Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o belli değil daha ya.. ama şu an ne iş olsa yaparım modundayım patlıyorum evde.. kpss yede girmek istemiyorum daha.. çok yüksek bizim puanlar çünkü..
düşün tabi ama zaten bişeye karar verirsin sonra sürekli değiştirirsin o kombini

merhaba kızlarr. bir kaç kere yazdım buraya ama... benden başka yazanlarda olmuş ilk sayfada onları dahil etmediniz mi listeye merak ettim yani liste neye göre?
mrb cnm ben pek giremiyorum siteye diğer arkadaslarımda yazamayacakları için bişey dememişlerdir isteyen olursa yazıyorum

hayırlısı olsun kuzummm :) evett yaa cok süslüyüm cok kararsızımm fatih nasılsan öyle gel değiştirme kendını diyo ama insan genede güzel tepkiler almak istiyo nebileyim işte

hayırlısı olsun kuzummm :) evett yaa cok süslüyüm cok kararsızımm fatih nasılsan öyle gel değiştirme kendını diyo ama insan genede güzel tepkiler almak istiyo nebileyim işte

amin canm :) e orası öyle.. :)
ben ne çok özel ne de çok sıradan giyinmiştim.. yani hergün giydiğim değil ama arada bi değişiklik olsun diyipte giydiğim bi kıyafetti.. kızkardeşi o kadar beğenmiş ki netten aramış o elbiseyi hatta bizimkide bulamazsan telaş yapma söyleriz hediye eder sana demiş sinir olmuştum seviyorum ben o elbiseyi niye verim ama di mi..

yanı sevgilinde orda hata yapmıss bende olsam bende vermem laf aramızda benım malım cok kıymetlidir bide

yanı sevgilinde orda hata yapmıss bende olsam bende vermem laf aramızda benım malım cok kıymetlidir bide

yani di mi.. "gitsin başka elbise bulsun" demem arıza çıkarmam hatta bulmaya çalışırım ona da ama vermem banane..
yüzük olayını naptınız canm boşverdin sanki sen o olayı..?

yani di mi.. "gitsin başka elbise bulsun" demem arıza çıkarmam hatta bulmaya çalışırım ona da ama vermem banane..
yüzük olayını naptınız canm boşverdin sanki sen o olayı..?
bosvermedım cnm ya ama kesin olmadan buraya yazmak istemedim sevgilimle netten yüzük baktık hatta bitane cok begendık o sayfayı kaydet param oldugunda alıcaz suanda yok fazla dedi..bende anlayışla karsıladım bakalım herseyın bi zamanı vardır yüzük takıp ayrılanlar var o yüzden takmamaya çalışıyorum

hımm anladım canm en iyisini yapmışsın oda zaten demiş maddi durumunu.. işte böyle karşılıklı konuşunca ne güzel herşey ama boşverip içine ata ata geçirirsen günleri o fena oluyor..

hımm anladım canm en iyisini yapmışsın oda zaten demiş maddi durumunu.. işte böyle karşılıklı konuşunca ne güzel herşey ama boşverip içine ata ata geçirirsen günleri o fena oluyor..
siz ne yaptınız tatlm senınkiyle pek giremedıgım ıcın takip edemedım:26:

siz ne yaptınız tatlm senınkiyle pek giremedıgım ıcın takip edemedım:26:

biz ayrıydık canım en son 4-5 gün önce aradı önce havadan sudan konuştuk sonra özledim gelmek istiyorum dedi ısrar etti birazda bende gel dedim.. 4-5 gündürde konuşuyoruz tel.da falan haftaya burda olacak.. belki 1 gün kalıcak bide.. bakalım konuşucaz yüzyüze..

begenmene cok sevındım canımmm bakalım kısmet olurda alırsak nasıl durdugunu çeker koyarım büyükte konusmak ıstemıyorum almayadabiliriz

çek koy tabii.. duruşu da önemli :)
insan sürekli istekleri olmayınca daha temkinli yaklaşıyor olaylara haklısın.. inşallah diyelim :)

bu uzak mesafeli ilişkilerde yanlıs anlamalar falan cok yaşanıyo ya mesela gecen gün bulustuk resmen birbirimizi tamamlıyoruz isteklerımız zevklerımız düşünclerımız aynı ama bulusamadıgımızda tamamen farklı iki insanız sonucta telde karsındakının yüzünü o ankı tavrını tam olarak anlayamıyosun..bulusmanız cok iyi olur bencede onu iyi anlayabilmen için aklında ne varsa tüm sorularını sor..dilerim hakkında hayırlısı olur iyi güzel kızsın bahtında güzel olur umarm..ben cıkayım cnm baya geç oldu uyku bastırdı iyi muhabbet ettik özlemişim burayı tekrar görüşmek üzere iyi gecelerr

aynen dediğin gibi canım.. hepsine katılıyorum..
sana da iyi geceler

Selam kizlarr nasilsiniz ?? Ben iyiym biraz ama bu aralar sevglmle az konusuoruz ya . . Islerin yogunlugundanmi ne bilmiyorum ama az zaman ayiriyoruz su aralar ona canim sikkin.. siZden ne haber ?

Eki Görüntüle 532136 begendıgımız yüzükler bunlar 350 tl fiyatı cok değişik cok güzeller ya

hos yüzüklermis:) fiyatida uygunmus ya benim ona aldigim yüzük 1200 du icime oturdu :) birde yüzük alirken 1200 deyince bi hos oldum :) canim sizin bu alyans olacak demi sonradan degismeyecek...

ilk yüzük vardi ama o benim parmagima güzel olmadi benimki onu istedi ama bana cok kalin geldi benim parmaklar kisa kisa,ikinciyi aldik..

buda nisan tepsim,fikir olsun diye

nişan tepsin cok güzelmiş canım begendım :) 1200 cok fazla yaa nişanda falan olurda söz yüzüğü için gerek yok bence :) o yüzükleri cok begendık ama daha cok begendıgımız olursa değişecek illa onlar olacak diye bişey yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…