Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende bugün okula giderken gördüm harbi o ne kuyruktu öyle...

ben anladım ki memleketimdeki gençlerin %90 ı açıköğretim okuyo. açıköğretim sektörü diye bi sektör var. simitçi günde 4 araba simit satıyo. bi amca 1 buçuk tl karşılığında formlarımızı kesiyo. adamın biri apartmanının girişine fotokopi makinası koymuş fotokopi çekiyo

hele bide formumda yanlışlık olduki 5 tl yede onun yenisini çkarttırdm

bende zorla giderdim okula şimdi okula gidenleri görünce içim burkuluyo

Ben hiç bi zaman okula istekli gitmedim
Hele hele üniversite:S
Ben zaten okul açıldıktan bi hafta sonra gittim herkes kaynaşmış birbiriyle ve yeni gelen birilerini kabul etmek çoğu kişi için zordur.
Ben soğuk bi yapıya sahibimdir karşımdakilerde öyle olunca kimseyle muhattap olmadan derse gidip geliyorum canım sıkılıyor dersten çıkıp eve geliyorum sevgilim gündüzcü olunca okula gitmiyorum tüm günü onunla geçiriyorum falan ...
Ama ne bileyim ben üniversite ortamını sevmiyorum ya insanları bana çok laubali şımarık geliyor. Birde kızların o giyim tarzları tavırları çarpık ilişkileri bazı insanların kimin eli kimin cebinde belli olmayan değişik hareketlerini görünce iyice soğuyorum ailelerinin yanından kopup geliyorlar ne bk yedikleri belli değil gerçekten okumaya gelen ve seviyeli tavırlar içinde olan insan çok az. ben böyle seviyesiz insan tiplerine tahammül edemiyorum o yüzden okuldan soğumam için bunlar yeterli sebepler oluyor. okula gittiğim günler hep offf pofff modundayım

Bende okula ilk bi hafta çok isteksiz gittim. Bakıyodum sınıfa burda benim arkadaşlık yapabiliceğim kimse yok diyodum. Hakkatende sınıfımda hiç arkadaşım olmadı. Sonra okulca tatile felan gidince başka bölümlerden arkadaş edindim.

Ben özel okuldayım ama okulun ortamı iyii

En yakın arkadaşım benim Türkiye de derece yapmış birisi filan

Böyle öğrencilerin yarısı burslu o yüzden iyi oluyo :)

kızlar. napıyosunuz.
bugün yürüyüş yaptım biraz. sonra avm ye gittim. english home da indirim vardı cupcake li mutfak önlüğüyle mutfak eldiveni aldımm çok mutluyum
aslında peçeteliğini ekmekliğini de alıcaktımda annem kızar diye alamadım daha evlenmene çok var niye dolduruyosun şimdiden diyo bazende ay şu yemek takımı çok güzelmiş alsakmı çeyizine diyo

Ay canım süpersin yaa

Fotosunu koysana göreyim ben de

Hayırlı olsun canım yaa :)

Ben özel okuldayım ama okulun ortamı iyii

En yakın arkadaşım benim Türkiye de derece yapmış birisi filan

Böyle öğrencilerin yarısı burslu o yüzden iyi oluyo :)

bende özelde okudum canım tam burslu. devlet üniversitelerini bilemiyorum ama benim okulumda okuduğum bölümün olanakları çok güzeldi. herşeyimiz son teknolojiydi yani çok memnundum imkanlardan.

inanmıyorum canımm yaa. kendisimi yaptı bunu maşallah çok becerikliymiş teyzecin. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah canım.

Benim English Home tarzı sevdiğimi biliyor canım o yüzden beyazlı, pembeli, mavili, yeşilli bir örtü istemiştim ondan teyzem çok beceriklidir :)

Başka teyzemin yaptığı işleri de göstereyim mi ister misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…