- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.021
İşte tam benlik bi topikkk :) Ah kızlar ya bende aynı dertten muzdaripim :) sevgilimle 3.yılımıza girdik ama daha ailelermz bile tanışmadı. Kısmetse bu yaz düşünüyoruz.. bakalım olur inşallah yaaaa :)
O zaman hoşgeldin :)
Hoşbulduk canım :) Umarım güzel vakit geçiririz..
Umarım .)
Sevgilinle yaşlarınız kaç?
Ben 92'liyim o 90'lı canım :)
Hım ben de 92liyim :) ee napıyorsunuz okuyo musunuz çalışıyor musunuz :)
Okuyorum canım :) 2 yıllık benim okulum bu sene bitecek inşallah dgs ilede 4 yıllığa tamamlıcam Allah izin verirse :) Peki sen ?
Ben 92'liyim o 90'lı canım :)
Bugün 2. defa psikoloğa gittimm
Bana ödevler veriyor hoşuma gidiyor :))
Hımm ne güzel :)
Ben de okuyorum canım hukuk+ilahiyat öğrencisiyim hehe
Hoşgeldin canım. Aynen bizim gibi yaa. Bende 92 liyim sevgilim 90 lı
Nasıl geçti canım. İlerleme kaydettin mi
İlahiyatı dışardan mı okuyosun canım :) ?
Hoşbulduk tatlımm.. Allah daima mutlu etsin inşallahhhh :) kaç yıldır berabersiniz ? :)
İlahiyatı dışardan mı okuyosun canım :) ?
Hoşbulduk tatlımm.. Allah daima mutlu etsin inşallahhhh :) kaç yıldır berabersiniz ? :)
Hayırlı olsun canım o zaman :) çok sevindims enin adına benim sevgilimin anneside açıktan ilahiyat okuyormuş :) ehe :) .. Canım piskoloğa neden gidiyorsun ? yani ne terapisi.. öyle söyleyim :)
Amin canım. Sizde hep mutlu olun inşallah.
3 yıldır birlikteyiz canım. İki yıl beraber üni okuduk. Ben şimdi açıköğretime dikey geçiş yaptım. Uluslar arası ilşkiler üçüncü snftayı. Sevgilim şuan dil öğrenmek için çin de
Sizin durumlar nedir canım
Neee Çin'de abuuuu .. Çok uzakmış yaa. . Allah kavuştursun bi an önce canım ya... Bizim ikimizinde son senesi bu sene onunki 4 yıllık benmki 2 yıllık işte. .. İkimizde mezun olcaz inşallah yazın ailelerimizi tanıştırcaz .. Nişan düşünüyoruz ama kısmet işte .. :) bişey diyemiyorum. .
teşekkür ederimm
Ablamı kaybettim de ondan sonra kendimi tam toparlayamadım o yüzden gidiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?