- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.941
Senin bugun bana sinirin geçmeyecek heralde
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun canım geç olsun ama güç olmasın hepimiz için kart kızlar topiği olrak kalmayalımda
haklısın canım ne dıyımkiiSelam kızlar merhabaaaberceste yazdığının sonunu görmeden şaka yapıyorrr diye düşündüm ve bingo :)
İnşallah bi gün gerçekten evlendin haberini alıcaz sen ve bu topiğin diğer kızlarının
Semiramiscim sana gelince bu çocuğun sadece bahane ürettiğini düşünüyorum...
Aranızda ki mesafe çok değil 2-3 saatlik yol nedir ki...
Ama sorun bu değil sorun parada değil üzülerek söylüyorum ama kalbine mesafe girmiş onun...
Kendi çalışıyor ve parasını kazanıyor ailesine yardım etse bile ona hiç mi para kalmıyor cebine beş kuruş olmadan mı ayın sonunu getiriyor...
Diyorum ya kızıcaksın üzülüceksin belki ama bunlar sadece bahane bi kere daha yazmıştım bunu ama öyle görünüyor gerçekten ...
Sen sevdiğin için bazı şeyleri göremiyorsun ama bu ilişkinin sonunu göremiyorum ben...
Sürekli çırpınan ve bazı şeyleri yürüten çabalayan sensin...
Ama o hep bi bahane buluyor hep geri çekiyor kendini...
Umarım bu tavırlarının altında başka bir şey çıkmaz sonunuz hayırlı olsun canım..
Çünkü ben gerçekten seven birinin engel tanımayıp sevdiğinin yanında olduğunu bilirim...
heee kızarım bennnn hem evlenmek için sıranı bekle sen önce daha evde kalmış ben varım sırada24lük kart
Ağzını hayra aç kız
haklısın canım ne dıyımkii
öyle deme atroşum. benim evlenmem de 25i bulacak en az
Seni üzmek istemiyorum ama canım sen çok daha iyilerine layıksın seni candan sevicek her anında yanında olucak birine...
umarım hakkınızda hayırlısı olur gerçekten..
hayır hayır hayırr
kızım ben daha ne zman evleneeceğim kiminle ve kaç yaşımda belli değil ne nişan var ne söz herşeyimi seçtim kafamda mobilya mı tuvaletimi gelinliğimi gelinlikiç çamaşır ve çorabımı makyajımı saçımı başımı kocamın damatlığını ayakkabısını tutacağımız evin kaç odalı olacağına kadar düşündüm kurdum planladım kafamda düşün bir koca eksik
Canlar ben çıkıyorum iyi geceler öpüldünüz
Bu arada sizin ilişkiniz nasıl gidiyo ??
öyle deme atroşum. benim evlenmem de 25i bulacak en az
iyi geceler canım, bizi buraya topla sonra kaç, olmadı ama bu.Canlar ben çıkıyorum iyi geceler öpüldünüz
benimkide 30 u bulur heralde beni alıcak ve bana katlanıcak biri olursa tabii
Maşallah diyeyim iyi gidiyor:)
Kavga olmuyor mu oluyor tabiki ama bu sefer kavga nedenlerimiz sadece kıskançlık.
Yiyoruz birbirimizi sonrada hiç bişi olmamış gibi sarılışıyoruz.
Bizde bi manyağız işte:)
Herşeyin hayırlısını iste hemencik büzülme geç olabilir ama mutlu ol heeep :78:
Anladım canım iyi sevindim
Haydi hoşçakalın :)
iyi geceler canım, bizi buraya topla sonra kaç, olmadı ama bu.
bana katlanan biri olduğuna göre sana da katlanan elbet bulunur canım.:123:
haklısın tatlım ama insan 3,5-4 yıldan sonra artık bunalıyor. Bazen delice evlenesi geliyor falan..Ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı, buna da şükür...
iyi geceler canım, bizi buraya topla sonra kaç, olmadı ama bu.
bana katlanan biri olduğuna göre sana da katlanan elbet bulunur canım.:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?