- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.241
Allah hepimize böyle iman böyle amel nasip etsin inşallah.
eğer çok özel değilse ablan neyden vefat etti canım?
Sağolun kızlar
Nolur sizler de söylediklerimden ibret alıp kendiniz de Allaha yakınlaşın islam üzerine yuvalar kurun
Ablam zaten son zamanlarda sanki kendinde değildi bambaşka bir insandı
Ablam birileriyle konuşurdu kimle konuşuyorsun dediğimde şehitlerle derdi hiç de şaşırmadan
Biz şok olurduk sanki ablam başka bir insan olmuştu melek derler ya ondan işte..
Namaz kılarken şehitler beni koruyor demişti
Bembeyaz kıyafetli, yüzleri çok güzel erkeklermiş..
Bunları ilk defa size anlatıyorum neden bilmiyorum başkalarına anlatsam ne tepki verirler bilmiyorum
Mucize dedikleri böyle bir şey olsa gerek..
Tedavisi olmayan bir kanser türü canım
Tedavisi yoktu direk ömür biçtiler
Çok haklısın canım bizde erkek arkadaşımla bu konulara dikkat ediyoruz elimizden geldiğince Allah şaşırtmasın .. Dünyanın kötülüklerine dalıp götürmesin . . Zaten bu konularda hassas olmayan ( vurdumduymaz olan ) çiftlerin evlilikleri de düzenli olmuyor . . İslam gerçekten hoşgörü dini . . En güzel dine sahibiz bunun için bile şükredebilmemiz gerek . .
Fani Dünya işte. . Kim kalıcı bu Dünyada. . Kimse. .
Allah'ım ablana rahmet sizede hayırlı ömür nasip etsin canım. amin.
Selam kızlar ben geldimmm
Keyifler yerindemi:)
açıköğretimde bu kadar mı kuyruk olur vay arkadaş 5 saat sıra bekledim
Son güne bırakmasaydın
kız 2 gündür uğraşıyorum anca bugün kayıt oldum yani
Bende iyiyim dicem ama çok yorgunum ya okula zoraki gidip geliyorum çoğu zaman okulu kırıyorum vs ama onun haricinde herşey iyi canım maşallah diyeyim:)hoşgeldin canım. çok şükür işte. aynı şeyler. sen nasılsın
Hoşgeldin canım
kız 2 gündür uğraşıyorum anca bugün kayıt oldum yani
ayyy bugün tv de gördüm kuyrukları canım. bende iki gün uğraştım çokda bekledim ama son güne bırakmadan hallettim. bugün 22 ye kadar açık dediler bürolar. hayırlı olsun canım. hangi bölüme kayıt yaptırdın.
Bende iyiyim dicem ama çok yorgunum ya okula zoraki gidip geliyorum çoğu zaman okulu kırıyorum vs ama onun haricinde herşey iyi canım maşallah diyeyim:)
Hoşbuldum canım :)
açıköğretimde bu kadar mı kuyruk olur vay arkadaş 5 saat sıra bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?