Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

atroşum sende ne var ne yok özledım seniiiiiiii

ay tatlım benim yabende seni özledim sohbet etmelerimizi falan
ne olsun ebnde hep aynı tas aynı hamam yani aşk hayatım aynı tas aynı hamam demek istiyorum ex sevgilim olcak şahıs yanımda ki sehpadan bile daha ahşap

Son düzenleme:

Bence de ''bi erkek neden parasının hesabını kuruş kuruş versin ki?''

Bence de ''bi erkek neden parasının hesabını kuruş kuruş versin ki?''
ben kendı parasını kazandıgında cok rahat oluruz diye düşünmüştüm hiç böyle hayal etmedim calısmadan önce annesınden para alırdı nerdeyse her ay gelirdi çalısmaya basladı hiç bulusamıyoruz hiç hiç hiç

buzlarulkesi hayırlı olsun canımm topiğimizin ilk nişanlaananı adım atanı oldun Allah tamamına erdirsin

Canım sen seninkini anlata anlata bitiremezsin biz de burada eleştire eleştire bitiremeyiz :)

tatlım aynen kpss ıcın bende ıkı ay pek gıremedım ders calıstım
sende ne war ne yok sekerım gorusmeyelı
kuzum dershanem başladı, uykuma çok düşkün biri olarak zaten sabahın köründe oraya gitmek mahvediyo beni, ee eve gel dinlen et sevgiliyi özlüyosun onunla ol ders çalış vs. çok zorlu bi süreç olcak benim için ki daha yolun başındayım. uykumu düzene sokmaya çalışıcam da daha stajım başlamadı o da bi başlasın ona göre baya erken yatmayı düşünüyorum başka türlü olmıcak çünkü senin sınavın nasıl geçti kuzum?
kuzum bence haklısın yaa, ne biliim hiç başıma gelmedi bu kadar uzakta olmak tabii anlıyamam sizin durumunuzu ama en azından senin de dediğin gibi ayda 1 hadi olmadı, kaç aydan beri görüşmüyosunuz, şu sıralar en azından artık vakti geldi bence

dalga konusuyum resmen ya kuzenım aydına gitti okmaya burdan 8 saat uzaklıkta dedım sizde bulusamıcaksınız artık diye yok biz bulusuruz dedi haklıymışta çocuk ordan bi arkadas bulmus kendıne ara sıra gidip kalacakmış aydında bu bahsettıgım cocuk henuz 18 yasında ve dersaneye gıdıyo sevınce insan herşeyi yapıyo bulusmak ıcın sanırım

Canım aslında söylediklerin çok doğru ve de çok normal, kesinlikle erkek kendi kazandığı parayı ailesine karıştırtmamalı. Tabiki ailesine yardım edecek ama o ne öyle sanki ailesi ona harçlık verir gibi hesabını tutuyorlar.
Her ne kadar haklı olsan da söylediğin cümle zoruna gitmiş olabilir, erkeklik gururu malum Ama tabiki bu haklılığını değiştirmez.
Valla bu erkekleri bi sıra dayağına çekmek gerek

ama ben yalan olan bişeyi söylemedım ki madem gururunu incitiyo bu durum ozaman o da okadar hesap vermesın Allahım kafayı yicem ya bunları hakedecek ne yaptım bennnn neden bi türlü normal bi ilişkimiz olmuyo canımız ıstedıgınde bulusamıyoruz el ele tutusamıyoruz

Amaaan sorma kıı bende anlamıyorum.Benimkide gelcek istemeye emmeee gelme parasını hep o veriı ailesinin bide anacım evli bacısının yol parasına kadar verioo düüşün ne diyeyim

evet canım doğru, o zaman maaşını aldığı gibi kenara direk yol parasını koyucak annesini de buna karıştırmıcak. bunu her ay böyle yapsa ortada sorun kalmıcak zaten, siz biraz da görüşemediğiniz için böyle oluyosunuz bence. yüzlerinizi görseniz dayanamazsınız kıyamazsınız birbirinize.

​of of canım nolucak bizim sonumuz inan blmıyorum cok umutsuzum ben...

atroşum bız odun secmekte dahiyiz valla(

sedefcım pek ıc acıcı gecmedı sınavım ıyı hazırlanmıstım ama zaman problemnı yasadım matematıkte acxıkcası zor da sormuslar

semıramıscım valla canım sen dogru demıssın ama onun agrına gıtmıs herlde boswer sende ustune dusme bu kadar, ılıskınızı senın kadar onun da dusunmesı lazım gorusemedıgınız ıcın uzulmesı cıkar yol araması lazım hep sen yorma kendını ınan degmıyor yorulmaya

Amaaan sorma kıı bende anlamıyorum.Benimkide gelcek istemeye emmeee gelme parasını hep o veriı ailesinin bide anacım evli bacısının yol parasına kadar verioo düüşün ne diyeyim

ah be canlarım. Burada iş biraz da ailelerde bitiyor. Tabiki sevgililerinizde de suç var ama aile yetiştiriliş tarzında asıl suç. hep anne-baba'ya odaklı yetiştiriyor bazı aileler çocuklarını. Sanki kız gelip oğullarını ellerinden kaçıracakmış gibi, onu sömürecekmiş gibi davranıp aşırı sahiplenme ve baskıcı bir ailenin sonucu bence bu erkekler.
Doğruyu yanlışı göster ama ötesine karışma, zaten adam 20 yaşını geçmiş artık belli kararları alabilecek yaşa gelmiş, rahat bırak çocuğunu, nasıl mutluysa öyle yaşasın, di mi ama...

öyleyiz hemde senin ne oldu düğün yaza olucak mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…