- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.001
aa evet ebnde duydum hemen şöyle açıklayayım..:
Bilim adamlarının araştırdıkları maya takvimi 21 aralıkta 2012 de dünyanın sonunun geleceğini savunuyor islam dinine göre kıyamet cuma günü kopacak ve tesadüfe bakın 21 aralık 2012 cumaya denk gelio?.......
elyesanın hoş bir söylemi var. Hümeyra ve hüveyla da söyleyiş olarak birbirine çok yakın ama güzel isimler canım
kız berceste güldürüyosun insanı ya
ehehehehbende iyiyim berce işe başladım biliyosun iyi gidiyo şimdilik
sen neler yapıosn bakalımm
İyi akşamlar kızlar. Nasılsınız.
Geçmiş sayfaları okudum. Bercestecim alemsin ya. İlk önce bi şoka girdim. Nasıl olur dedim. Hemen bi avazda diğer sayfaları okudumda rahatladım kız
Bende bugün açıköğretim kaydımı hallettim. Uluslararası ilişkiler 3. Sınıftayım şuan. Ayy ama çok yoruldum. Çok kalabalıktı. Kayıt sırası hemen geliyoda kitap sırası çok fenaydı. Neyse hallettim Çok şükür.
Sonrada koçtaşa gidip gezdim tek başıma. Mutfak dolabı banyo dolabı felan beğendim kendi kendime
Bilim adamlarının araştırdıkları maya takvimi 21 aralıkta 2012 de dünyanın sonunun geleceğini savunuyor islam dinine göre kıyamet cuma günü kopacak ve tesadüfe bakın 21 aralık 2012 cumaya denk gelio?.......
Bu cuma kıyamet kopacakmışşş
Hadi toplaşın da son günlerimizi beraber geçirelim
Hadi gelin gelinn
Ay canım isimleri beğendiğine sevindimm :):)
Yakında sitcom a başlayacağım canım burada prova yapıyorum
İşe başladığını biliyorum tatlım ne işiydi onu unuttum ama hehe
İyiyiz çok şükür canım
Akşam eğlenceyi kaçırdın sen hehehe
Ben de bugun kayıt yaptım canım çook kalabalıktı 3 saat bekledim
Sonra kitap sırası bekledim hopp ilahiyat kitapları yok dediler sağolsunlar boşuna beklemişim
Hayırlı olsun canım senin kaydın da
İşte ben kıyamet kopmadan evlenmek istiyorum ama kimse beni anlamıyor.. :44:
İyiyiz çok şükür canım
Sonra kitap sırası bekledim hopp ilahiyat kitapları yok dediler sağolsunlar boşuna beklemişim
Ayyy. Böyle korkutma beni berce. Geçen rüyamda gördüm kıyamet kopuyodu. Kalktım sabah. Bi siren sesi gibi bişe duydum üç kez. Aha dedim sura üfleniyo gittik. Banyoda düşüp bayılcaktım yeminle. Sonrada bu halleyin uyuz reklamı çıktı. Onada sinir oldum. O rüyadan sonra çok etkilendim.
ünlü bir gazetenin halkla ilişkiler birimdeyim tatlım
provalar güzel gidiyor canım, geleceğin parlak o zaman..
İyiyiz çok şükür canım
Kızlar ben sürekli çocuklarıma koyacağım isimleri değiştiriyorum ya
Yeni favorilerim
Oğullarım için Elyesa ve İlyas Kuran ı Kerimde geçen Peygamber ismleridir
Kızlarım için Hüveyla ve Hümeyra
Hüveylanın anlamını bilmiyorum annemin babaannesinin ismiymiş çok hoşuma gitti
Hümeyra da beyaz tenli kadın demekmiş, Hz Ayşenin lakabıymış
Nasıl ama hepsi birbirinden ilginç ve duyulmamış isimler di mi
Hehehehe
bende senin gibi kuranda geçen değişik dini isimlerden koycam çocuğuma derdim sonra daha dün babam iş yerinden bilgisayardan bir şey görmüş ve çıktı almış bana getirdi baktım isimlerle ilgili şöyle diyor özet olarak kuranda geçen her ismi koymak uygun değildir mesela kimiilerinin anlamları kötü şimdi aklıma gelmiyor ama sahte cehennem ya da yalan ya da günah anlamına gelenler varmış en iyisi sanırım ya peygamber isimlerinden ya da peygamberin kızlarının eşlerinin isimlerinden koymak bilemiyorum aklım karıştı mesela ben oğlum olursa kayra koymak istiyordum ve anlamını "ALLAH'tan gelen lütuf"sanıyordum meğer mısırda mı yoksa mitolojide mi şimdi hatırlayamadım tanrı demekmiş haşa tanrı mı dicektim evladıma bilemiyorum kendi ismimi mi koysam çocuğuma ne:)
ayy inanmıyorum ben de çocuğumun ismini "kayra" koymak istiyordum
evet canım öyleymiş ALLAH tarafından çıktı karşıma işte bu babam sağolsun bulmuş getirdi koymam artık ben sende koyma dini isim koyarken düşünmek gerek aslında ya da çokkk araştırmak bir de kızım olursa da ecrin koymak istiyordum onu da "ALLAHIN hediyesi" olarak biliyordum ki çoğu kişide öyle biliyor ve koyuyor çocuğuna ama aslında asıl anlmı ücret edemekmiş
ay ama bizimki çok anlamlı olacaktı yaaa, kayhan'la büşra'nın birleşmiş haliydi kayra
Bu arada canım ben baktım anlamına ama bir çok sitede "Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet" yazıyor. Arap dili ve edebiyatı okuyan kuzenim var ona bir sorayım bakalım çok merak ettim. Evet ecrini ben de duymuştum.
Ama bazı isimlerin 2 anlamları olabilir canım. Türkçede de olduğu gibi. Belki hem o anlamı vardır hem de diğer anlamı.:26:
İyicee bir araştırmak gerekiyor. En önemli şey anlamı, sonra da kulağa hoş gelmesi bence
kısa yada uzun tüm ilişkilere karşıyımmm..ne kendimi tanıtcak halim var ne karşımdakini taıyacak zamanım...ne alttan alacak yaşamışlığım, ne idare edecek gücüm...güzel başımı hayatıma erkeke sokarak ağrıtmıcam
bende senin gibi kuranda geçen değişik dini isimlerden koycam çocuğuma derdim sonra daha dün babam iş yerinden bilgisayardan bir şey görmüş ve çıktı almış bana getirdi baktım isimlerle ilgili şöyle diyor özet olarak kuranda geçen her ismi koymak uygun değildir mesela kimiilerinin anlamları kötü şimdi aklıma gelmiyor ama sahte cehennem ya da yalan ya da günah anlamına gelenler varmış en iyisi sanırım ya peygamber isimlerinden ya da peygamberin kızlarının eşlerinin isimlerinden koymak bilemiyorum aklım karıştı mesela ben oğlum olursa kayra koymak istiyordum ve anlamını "ALLAH'tan gelen lütuf"sanıyordum meğer mısırda mı yoksa mitolojide mi şimdi hatırlayamadım tanrı demekmiş haşa tanrı mı dicektim evladıma bilemiyorum kendi ismimi mi koysam çocuğuma ne:)
Anlamı yanlış bilinen isimleri ben de biliyorum canım hepsini araştırdım ben de :)
Elyesa ve hüveyla isimlerinin bi anlamı yok o yüzden kötü anlamları da olamaz
Ayrıca insanların %99 u a Elyesa nın peygamber ismi olduğunu bilmiyor
Bende kızıma elisa isminin vermeyi düşünüyorum
Cansın da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?