saatte nasıl geleyim :-( Çok geç söyledin :-( içimde kaldı resmen :-(

Gıcık sevgilim: Cevaba bak hadi bb

Ben: Bu saatte nasıl geleyim !

Ne varmış cevabımda

Son düzenleme:
canım hastalıktan saçmalamış sanırım seninki :44:ne var ki mesajında gayet normal.. ama hasta o hasta bırak yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…