Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar nasılsınız işe başladığım için sevgilim ofisime çikolatalı minik brownilerden göndertmiş ay çok mutluyuuummmmmmmmmmm

merhaba kızlar grupa yenı geldım ama sanırım dogru yeri buldum 8 senelik ilişkim var 26 yasındayım hatta 27 olacam kasımda ama hala hiçbisey yok :)

kızlar nasılsınız işe başladığım için sevgilim ofisime çikolatalı minik brownilerden göndertmiş ay çok mutluyuuummmmmmmmmmm

hep böyle bişey hayal etmişimdir. sevgilim işyerime çiçek ya da bonnyfood yollasın felan
Ama Allah var işe başlasam yollardı (burda olsaydı) işe başlamadım diye yollamadı yani
şaka bi yana çok şanslısın kız

Merabalar
HErkeste ne var ne yok?
Bir kac gundur ugrayamadim vizeler baslayacak bayramdan sonra, calismakla mesgulum :)

meraba canım.
valla herşey aynı. söylemiştim bu hafta perşembe modelistlik kursuna başlıycam işte bende. tek değişiklik o yani
şimdiden çalış ipin ucunu kaçırma canım.
orkestra işi ne oldu bu arada

Orkestraya nisan ayinda gircem canim o zamana kadar okulum var cunku

Bu arada gecen gazetede bi haber okudum cinde bi turk erkek doverek öldürülmüs korktum ha seninki mi diye harbi korktum

Orkestraya nisan ayinda gircem canim o zamana kadar okulum var cunku

Bu arada gecen gazetede bi haber okudum cinde bi turk erkek doverek öldürülmüs korktum ha seninki mi diye harbi korktum

hayırlısı olsun güzelim
ayy aman Allah korusun canım yaa.
ama benimki kesin döverdi. biraz asidir dışarı karşı
çok korkuyorum orda kavga felan çıkarcak mapuslara düşcek diye
geçende metroda iki kişi yer için birbirlerine girmişler. bitanesi diğerinin kulağını koparmış. dedim aha benimki mi kopardı acaba

slm kızlar,

kalplikurabiyeMK çok ince davranmış yaa aferimmm valla

Waaaaaayyy

Super :)

sağolun kızlar gerçekten çok güzel bi duyguydu darısı sizlere
Merabalar
HErkeste ne var ne yok?
Bir kac gundur ugrayamadim vizeler baslayacak bayramdan sonra, calismakla mesgulum :)
kolay gelsin tatlım çok özlüyorum öğrencilik günlerimi

Bu çinliler nasıl adamlar yaw :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…