- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #21.961
hosgeldın tatlım kusuruma bakma moralim okadar bozukki ilgilenemedım senınledirek derdımı sıkıntımı yazdım.. ne güzel heyecanlı olmazmı insan ya ben bulusucaz diye bile nekadar heyecanlıydım cok salağım ben ya
Kuzum siz hala birlikte misiniz? ona göre yorum yapacağımkızım seninki çok romantik ve anlayışlı katlanıyor herşeyine gülüp geçiyor seni anlıyor dinliyor değer veriyor umursuyo en azından bi de benim karşımda kine bak ahşap odun bi gün umursaar gibi davransa 10 gün umursamaz sinirlendimmmmmm
canım valla pek izlediğimi söyleyemeyeceğim, evlilikten soğumak istemiyorumEsra Erolu izliyomusun ordakilere bakınca benim bazen evlenme isteğim kaçıyobazen katılıp gırgır geçmek istiyorum yada canlı yayina bağlanmak :102:
Ammavelakin ve atractive sizi bilmem ama bana katlanan benim psikopatlıklarıma dayanan biri varsa ve hala yanımdaysa kimse eşsiz kalmaz bu dünyada
Ben bazen hatta çoğu zaman çok sopalık oluyorum valla kendime tahammülüm kalmıyor
gelmeyecekki biliyorum ben bugece hiç iyi değilim ölsemde kurtulsam artık resmen işkence artık busemiramiscim, canım, sen sevgilini karşına alıp açık açık konuş bence artık... Biz bile çok üzülüyoruz bu duruma ki senin üzülmen çok normal. Bundan sonra gelmeye kalksa bile konuşun bu durumu, havada kalmasın.
Kuzum siz hala birlikte misiniz? ona göre yorum yapacağım
canım valla pek izlediğimi söyleyemeyeceğim, evlilikten soğumak istemiyorum
aynı canım, aynı. Ben kendimle sevgili olsaydım çoktan katil olmuştum.Malesef şu hayatta en çekemediğim şey "trip" Ve en çok yaptığım şey de "trip" :))
Bazen sevgilim değil de arkadaşlarım sevgilime karşı bazı tavırlarım yüzünden beni dövecek raddeye geliyorlar ama Allah'tan benimkinde peygamber sabrı var. Bir gün patlayacak diye korkmuyor da değilim
gelmeyecekki biliyorum ben bugece hiç iyi değilim ölsemde kurtulsam artık resmen işkence artık bu
haklısın cnm ama telefonda konusmakta bi yere kadar etkili oluyo uzaktan kumandalı olduk iyice gerçek bi ilişki gibi değil ki bu yasadıgımız ben yüzyüze konusmak gerekirse tartışmak sarılmak istiyorum olmuyo bu uzaktan kumandalılıktan kurtulmadıgımız sürece ne söz ne nişan istemiyorum ben bu kararımı ona yarın bildiricem...Semiramis tatlım yüzyüze görüşme olmuyor aranızda ama en azından telefonda açık ve net bi şekilde herşeyi konuşsanız... Her ne varsa söylenicek söyleyin birbirinize..
Böyle daha çok yıpratıcan kendini yoksa ...
Konuşmak içindekileri söylemek aklındakileri sormak seni rahatlatıcak üstündeki yükü içindeki sıkıntıyı biraz olsun atarsın üstünden..
gelmeyecekki biliyorum ben bugece hiç iyi değilim ölsemde kurtulsam artık resmen işkence artık bu
Şahsen bende erkek olsam benle sevgili olmazdım
Ama şanslıyız sanırım bizi sevip vazgeçemeyen sabırlı insanlarlayız :)Gerçi benimki beni çok üzdü bi dönem ama artık maşallah deyim :)
Bende aranıza katıldım daha yeni farkettim bu topiği biz 4 senedir beraberiz.şuan sevgilim askerde ocakta gelicek:)) 347.kısa dönem yareniyim yanii:)) fakat bizimde bu tarz bir ciddi söz nişan falan yok daha:))
Bende bazen çok hevesleniyorum bazen o heves tamamıyla gidiyor yanii bir yandan en azından artık teklifi bekliyorum bakalım:)
Sizi buraya toplamak için entrika mı olması lazım
Şaka yapıyorum kızlar ya
Özür dilerim napıyım kimse gelmiyodu özledim hepinizi :)
Geldiniz madem gitmeyin geri lütfen :)
hoşgeldin canım aramıza. Askerden sonra bir adım var gibi o zaman sizde de. Allah kavuştursun sevgilicine inşallah
Bende aranıza katıldım daha yeni farkettim bu topiği biz 4 senedir beraberiz.şuan sevgilim askerde ocakta gelicek:)) 347.kısa dönem yareniyim yanii:)) fakat bizimde bu tarz bir ciddi söz nişan falan yok daha:))
Bende bazen çok hevesleniyorum bazen o heves tamamıyla gidiyor yanii bir yandan en azından artık teklifi bekliyorum bakalım:)
sorma yaa hepimiz birbirinden güzel kızlarız ama bahtımız pek güzel değil galibagne benım oduna kızdım ya aylardır bi türlü bulusamadık bıkac gun sonra bulusacaktık bu seferde patronu maasını vermedi hala kredi kartıylamı gelsem acaba dedi bende neden olmasın dedım ya ödeyemezseymiş ailesıne ne dicekmiş bende dedım semiramis calısmaya baslayacak hemen bulusmamız lazım de paranı alınca git derler diyo bende en sonunda 'bi erkegın kendı kazandıgı parasının kurusu kurusuna hesabını vermesi cok tuhaf bence ' dedım iyi geceler yazdı aradım aradım acmadı kötü bişey dediğimi düşünmüyorum haklıyım yani bu ne böyle aramızda 2 bucuk 3 saat var ayda bi kez cok rahat bulusuruz istesek sinir oldum ya
Kizlar artik HUKUK + İLAHİYAT ögrencisiyim
Bugun ilahiyata kaydimi yaptirdim
Vatana millete Hayirli olsun :)
hayırlı olsun bebişim desene hem avukatımız hem de hocamızsın artık dini şeyleri sana sorucam bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?