Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben hep senli rüyalar görüyorum

Senli şarkılar söylüyorum

Senli cümleler kuruyorum

Her yanımda sen varsın

Sana yakınken sensiz olmaktansa senden uzak sensiz olmak daha az acı verir belki

Seni seviyorum diyorum seni seviyorumm

(İşler güçler)

mrb kıslar bende 6 yıllık ilşkisi olup henüz hiç adım atamamışlardanım ama kısmetse senye yaza herşey olup bitecek

kızlar sonunda limangodan aldığım inekli çaydanlığım geldiii. çok mutluyuummm. yurtiçi kargoyla biraz sorun yaşadım ama kavga dövüş geldi sonunda

cok sekermis gule gule kullan ya limangoda urunleri cok gec yolluyor ben ordan alısveris yapmıyorum artık

sağol canım teşekkür ederim.
ben limangodan ilk defa alışveriş yaptım canım. normalde markafonide trendyol da felan kampanya bittikten sonra yollanıyo ama limango kampanya bittikten 5 gün sonra anca kargoya verdi. yurtiçi kargoda çok sorun çıkartıyo. adresi doğru düzgün okumamışlar. sözde gelmiş bulamamışlar. iki gündür aramadğm yer kalmadı yani. ben gittigidiyordanda sürekli alışveriş yapıyorum mesela ertesi gün kargoya veriyolar. şimdiye kadar hangi satıcıdan ne aldıysam iki günde ulaştı elime. bende bi daha limangodan bişe almam heralde. gg den alırsamda yurtiçi kargoyla yollamayın diyicem hep sorun yaşıyorum çünkü.

kızlar sonunda limangodan aldığım inekli çaydanlığım geldiii. çok mutluyuummm. yurtiçi kargoyla biraz sorun yaşadım ama kavga dövüş geldi sonunda

Eki Görüntüle 534258

Canım çok güzel ya ben de alabilirim yani bundan çok hoşuma gitti

ah canım ah varda işte ailesi hep sorun cıkarıyor

Ben 8 yıl sabredemem ya kafayı yerim

İyi akşamlar kızlarr :) Nasılsınız ?

İyi akşamlar canım çok şükür iyiyim sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…