- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.921
Amatör bi sanatçı dinleyinn bakalımmm
Ya daglar yerle bir olacak,
ya kiyametler kopacak
yada dunyan batacak
senden öyle ayrilacagim.
Onur Koç - Devlerin Aşkı Büyük Olur - YouTube
​of of canım nolucak bizim sonumuz inan blmıyorum cok umutsuzum ben...
yaaa bişey de onlaraa görsünleer binii
offf odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odun odn odun odun odun odun odunnnnnn sinirlerım cok bozukkk sabaha kadar ağlmak ıstıyorum :84::84::84:hani barıştığınızda baya korkuyodu seni kaybetmekten hemen gelicem diyodu o zamanlar, valla canım ne desen haklısın barışmanızın üstüne ne kadar zaman geçti. tamam mutlaka bişeyler çıkabilir ama hiç mi bi imkan bulamıyor :26:
Ayy ben aşka geldim
Sevgilime msj attım ''Simdi seni arasam sana ihtiyacım var desem kosa kosa gelirsin SeniÇokSeviyorum <3'' yazdım
Sevgilimin cevabı: ''Gelirim tabi kız çünkü SeniHerşeydenÇokSeviyorum <3''
Biz harbiden bi bebek yapalım da mecbur evlendirsinler bizi artık
Merhaba ben geldim aranıza :78: 4 senedir beraber olduğum bi çocuk var bayramın 3.günü ailesini getircek benim.Bakalım nasıl olcak çok heycanlıyım :132:
daha önünde biz ablaların var sana noluyor hemen evlenmeye niyetleniyon yırtık dondan çıkar gibi çıkma bakim öncelik bizim evde kaldık da bu kadar da gözümüze sokulmaz ki ayol
Hosgeldin :)
Bayramın 3. günü ne olacak tam olarak anlamadım :)
hoşgeldin canım, siz ilk adımı atmak üzeresiniz sanırım. darısı başımıza artıkMerhaba ben geldim aranıza :78: 4 senedir beraber olduğum bi çocuk var bayramın 3.günü ailesini getircek benim.Bakalım nasıl olcak çok heycanlıyım :132:
atractıvecım valla Allah ızın verırse yaza olacak ama bıze bellı de olmaz kedı kopek gıbıyız cogu zaman bakalım.
kızlar yaa pc acayıp yawas ve bnm cok uykum geldı yarın bulusalım daha erken bı saatte kalmak ıstıyorum ama dayanamıyrm gorsz opuyorum hepınızı
Bayramın 3.günü ilkkk defa görüşcek ailelerimiz tabi bende ilk defa görüşcem.Gaziantepte yaşıyo annesiyle babası oda İstanbulda çalışıynu görüorm hep ama annesiyle babasını hiç görmedimkiiiii
hoşgeldin canım, siz ilk adımı atmak üzeresiniz sanırım. darısı başımıza artık
kuzum görüşmek üzere, iyi geceler
hosgeldın tatlım kusuruma bakma moralim okadar bozukki ilgilenemedım senınleMerhaba ben geldim aranıza :78: 4 senedir beraber olduğum bi çocuk var bayramın 3.günü ailesini getircek benim.Bakalım nasıl olcak çok heycanlıyım :132:
hosgeldın tatlım kusuruma bakma moralim okadar bozukki ilgilenemedım senınledirek derdımı sıkıntımı yazdım.. ne güzel heyecanlı olmazmı insan ya ben bulusucaz diye bile nekadar heyecanlıydım cok salağım ben ya
hosgeldın tatlım kusuruma bakma moralim okadar bozukki ilgilenemedım senınledirek derdımı sıkıntımı yazdım.. ne güzel heyecanlı olmazmı insan ya ben bulusucaz diye bile nekadar heyecanlıydım cok salağım ben ya
atractıvecım valla Allah ızın verırse yaza olacak ama bıze bellı de olmaz kedı kopek gıbıyız cogu zaman bakalım.
kızlar yaa pc acayıp yawas ve bnm cok uykum geldı yarın bulusalım daha erken bı saatte kalmak ıstıyorum ama dayanamıyrm gorsz opuyorum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?