- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.041
Sevgilin mezun mu oluyor süper yaa nişanı yapın yazın süper olur ya ne güzell
Ay canım başın sağolsun. . Allah öteki dünyada kavuştursun sizi de inşallah..
Bizim planımızda o yönde bakalım inşallah olur kısmetsee :) Çok istiyoruz .. Dayanamıo insan bi süre sonra zaten bilirsiniz
Ah canım bilmez miyimm
Ben de sevgilim mezun olsa da nişan yapsak diyorumm :)
Ne zaman mezun olcak canım :) ?
3e geçti ya bu sene yaa 2 senesi var mezun olmasına
Ben de 2. sınıftayım daha
Hadi ya.. Bayada berabermişsiniz.. 2 yıl daha sabredin bakalım canım .. Zor biliyorum ama.. Hatta benmde sabretmem lazım . . daha ortada bişey yok
Sabredeceğiz mecbur
Sevgilin ne mezunu ki hemen iş bulabilecek mi napacak :)
İktisat mezun olacak canım . İş bulurum diyor en kötü ihtimal babasının cevresi geniş zaten o ayarlar diye düşünüyoruz hayırlısı bakalım :)
Ohh iyi iyi ne güzel her şey umduğunuz gibi gider inşAllah
İnşallah canım inşallah . . Hepbirlikte güzel günlere kavuştutur Rabbim bizi inş. :)
Sen daha yeni üyeymişsinn hehe kk ya da hoşgeldin :)
HoşbuldukEvet canım uzun süredir takip ediodum da yeni üye oldum :) İnşallah güzel vakit geçirirm sizlerle birlikte :)
Ben kaçıyorum iyi akşamlar
Bi zahmet biraz ders çalışayım :)
pişt kızlar
kızlarrrr geeçen aksam sevgilimin günahını almısımmmmm bugun geldiii niyeti bana sürpriz yapmakmışşş bi anda geliyorum dedi şok oldummm elim ayagıma dolaştıı 12 bucuk gibi burda oldu aksam 7 bucukta gitti süper bi gündüüü ellerimiz hiç ayrılmadıııbn bide ona tavır yaptım kac gün yaa utandırdı benı bayramda da ben onun yanına gidicem kısmetse annemlerle tanışırsın diyo gerçi tanısıyodukta yüzyüze görüşmemizi istiyo artık bişeylere başlaamalıymışız
sağol tatlım haklısın valla hele ben kızınca bide cok dırdır yaparım benım çeneme katlanıyo genecanim cok sevindim...
biz bayanlar cok sabirsiz oluyoruz..ne güzel cok güzel bir gün gecirmissiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?