- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.261
Bende bugün okula giderken gördüm harbi o ne kuyruktu öyle...
Kızlar ben kaçıyorum
Biraz ders calısayım
Hayırlı olsun hangi bölüm?
ben anladım ki memleketimdeki gençlerin %90 ı açıköğretim okuyo. açıköğretim sektörü diye bi sektör var. simitçi günde 4 araba simit satıyo. bi amca 1 buçuk tl karşılığında formlarımızı kesiyo. adamın biri apartmanının girişine fotokopi makinası koymuş fotokopi çekiyo
bende zorla giderdim okula şimdi okula gidenleri görünce içim burkuluyo
Ben hiç bi zaman okula istekli gitmedim
Hele hele üniversite:S
Ben zaten okul açıldıktan bi hafta sonra gittim herkes kaynaşmış birbiriyle ve yeni gelen birilerini kabul etmek çoğu kişi için zordur.
Ben soğuk bi yapıya sahibimdir karşımdakilerde öyle olunca kimseyle muhattap olmadan derse gidip geliyorum canım sıkılıyor dersten çıkıp eve geliyorum sevgilim gündüzcü olunca okula gitmiyorum tüm günü onunla geçiriyorum falan ...
Ama ne bileyim ben üniversite ortamını sevmiyorum ya insanları bana çok laubali şımarık geliyor. Birde kızların o giyim tarzları tavırları çarpık ilişkileri bazı insanların kimin eli kimin cebinde belli olmayan değişik hareketlerini görünce iyice soğuyorum ailelerinin yanından kopup geliyorlar ne bk yedikleri belli değil gerçekten okumaya gelen ve seviyeli tavırlar içinde olan insan çok az. ben böyle seviyesiz insan tiplerine tahammül edemiyorum o yüzden okuldan soğumam için bunlar yeterli sebepler oluyor. okula gittiğim günler hep offf pofff modundayım
Bende okula ilk bi hafta çok isteksiz gittim. Bakıyodum sınıfa burda benim arkadaşlık yapabiliceğim kimse yok diyodum. Hakkatende sınıfımda hiç arkadaşım olmadı. Sonra okulca tatile felan gidince başka bölümlerden arkadaş edindim.
kızlar. napıyosunuz.
bugün yürüyüş yaptım biraz. sonra avm ye gittim. english home da indirim vardı cupcake li mutfak önlüğüyle mutfak eldiveni aldımm çok mutluyum
aslında peçeteliğini ekmekliğini de alıcaktımda annem kızar diye alamadımdaha evlenmene çok var niye dolduruyosun şimdiden diyo bazende ay şu yemek takımı çok güzelmiş alsakmı çeyizine diyo
Ben özel okuldayım ama okulun ortamı iyii
En yakın arkadaşım benim Türkiye de derece yapmış birisi filan
Böyle öğrencilerin yarısı burslu o yüzden iyi oluyo :)
Ay canım süpersin yaa
Fotosunu koysana göreyim ben de
Hayırlı olsun canım yaa :)
zaten çekmiştim hemen foto dur atıyım hemen koyıyım. şimdi diyorum keşke peçeteliğinide alsaydım. neyse gider alırım onuda
en kısa zamanda kalan takımlarını da alıcam valla yaa. içimde kalır bi yerim felan şişer
Eki Görüntüle 534924 Eki Görüntüle 534925
Süper yaa çok güzell
Güle güle kullan canımmm
Canım bak bu teyzeciğimin benim çeyizim için yaptığı el emeği göz nuru yatak örtüm
http://b1210.hizliresim.com/12/k/f0rwj.jpg
inanmıyorum canımm yaa. kendisimi yaptı bunumaşallah çok becerikliymiş teyzecin. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?