Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

haklısın canım ne dıyımkii

Ağzını hayra aç kız

hayır hayır hayırr
kızım ben daha ne zman evleneeceğim kiminle ve kaç yaşımda belli değil ne nişan var ne söz herşeyimi seçtim kafamda mobilya mı tuvaletimi gelinliğimi gelinlikiç çamaşır ve çorabımı makyajımı saçımı başımı kocamın damatlığını ayakkabısını tutacağımız evin kaç odalı olacağına kadar düşündüm kurdum planladım kafamda düşün bir koca eksik

O zaman işin kolay :)Herşey tamam ama bi koca adayı eksik :)
Onuda en yakın zamanda bulcan eminim :)

Sonra o mutluluğu bizimle paylaşcan :)
Bende de aday varda bu saydıklarının hiçbirinin planını yapmadım :)
Planlı programlı yaptığımız herşeyin içine ediyoruz sevgilimle
O yüzden bi gün evlendim diye gelirsem hiç şaşırmayın

Bu arada sizin ilişkiniz nasıl gidiyo ??

Maşallah diyeyim iyi gidiyor:)
Kavga olmuyor mu oluyor tabiki ama bu sefer kavga nedenlerimiz sadece kıskançlık.
Yiyoruz birbirimizi sonrada hiç bişi olmamış gibi sarılışıyoruz.
Bizde bi manyağız işte:)

Herşeyin hayırlısını iste hemencik büzülme geç olabilir ama mutlu ol heeep :78:

haklısın tatlım ama insan 3,5-4 yıldan sonra artık bunalıyor. Bazen delice evlenesi geliyor falan.. Ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı, buna da şükür...

iyi geceler canım, bizi buraya topla sonra kaç, olmadı ama bu.

bana katlanan biri olduğuna göre sana da katlanan elbet bulunur canım.:123:

kızım seninki çok romantik ve anlayışlı katlanıyor herşeyine gülüp geçiyor seni anlıyor dinliyor değer veriyor umursuyo en azından bi de benim karşımda kine bak ahşap odun bi gün umursaar gibi davransa 10 gün umursamaz sinirlendimmmmmm

haklısın tatlım ama insan 3,5-4 yıldan sonra artık bunalıyor. Bazen delice evlenesi geliyor falan.. Ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı, buna da şükür...

Esra Erolu izliyomusun ordakilere bakınca benim bazen evlenme isteğim kaçıyo bazen katılıp gırgır geçmek istiyorum yada canlı yayina bağlanmak :102:

iyi geceler canım, bizi buraya topla sonra kaç, olmadı ama bu.

bana katlanan biri olduğuna göre sana da katlanan elbet bulunur canım.:123:

Ammavelakin ve atractive sizi bilmem ama bana katlanan benim psikopatlıklarıma dayanan biri varsa ve hala yanımdaysa kimse eşsiz kalmaz bu dünyada
Ben bazen hatta çoğu zaman çok sopalık oluyorum valla kendime tahammülüm kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…