Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olabilir neden olmasin elbet birgun kopacak kiyamet belkide dogrudur kimbilir...

elyesanın hoş bir söylemi var. Hümeyra ve hüveyla da söyleyiş olarak birbirine çok yakın ama güzel isimler canım

Ay canım isimleri beğendiğine sevindimm :):)

kız berceste güldürüyosun insanı ya

Yakında sitcom a başlayacağım canım burada prova yapıyorum

eheheheh bende iyiyim berce işe başladım biliyosun iyi gidiyo şimdilik
sen neler yapıosn bakalımm

İşe başladığını biliyorum tatlım ne işiydi onu unuttum ama hehe

İyiyiz çok şükür canım

Akşam eğlenceyi kaçırdın sen hehehe

Ben de bugun kayıt yaptım canım çook kalabalıktı 3 saat bekledim

Sonra kitap sırası bekledim hopp ilahiyat kitapları yok dediler sağolsunlar boşuna beklemişim

Hayırlı olsun canım senin kaydın da

İşte ben kıyamet kopmadan evlenmek istiyorum ama kimse beni anlamıyor.. :44:

Bu cuma kıyamet kopacakmışşş

Hadi toplaşın da son günlerimizi beraber geçirelim

Hadi gelin gelinn

Ayyy. Böyle korkutma beni berce. Geçen rüyamda gördüm kıyamet kopuyodu. Kalktım sabah. Bi siren sesi gibi bişe duydum üç kez. Aha dedim sura üfleniyo gittik. Banyoda düşüp bayılcaktım yeminle. Sonrada bu halleyin uyuz reklamı çıktı. Onada sinir oldum. O rüyadan sonra çok etkilendim.

ünlü bir gazetenin halkla ilişkiler birimdeyim tatlım

Oha rüyaya bak olaya bak

Ünlü bi gazete ha wuuuuuu :):)

provalar güzel gidiyor canım, geleceğin parlak o zaman..

Hihih teşekkür ederim canım :)

[

bende senin gibi kuranda geçen değişik dini isimlerden koycam çocuğuma derdim sonra daha dün babam iş yerinden bilgisayardan bir şey görmüş ve çıktı almış bana getirdi baktım isimlerle ilgili şöyle diyor özet olarak kuranda geçen her ismi koymak uygun değildir mesela kimiilerinin anlamları kötü şimdi aklıma gelmiyor ama sahte cehennem ya da yalan ya da günah anlamına gelenler varmış en iyisi sanırım ya peygamber isimlerinden ya da peygamberin kızlarının eşlerinin isimlerinden koymak bilemiyorum aklım karıştı mesela ben oğlum olursa kayra koymak istiyordum ve anlamını "ALLAH'tan gelen lütuf"sanıyordum meğer mısırda mı yoksa mitolojide mi şimdi hatırlayamadım tanrı demekmiş haşa tanrı mı dicektim evladıma bilemiyorum kendi ismimi mi koysam çocuğuma ne:)

Son düzenleme:

ayy inanmıyorum ben de çocuğumun ismini "kayra" koymak istiyordum

saçma sapan şeyler tövbe YARABBİM ya şirke girer günah bi kere kıyametin ne zaman kopcağını bir tek ALLAH bilir bir defa melekleri bile bilmiyor ne zaman kopacağını hatta en çok kıymet verdiği peygamberi hz. muhammet (s.a.v.)bile bilmiyordu ne zaman kopacağını da kalkmış mayalılar mı bilmiş yok ya cıkcık tövbe ya

kopacak kopacak alıstırın kendinizi 2 ay da yapabilceginiz herseyi yapın kredi kartınızı patlatın gezin dolasın fazla zaman yok tabe kopmazsa nanayyyyy

ayy inanmıyorum ben de çocuğumun ismini "kayra" koymak istiyordum

evet canım öyleymiş ALLAH tarafından çıktı karşıma işte bu babam sağolsun bulmuş getirdi koymam artık ben sende koyma dini isim koyarken düşünmek gerek aslında ya da çokkk araştırmak bir de kızım olursa da ecrin koymak istiyordum onu da "ALLAHIN hediyesi" olarak biliyordum ki çoğu kişide öyle biliyor ve koyuyor çocuğuna ama aslında asıl anlmı ücret edemekmiş

ay ama bizimki çok anlamlı olacaktı yaaa, kayhan'la büşra'nın birleşmiş haliydi kayra
Bu arada canım ben baktım anlamına ama bir çok sitede "Yüksek büyük tutulan ya da sayılan birinden gelen iyilik lütuf, ihsan atıfet, inayet" yazıyor. Arap dili ve edebiyatı okuyan kuzenim var ona bir sorayım bakalım çok merak ettim. Evet ecrini ben de duymuştum.
Ama bazı isimlerin 2 anlamları olabilir canım. Türkçede de olduğu gibi. Belki hem o anlamı vardır hem de diğer anlamı.:26:
İyicee bir araştırmak gerekiyor. En önemli şey anlamı, sonra da kulağa hoş gelmesi bence

canım sen bilirsin tabi gene de ama iki anlamı bile olsa ben riske atmak istemem sizde rahan koyun böyle uydurun olmaz mı ki:) benim babamın askerlik arkadaşı öyle yapmış karısının adı ayşe kendi adı bişi bilemedim şimdi ya unuttum ayhan koymular çocuklarının adını
kayahan koy ya da kayhan la uyuyor ya da Karahan koy

O zaman yanlış başlıktasın :)
Ama sohbetimize katılmak istersen buyur :)
Hı ayrıca bazen yalnız kalmak iyi gelir insana ama bi süre sonra insan sevilmek ister sevmek ister :)

Anlamı yanlış bilinen isimleri ben de biliyorum canım hepsini araştırdım ben de :)

Elyesa ve hüveyla isimlerinin bi anlamı yok o yüzden kötü anlamları da olamaz

Ayrıca insanların %99 u a Elyesa nın peygamber ismi olduğunu bilmiyor

Bende kızıma elisa isminin vermeyi düşünüyorum

Cansın da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…