Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya o buluşma iptal olmuştu ısrarla bana uygun olmayan tarihi verdi ve ayarlayıp çıkmamı söyledi.. bende çıkamam dedim.. öyle kaldı.. geçen gün aradı özür diledi herşey için yok çok özledim barışalım ben kendimi toparlicam vs vs dedi.. ama saçma sapan hareketleri var.. kendi çapında bişeler yapıp edip sonra gelip özür diliyor.. ama ertesi gün yine aynı.. bendekide kalp yani kırıla kırıla bi hal oldu haliyle..

ya bi kere affettin mi devamı geliyor. bişeyin cılkı çıkmaya görsün daha beter oluyor.

öyle oldu sanırım.. diyorumki mesela yaptığın çok saçma bana mantığını göster bu davranışının diyorum kızıyo esiyo gürlüyo kendi kendine.. ben sadece izliyorum.. mantığı yok öyle istedim diyebiliyor birde.. sonra pişman oluyor yok sinirliydim özür dilerim.. ama yine onun istediği oluyor bu arada olan sadece arada anlamsız bi kavga ve özür oluyor bende uzamasın diye üzerine gitmiyorum olanların..

kızlar gittim bugün ismek e . kaydımı yaptırdım bilgisayarlı modelistlik kursuna. hocada ordaydı. kalıp felan biliyomusun dedi yoo bilmiyorum dedim. hiç bilgin varmı bu konuda dedi hayır sıfırım dedim. zorlanırsın dedi. dışarda bi kursa gitsen daha iyi dedi. manyağa bak. orası bi kurs sonuçta öğrenmeye gidiyorum bende herkes gibi. çok saçma değil mi yaa. kalıpta bilmiyosam öğreticeksin. bide diyoki sarmazsa bırakırsın.
aslında ahşap boyama da var istiyorum ama sabah 9 dan akşam 4 e kadar. çok uzun yaa. okul gibii. sıkılırım ben o yüzden yazlmadım. haftaya perşembe gtcem bakalım kızlar modelistliğe. aramızda bunun eğitimini alan varmı hiç

Modelistlik ne kiz mankenlik mi :))

kızcelerr napıyosunuz bakalımmmmm :) buaksam basıma kötü bi olay geldii aydın diye birsi eklemişti arkadas olarak kulüpte bende kabul ettım baktım baya arkadasıda var ve yazdıgı cvplara baktım aynı kadın gibi yanı kabul ettım bnde sonra msj atmıs ben aydın astsubayım resımlerde cok hoş bi bayan gördüm msnım bu ... sende yazarsan tanısmak ıstıyorum diye tabi hemen muneye msj attım o da gereğini yaptı sağolsun ama sevgilim azıcık kızdı bana tanımadıgını kabul etme diye ama nebileyim erkek olacagını.. bide anlamadıgım konu bu adam ilk defa bana mı msj attı şikayet edilse kapatılırdı direk..bundan sonra albüm eklemeyi düşünmüyorum ya inanmıyodum erkek olabileceğine ama resmen basıma geldi :26:

geçmiş olsun canım..
ya benimkide hep der bak orda erkeklerde vardır dikkat et diye..

sagol cnm dogru valla resim falan koyuyoruzda ya çalsa resimlerimi abuk sabuk sitelere üye olsa sacma seyler yazsa Allah korusun ya

aynen canım ya bende çok tedirgin oluyorum muhabbetim olmayan birisi arkadaşlık talebi gönderince..
demekki uzun süredir üye olsa bile kabul etmemek gerekiyormuş..
ee nasılsın canım ne var ne yok??

aynen canım ya bende çok tedirgin oluyorum muhabbetim olmayan birisi arkadaşlık talebi gönderince..
demekki uzun süredir üye olsa bile kabul etmemek gerekiyormuş..
ee nasılsın canım ne var ne yok??
iyiyim tatlım nolsun sevgilimle bulustuk bayramda kısmetse ben gidicem yanına sonra o gelicek tekrar falan öyle geçiyo günler..sen napıyosun

iyiyim tatlım nolsun sevgilimle bulustuk bayramda kısmetse ben gidicem yanına sonra o gelicek tekrar falan öyle geçiyo günler..sen napıyosun

ne güzel ya motive olmuşsundur sen şimdi sevgilinle vakit geçirince.. :)
ben arkadaşlarla görüşüyorum bu ara sadece bide aileme vakit ayırdım.. bayramdan sonra da iş için uğraşıcam bikaç yer var bakalım olursa..

hemde nasıllll ! yakında bende gidicem üstüne ailesiyle görüşücemmm şimdiden ne giyiceğimi düşünmeye baslasam iyi olack sanrım ıkı haftam var cunkü calsmak cok güzel bişe yaa insanın kendıne güvenı geliyo bende bayramdan sonra iş başvurularına baslarım labaratuar deneyimimde oldugu ıcın o yönde yaparım tercihlerimi daha cok sanırım..sen ne üzerine yapmayı düşünüyosun cnm

merhaba kızlarr. bir kaç kere yazdım buraya ama... benden başka yazanlarda olmuş ilk sayfada onları dahil etmediniz mi listeye merak ettim yani liste neye göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…