- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.061
Ben 92'liyim o 90'lı canım :)
kızlarrrr geeçen aksam sevgilimin günahını almısımmmmm bugun geldiii niyeti bana sürpriz yapmakmışşş bi anda geliyorum dedi şok oldummm elim ayagıma dolaştıı 12 bucuk gibi burda oldu aksam 7 bucukta gitti süper bi gündüüü ellerimiz hiç ayrılmadıııbn bide ona tavır yaptım kac gün yaa utandırdı benı bayramda da ben onun yanına gidicem kısmetse annemlerle tanışırsın diyo gerçi tanısıyodukta yüzyüze görüşmemizi istiyo artık bişeylere başlaamalıymışız
inş hepimiz cok mutlu oluruz kuzumCanım senin adına sevindim umarım her şey yolunda gider ve üzülmezsin hep mutlu olursun
inş hepimiz cok mutlu oluruz kuzum
kızlarrrr geeçen aksam sevgilimin günahını almısımmmmm bugun geldiii niyeti bana sürpriz yapmakmışşş bi anda geliyorum dedi şok oldummm elim ayagıma dolaştıı 12 bucuk gibi burda oldu aksam 7 bucukta gitti süper bi gündüüü ellerimiz hiç ayrılmadıııbn bide ona tavır yaptım kac gün yaa utandırdı benı bayramda da ben onun yanına gidicem kısmetse annemlerle tanışırsın diyo gerçi tanısıyodukta yüzyüze görüşmemizi istiyo artık bişeylere başlaamalıymışız
92 lisin ve bu yaz nişan mı düşünüyorsunuzciddi evde kaldım yaaaaaa ben 24 ümü bitirdim daha ortada bişi yok
amann bekarlık sultanlık böyle diyimde kendimi kandırayım bari
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben sevgilimi çok özledimmgideli tam 1 ay oldu. En iyi ihtimalle 5 ayımız kaldı. En kötü ihtimali ne siz sorun ne ben söyliyim 3 senedir ilk defa onsuz bi bayram geçiricem. Çok üzülüyorum. Ben her yere onunla giderdim herşeyi onunla yapardım. Şimdi herşeyi tek yapmak zorundayım. Çıkıyorum saatlerce tek başıma dolaşıyorum dışarda. Onunla gittiğimiz yerlerde oturuyorum yemek yiyorum tek başıma. Çok saçma sapan bi durumdayım. Alışamadım.
Canim ya biliyorum zor bi durum ama alisman lazim . . Hem birbirnzi ozlemenin tadida cok ayri kendimden biliyorum bizde ayri sehirlerdyz sizin gibi 5 ayda bir gorusmuyoruz cogu zaman. . . Ozluyo insan evet ama onunda tadi ayri oluyo emin ol canim. . Iyi yonden bak yani. . Ben oyle yapiyorum ins evlenirsek nasilsa hep birlikte olacagiz :) insallah. .
Ama canım aynı ülkedesiniz hiç değilse. Şuan o kadar uzakki bana. Her zaman konuşamıyoruz. Saat farkı var. Sürekli acaba bugün yemek yiyebildi mi diye düşünüyorum. Bilirsin çin yemekleri biraz anormal. Aramızda havayoluyla 8000 km yok. Onun gelme ihtimali benim gidebilme ihtimalim yok. Bide üç senedir hiç ayrılmamışım birden gidince sanki elimi ayağımı kaybetmiş gibiyim ya.
Günaydın kızlar. Nasılsınız. Ben sevgilimi çok özledimmgideli tam 1 ay oldu. En iyi ihtimalle 5 ayımız kaldı. En kötü ihtimali ne siz sorun ne ben söyliyim 3 senedir ilk defa onsuz bi bayram geçiricem. Çok üzülüyorum. Ben her yere onunla giderdim herşeyi onunla yapardım. Şimdi herşeyi tek yapmak zorundayım. Çıkıyorum saatlerce tek başıma dolaşıyorum dışarda. Onunla gittiğimiz yerlerde oturuyorum yemek yiyorum tek başıma. Çok saçma sapan bi durumdayım. Alışamadım.
pişt kızlar
Ah canım kıyamam sana ya hasretlik zor Allah yardımcınız olsun
pişt Seduluu
Semiramiscim çok sevindim canım ne süper süpriz öyleee
Süprizi tam da yerini bulmuş işte :)
Şimdi telefonda konuştuk. Ses gidip geliyodu sinir oldum. Ben Aynı lafı tekrar etmekten karşımdakinnden etmesinden nefret ederim. Bişey söylüyorum anlamıyo on kere söyledim aynı şeyi. Anlamadım sesin gidiyo ne anlamadım. Sinir oluyorum. Sinirden ağlıycaktım telefonda acayip nefret ederim aynı lafı tekrRlamaktan. En sonnda bağrdm snra konuşuruz dye kapattım. Söylüyorum anlamıyo kodluyorum anlamıyo. Kodluyorum ya bana diyo samsun trabzon nedeli oldum.
Ayy bende sevgilimle bugün telefonda konuştum .. dışardan sesler falan oluyo gürültü oluyo anlamıo " ne " diyor. şunu deme sinir oluyorum diyorum . aradan zaman geçiyo yine aynı şey. bende en sonunda sana kaç kere lafımı ikiletme dedim dedim.. Sonra konuşuruz dedim kapattım .. Sonra pişman oldumçok sert davrandım of.. kıyamam ya
ya ama haklıyız. anlamıyosan sonra konuşuruz hayatım duymuyorum de. haa nee duymuyorum anlamıyorum en sinir olduğum şe. hadi onları geçtim bide aynı lafı on kere tekrarladım. ama çileden çıkarıyolar insanı. ben üzülmedi valla. ben taa türkiyeden bi de ev telefonndan arıyorum onu sesini duyuyım diye o da sessiz bi yere geçsin madem. bende sonra konuşurz dedim kapadım. boşver ya ne üzülüyosun. adam olsunlar biraztaviz yok.
Ben 10 kereye tahammül edemezdim heralde. 2.yi tekrarlayınca ( üst üste ) o zaman sinirleniyorum bağırıyorum .. ama pişman oluyom ya ben biraz abartıom sanki . . :)
hadi uzakta diye söyliyim dedim ağzım aşınmaz ama b.knu çıkardı yani. sinir oldum. yok yok abartmıyosun. herkesin tahammül edemediği bişeyler vardır bizimkide bu yani dikkat etsinler
Uf aynen tatlım yaa :) Yazık neye uğradıklarını şaşırıyolardır biz sinirlenince
bide sinirlenince bağırdım telefonda hatta anırdım resmen hala anlamıyorum demezmiiay bak aklıma geldikçe sinir oluyorum. iki üç gün konuşmam şimdi. hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?