Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

İşte tam benlik bi topikkk :) Ah kızlar ya bende aynı dertten muzdaripim :) sevgilimle 3.yılımıza girdik ama daha ailelermz bile tanışmadı. Kısmetse bu yaz düşünüyoruz.. bakalım olur inşallah yaaaa :)

İlahiyatı dışardan mı okuyosun canım :) ?

Hoşbulduk tatlımm.. Allah daima mutlu etsin inşallahhhh :) kaç yıldır berabersiniz ? :)

Amin canım. Sizde hep mutlu olun inşallah.
3 yıldır birlikteyiz canım. İki yıl beraber üni okuduk. Ben şimdi açıköğretime dikey geçiş yaptım. Uluslar arası ilşkiler üçüncü snftayı. Sevgilim şuan dil öğrenmek için çin de
Sizin durumlar nedir canım

Hayırlı olsun canım o zaman :) çok sevindims enin adına benim sevgilimin anneside açıktan ilahiyat okuyormuş :) ehe :) .. Canım piskoloğa neden gidiyorsun ? yani ne terapisi.. öyle söyleyim :)

Hayırlı olsun canım o zaman :) çok sevindims enin adına benim sevgilimin anneside açıktan ilahiyat okuyormuş :) ehe :) .. Canım piskoloğa neden gidiyorsun ? yani ne terapisi.. öyle söyleyim :)

teşekkür ederimm

Ablamı kaybettim de ondan sonra kendimi tam toparlayamadım o yüzden gidiyorumm

Neee Çin'de abuuuu .. Çok uzakmış yaa . . Allah kavuştursun bi an önce canım ya... Bizim ikimizinde son senesi bu sene onunki 4 yıllık benmki 2 yıllık işte. .. İkimizde mezun olcaz inşallah yazın ailelerimizi tanıştırcaz .. Nişan düşünüyoruz ama kısmet işte .. :) bişey diyemiyorum. .

Sevgilin mezun mu oluyor süper yaa nişanı yapın yazın süper olur ya ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…