Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

​of of canım nolucak bizim sonumuz inan blmıyorum cok umutsuzum ben...

hani barıştığınızda baya korkuyodu seni kaybetmekten hemen gelicem diyodu o zamanlar, valla canım ne desen haklısın barışmanızın üstüne ne kadar zaman geçti. tamam mutlaka bişeyler çıkabilir ama hiç mi bi imkan bulamıyor :26:

Semiramis ben sevgilimi çağırıyorum 30 dk yürüyüp geliyor bankaya gidiyoruz

Sonra gidiyor birkaç saat sonra tekrar çağırıyorum yine 30dk mesafe yürüyüp (parası yok dolmuşa binecek) geliyor yemek yiyoruz geri gidiyor

Bugün böyle iki kere çağırdım sevgilimi

Bi gün uzak bir yere çağırdım ben başka bir şehirdeydim yine parası yoktu otobuse verecek o yüzden otostop çekerek geldi

Eee tabi dönüşünü hiç düşünmedi, ben çağırırsam dönüşü hiçbi zaman düşünmez..

Gece bankta uyudu o gün.. Sonra sabah uyanınca tekrar geri döndü..

Bilmem anlatabildim mi canım...

offf odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odn odun odun odun odun odunnnnnn sinirlerım cok bozukkk sabaha kadar ağlmak ıstıyorum :84::84::84:

Ayy ben aşka geldim

Sevgilime msj attım ''Simdi seni arasam sana ihtiyacım var desem kosa kosa gelirsin SeniÇokSeviyorum <3'' yazdım

Sevgilimin cevabı: ''Gelirim tabi kız çünkü SeniHerşeydenÇokSeviyorum <3''

Biz harbiden bi bebek yapalım da mecbur evlendirsinler bizi artık

Merhaba ben geldim aranıza :78: 4 senedir beraber olduğum bi çocuk var bayramın 3.günü ailesini getircek benim.Bakalım nasıl olcak çok heycanlıyım :132:

atractıvecım valla Allah ızın verırse yaza olacak ama bıze bellı de olmaz kedı kopek gıbıyız cogu zaman bakalım.
kızlar yaa pc acayıp yawas ve bnm cok uykum geldı yarın bulusalım daha erken bı saatte kalmak ıstıyorum ama dayanamıyrm gorsz opuyorum hepınızı

daha önünde biz ablaların var sana noluyor hemen evlenmeye niyetleniyon yırtık dondan çıkar gibi çıkma bakim öncelik bizim evde kaldık da bu kadar da gözümüze sokulmaz ki ayol

Selam kızlar merhabaaa berceste yazdığının sonunu görmeden şaka yapıyorrr diye düşündüm ve bingo :)
İnşallah bi gün gerçekten evlendin haberini alıcaz sen ve bu topiğin diğer kızlarının
Semiramiscim sana gelince bu çocuğun sadece bahane ürettiğini düşünüyorum...
Aranızda ki mesafe çok değil 2-3 saatlik yol nedir ki...
Ama sorun bu değil sorun parada değil üzülerek söylüyorum ama kalbine mesafe girmiş onun...
Kendi çalışıyor ve parasını kazanıyor ailesine yardım etse bile ona hiç mi para kalmıyor cebine beş kuruş olmadan mı ayın sonunu getiriyor...
Diyorum ya kızıcaksın üzülüceksin belki ama bunlar sadece bahane bi kere daha yazmıştım bunu ama öyle görünüyor gerçekten ...
Sen sevdiğin için bazı şeyleri göremiyorsun ama bu ilişkinin sonunu göremiyorum ben...
Sürekli çırpınan ve bazı şeyleri yürüten çabalayan sensin...
Ama o hep bi bahane buluyor hep geri çekiyor kendini...
Umarım bu tavırlarının altında başka bir şey çıkmaz sonunuz hayırlı olsun canım..
Çünkü ben gerçekten seven birinin engel tanımayıp sevdiğinin yanında olduğunu bilirim...

Merhaba ben geldim aranıza :78: 4 senedir beraber olduğum bi çocuk var bayramın 3.günü ailesini getircek benim.Bakalım nasıl olcak çok heycanlıyım :132:
hoşgeldin canım, siz ilk adımı atmak üzeresiniz sanırım. darısı başımıza artık

kuzum görüşmek üzere, iyi geceler

hosgeldın tatlım kusuruma bakma moralim okadar bozukki ilgilenemedım senınle direk derdımı sıkıntımı yazdım.. ne güzel heyecanlı olmazmı insan ya ben bulusucaz diye bile nekadar heyecanlıydım cok salağım ben ya

Canım benim yazdıklarıma ve düşün yazdıklarına kulak asmalısın

yaaa ben çok seviyorum ama hepinizde sevin onları ozaman mutlu oluyoruz hep.Bide öpün :78:

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım geç olsun ama güç olmasın hepimiz için kart kızlar topiği olrak kalmayalımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…