Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

valla çok isterim canım. banada fikir olurlar belki.
sen işin yoksa şimdi yükle. ben bi kuaföre gidip gelcem bakcam hayatım inceliycem hepsini
yada istersen mail veriyim mail atarsın. nasıl kolay olucaksa senin için

Aynı ben gibisinn..Bu yorumunu yeni okudum canım ve sana kesinlikle katılıyorumm.. Üniverstede öyle herkesde bi kendini beğendirme çabası var. Kızlar falan süs püs. . Hiç bi doğallık yok yani. Kim daha güzel çabasında herkes ..

Kızlar ben kendi kendime nişan ve düğün tarihi belirledim

Biz 2009 yılında tanıştık o yüzden tarihlerim 20 Eylül yani 20.09

Nişan tarihim: 20.09.2014 (Cumartesiye denk geliyor)

Düğün tarihim: 20.09.2015 (Pazara denk geliyor)

Nikah ve düğün aynı tarihte olacak (hayalime göre)

Yani 2009'dan 2015'e uzanan hikayemiz olacakk 20.09.2014 ve 20.09.2015

Nasıl ama çok romantik değil mi

Davetiyelerde yıl tarihi kısa yazılır 20.09.15 yazılır ama ben yılı tam yazdıracağım 2015 yazdıracağım

Belirlediğim tarihlerin haftasonuna denk gelmesi süper değil miii

Son düzenleme:

Canım ama gelmeden geleceği bu kadar ayrıntılı bi şekilde planlaman iyi olmaz. Akışına bırak Allah bilir geleceği sadece .. Sende benim gibi sabırsızsın ama ben akışına bıraktım . . Sende öyle yap
Belki hayalimizden daha güzel olacak herşey

Doğru söylüyosun da işte ben böyleyim napayım

Ben hep kendime bi hedef belirlerim ve ona ulaşırım

20.09.2015 te aşkımı nikah masasına oturtmak da yeni hedefim

Allaha dua ediyorum bol bol hedefim için zaten

Tarihler güzel değil mi yaa sen onu söyle

Yaa benimde böyle herşeyi önceden planlama huyum var. Bide saat takıntısı. Mesela biriyle buluşucaksam dediğim saatte orda olurum karşımdakinden de aynı şeyi beklerim. Tarihler cuk oturmuş. Bayıldım süper. Allah gönlündekini hayırlı etsin canım.

Ayy sağol canımmmmm

Amiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…