Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

''Hadi eyvallah beni istemeyen beni iplemeyen sevgiliyi neyleyim bb''

eyvallah fln demesine gıcık oluyorum şu an gidip onu boğasım var

Canım deseydin unuttun galiba yurtta kalıyorum ve son giriş saati yaklaştı ne zaman gelicem de ne zaman vakit geçiricezde ne zaman dönücem saatten haberin varmı deseydin .

Canım deseydin unuttun galiba yurtta kalıyorum ve son giriş saati yaklaştı ne zaman gelicem de ne zaman vakit geçiricezde ne zaman dönücem saatten haberin varmı deseydin .

Ay saçmalıyor ya o resmen

Ben de hiç sevmediğim bir şey yaptım

Bana intihar meyilli teşhisi konulduğunu psikiyatra gittiğimi unuttun heralde böyle devam et yazdım

Cidden kafam bi bozuk benim

Ay saçmalıyor ya o resmen

Ben de hiç sevmediğim bir şey yaptım

Bana intihar meyilli teşhisi konulduğunu psikiyatra gittiğimi unuttun heralde böyle devam et yazdım

Cidden kafam bi bozuk benim

aman takma canım ya sıkma canını erkekler kaba ve öküzler sen burda canını sıkarken o eminim laylayllomdur ben anladım ki mesela bu erkeklere güler yüz gösterdikce tepene çıkkııyorlar sallamıcaksın boşver seni kaybediceğini aklına getirmiyor sanırım erkeklerde kaybetme korkusu olmuyor sen onu terkedemicekmişsin gibi izlenim yapıyorlar bazen boşverr burda takıl bizimle vakit geçir onun msjlarına cevap verme ukala dümbeleği

Şimdi kesin ''dramatizasyon yapma durumunu kullanma diyecek'' hiç de aman aşkım yok intihar fln saçmalama demez

Ben burada oyalanayım

Bizim yurdun camları sonuna kadar açılmıyor zaten öğrenciler kendini atmasın diye önlem almışlar

Ben malımı biliyorum yaa

Gıcık sevgilimin cevabı : Böyle mi kullanacaksın bi psikoloğa gittinböyle mi tehdit edeceksin beni

Ben demiştim ama di mi kesin böyle bi cevap verecek diye

Ben malımı biliyorum işte

Ben de onun cevabı aynen gönderdim ''Cevaba bak Hadi bb'' dedim

aman canım sakın kötü düşünceleri at aklından
negatifliği bir kenara at bırak it onları iğrenç neegatiflik enerjini yükselt pozitif ol hayat güzel yaşamak güzel ALLAHIMA güveniyorum de
sen o öküz olmadan da vardın onsuz yok olmazsın

Son düzenleme:

Ay bir de 50 kere bb dedin sözünün arkasında dur da msj atma yavrum demiş

Kudurdum ya resmen sanki kendisi 50 kere bb demedi hatta o 100 kere dedi ya

Ama o msjından sonra msj atmadım

Yarın da canlı muziğe çıkacağım onu da çağırmayacağım hıhhhhhhhhhhhhhhhhh
h

erkekleri bu kadar takmayacaksın arkadaş.. yoksa şekil A 1 de göründüğü gibi tepemize çıkıp birde tepemize mıçıyorlar..
en güzeli cool olmak.. iplememek yani.. bak o zaman nasıl kendilerini kanıtlama çabasına girecekler..

Berceste senin ki bu gece arızaya bağlamış :44:

Evet canım aynen öyle ya kudurttu beni gece gece

hadi Eyvallah demesine sinir olurum dedi

Yavrum demesine sinir olurum dedi

İyi ki bi hasta yaw ben de hastayım kafadan nolacak

O hasta olunca alttan almam gerekiyormuşmuşşş ama ben ''ben de kafadan hastayım deyince'' bana iyi ki ''psikoloğa gittin durumunu kullanma'' diyor

Dengesiz

Kişilik bozukluğu olan ben değilim bence benim sevgilim

Bu dediğine göre bana sen bilirsin dediğinde ne yapmalıydım canım?

bercestecim. bu ara biraz hassas olduğun için kırılgan davranmış olabilirmisin. erkekler düz mantıktır yani . böyler şeylere dikkat etmezler. eminim o da istiyodu senin gelmeni. o an için boşluğuna gelmiş öyle yazmış olabilir.
yani ne biliyim benimki uzakta olduğu için uzun bi süre göremiyiceğim için böyle düşünüyorum belki de. hani yanınızdayken birbirinizin kıymetini bilin. gereksiz tartışmalara girmeyin diye. bide ben telefonda mesajda kavga etmekten nefret ederim. ne söyliceksem çağırırım yada giderim yüzüne söylerim. sende belki gittiğinde diyebilirdin hayırdır sen bilirsin ne demek oluyo diye mesela. yani biraz öküzlük yapmış seninki evet kabul ama çok uzatılcak bişey değil gibi bence. barışınca söylersin öyle demenden hoşlanmıyorum diye. bide keşke bu intihara meyilli olduğunu tekrar söylemeseydin ona. bunu kullandığını düşünmüş.
doktor öyle dedi diye kendini öyle şartlama hayatım yani çok fazla takma kafana onu düşünme. seni az çok tanıdım buradan. sen inançlı birisin psikolojin bozuk olabilir evet kötü şeyler yaşamışsın Allah sabır versin ama intihar edicek bi yapıda olmadığını düşünüyorum. sen güçlü bi kızsın hayatım. aciz insanlar intihar etmeye kalkar. depresyon neymiş ki sen onunda üstesinden gelirsin EvelAllah

Canım sağol cevabın için o sürekli ben hastayım alttan alt dediği için ben de kafadan hastayım sen de beni alttan al demek istedim canım

İlk başta telefonla konuşarak kavga ediyorduk sonra msja geçtik

Aman ben intihara meyilli filan değilim ya öyleysem de farkında değilim

bu cevabı beğenmediysen neyse ya vazgeçtim boşver deseydin.. yine sen bilirsin derse o çağırmadan evine gitmezdim senin yerinde olsam..

Vazgeçtim fln da dedim aslında ama kavga etmeye yerarıyomuş yaww

Madem ben bilirim vazgeçtim o zaman dediğimde kıyameti kopardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…