- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.741
canım belki boşluk anında öyle demiştir, zaten bunu sık sık yapıyormuşsun o da hani alışmıştır öyle demiştir, zaten istemese gelme dicek kadar odundur erkekler, ee öyle de dememiş git benceYa kızlar ben sevgilimi aradım 8buçuk gibi
Hevesli hevesli ''aşkım yarın dersim öğlen başlıyor erken uyumama gerek yok sana geleyim miiiii'' dedim
Bunu sık sık yaparım yani ararım geleyim miii aşkım derim
Bu akşam dediğimde ''sen bilirsin'' dedi ben çok bozuldum yaa
Sen bilirsin ne demek dedim ben kendimi ayarlamışım durumum müsait kendimi biliyorum ki sana soruyorum dedim
O da ne var bunda sen bilirsin işte dedi
Ay çok bozuldum ya siz olsanız bozulmaz mıydınız
Ben de gitmedim yurtta oturuyorum şu an
canım belki boşluk anında öyle demiştir, zaten bunu sık sık yapıyormuşsun o da hani alışmıştır öyle demiştir, zaten istemese gelme dicek kadar odundur erkekler, ee öyle de dememiş git bence
canım belki boşluk anında öyle demiştir, zaten bunu sık sık yapıyormuşsun o da hani alışmıştır öyle demiştir, zaten istemese gelme dicek kadar odundur erkekler, ee öyle de dememiş git bence
erkekler bazen böyle odun olabiliyor canım takma bence.. 7/24 romantik aşık ya da düşünceli sevgili modunda olamıyorlar..
o da kesin şu an şunları düşünüyordur: "ne dedim şimdi ben ya? pöff bu kadınlar.. sen bilirsin dedik hala uzatıyor yahu.. sanki kötü bişe dedim kardeşim.. bak hala kavga etmeye çalışıyor "
Ay anzer yaaa güldürdün beni gece gece
hayırlısı olsun güzelim inşallah iyi olur.
evet topik çok sessiz.
sensizlik onu yola getirmiş desenekararlılığını görünce aklı başına gelmiş.. diğer zamanlarda da değiştim diyordu ama nasıl olsa sen onun kahrını çektiğinden dolayı değişmiyordu, seni kolayca kırabiliyordu.. böylesi daha güzel olmuş :)
inşallah hep böyle kalır canım sevindim senin adına gerçekten :)
Canim cok sevindim :)
İnsallah iliskiniz hep guzel gider
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel ve sorunsuz bi şekilde devam eder bu ilişki:)
o da kesin şu an şunları düşünüyordur: "ne dedim şimdi ben ya? pöff bu kadınlar.. sen bilirsin dedik hala uzatıyor yahu.. sanki kötü bişe dedim kardeşim.. bak hala kavga etmeye çalışıyor "
Berceste önceleri sen öyle deyince ne diyordu ki:44:
Belki neşesi yoktu bu gece onun
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah güzel ve sorunsuz bi şekilde devam eder bu ilişki:)
sen bilirsin demek bana göre ne yaparsan ne düşünürsen düşün hiç te umrumda değil demek en son bana sevgilim böyle dediğinde çok bozuldum ve ağladım çok önemli bişli yüzünden di çünkü ama tabi umursadı mı hayır ama dediğin doğru erkekler öyle düşünüyorlaar
sen bilirsin demek bana göre ne yaparsan ne düşünürsen düşün hiç te umrumda değil demek en son bana sevgilim böyle dediğinde çok bozuldum ve ağladım çok önemli bişli yüzünden di çünkü ama tabi umursadı mı hayır ama dediğin doğru erkekler öyle düşünüyorlaar
canım hastalıktan saçmalamış sanırım seninki :44:ne var ki mesajında gayet normal.. ama hasta o hasta bırak yazık..
kız ağlama yaaolur böyle şeyler ilişkide ne var.. sen boşver onla uğraşmayı bence şimdi, üstüne gittikçe artistleşmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?