Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

dönecek inşallah güzelim. evet haklısın Allah ablana rahmet eylesin. sizede sabır versin canım.
Allah geride kalanlara uzun ömür versin acılarını yaşatmasın başımızdan eksik etmesin.

Yarın kuzenimin bebeği olacak

Kuzenimin erkek kardeşi var o da amca olacak yani

Ben hiç teyze olamayacağım

Ablamın çocuğu olmayacak

Yeğenim olmayacak

Çok üzülüyorum

13 kasımda 1 yıl olacak

1 yıl nasıl geçti

Yıllar geçecek

Canım cidden çok çok zor .. Teselli de veremem sana Ama Allahtan başka kimseye sığınamazsın tatlım bol bol dua et... O cennete gitsin sende birgün bu Dünyadan göçüp gittiğinde ona komşu ol inşallah hiç ayrılmayın . . Allah yardımcın olsun güzelim

öyle çabuk geçiyoki canım. biliyosun bende yakın zamanda dedemi kaybettm. biz 15 yıldır birikte yaşıyoduk. bide en zoruda sen acını yaşarken başkalarının 'o' hiç olmamış gibi davranması.

Ablam vefat etmeden önce kelime-i şehadet getirdiği için teselli buluyorum

Namazında orucunda bi insan olduğu için teselli buluyorum

Rabbim cennetinde kavuştursun ailemizi tekrar

Son düzenleme:
Ablam vefat etmeden önce kelime-i şehadet getirdiği için teselli buluyorum

Namazında orucunda bi insan olduğu için teselli buluyorum

Rabbim cennetinde kavuştursun ailemizi tekrar

ablan ne kadar şanslıymış canım. mekanı cennet olmuştur eminim. Ablan cennette sizi karşılayacak güzelim.

öyle çabuk geçiyoki canım. biliyosun bende yakın zamanda dedemi kaybettm. biz 15 yıldır birikte yaşıyoduk. bide en zoruda sen acını yaşarken başkalarının 'o' hiç olmamış gibi davranması.

Canım senin için de çok zor olmuş olmalı

Ben hiç dedelerime nenelerime yakın olmadım

1 dedem ve 1 nenem ben doğmadan ölmüş zaten

O yüzden dede nene bağlılığı yoktu bende

Şimdi diğer dedem ölse çok etkilemez beni

Ama siz beraber yaşıyomuşsunuz çok zor

Ama inan genç ölümü daha zor ablam 21 yaşındaydı

ablan ne kadar şanslıymış canım. mekanı cennet olmuştur eminim. Ablan cennette sizi karşılayacak güzelim.

Ben de inanıyorum cennete gideceğine

O yüzden isyan etmek yerine cenneti haketmek için çabalıyorum artık..

Ablam kanser hastalığının devasa acılarına rağmen isyan etmedi

Ağlayarak acılar içinde abdestini aldı namazını kıldı

Hasta yatağında sürekli salavatlar getirdi dualar okudu

Onun bu yaptıklarından sonra..

Ben napsam da cenneti haketsem..

Ben o hastalığı çekip de namaza devam edemezdim isyan ederdim..

haklısın güzelim çok haklısın. ama bak ablan imanıyla gitti öbür tarafa.

bence ablan Allahın sevgili kuluymuş güzelim. bak namazını abdestini eksik etmezmiş. salavat getirirmiş. yüce Allah'ımda daha fazla acı çekmesin diye yanına almış onu.

Çok duygulandım Ablan çok güçlü bi kızmış. . Allahında sevgili kuluymuş onu yanına almış . . İsyan etmeden Allaha ibadet etmiş . . Allah herkese böyle ibadet aşkı nasip etsin canım..

Sende güçlü olcaksın . Namazını aksatmıcaksın, kötü düşünmiceksin.. Keşke demiceksin (şeytanın lafı) . .Kısaca şeytandan uzak durmaya çalışcaksın . . Allaha layık bi kul olmak için çabalayacksın ki ablanın yanında olabilesin diye . .

Son düzenleme:
haklısın güzelim çok haklısın. ama bak ablan imanıyla gitti öbür tarafa.

Böyle şeylere inanır mısınız bilmem ama..

Ablamın vefatına saatler kalmıştı

(bu arada 11.11.11 tarihinde cuma gününde ablam kelime i şahadet getirip bize el sallayıp komaya girdi, doktorlar sadece ilaçlarla bir gece daha yaşattılar 13.11.11de de kalbi durdu)

Neyse ablamın komaya girmesine işte saatler kalmıştı

Ablam sürekli bir yere sabit bakıyordu

Annem sordu kızım nereye bakıyorsun

Ablam gideceğim yere bakıyorum dedi

Annem kızım nasıl güzel mi dedi

Ablam da evet çok güzel dedi

Sonra şuradaki iki güvercini görüyor musunuz dedi (Odanın içinde güvercin fln yoktu tabi)

Onlar melek dedi beni almaya gelmişler dedi..

İnanır mısınız böyle şeylere bilmem kızlar..

Ablam vefat ettikten sonra yüzü gülümsüyordu..

Ne güzel yaa . . O uykuya değil gerçek diyara gitti canım . .Sonsuz diyara . . Hemde çook güzel bi şekilde . .

ben böyle şeylere inanıyorum güzelim. yaşadım da. ananemde öyle vefat etti. çok iyi bir kadındı. çok az ve öz konuşurdu. öyleki sesini bile hatırlayamıyorum. son zamanlarında hep gülerdi ölmüşleriyle felan konuşurdu. Rabbim ablanada cennetinin bahçelerini göstermiş demekki hayatım. gerçekten tüylerim diken diken oldu.

bence ablan Allahın sevgili kuluymuş güzelim. bak namazını abdestini eksik etmezmiş. salavat getirirmiş. yüce Allah'ımda daha fazla acı çekmesin diye yanına almış onu.

Sağolun kızlar

Nolur sizler de söylediklerimden ibret alıp kendiniz de Allaha yakınlaşın islam üzerine yuvalar kurun

Ablam zaten son zamanlarda sanki kendinde değildi bambaşka bir insandı

Ablam birileriyle konuşurdu kimle konuşuyorsun dediğimde şehitlerle derdi hiç de şaşırmadan

Biz şok olurduk sanki ablam başka bir insan olmuştu melek derler ya ondan işte..

Namaz kılarken şehitler beni koruyor demişti

Bembeyaz kıyafetli, yüzleri çok güzel erkeklermiş..

Bunları ilk defa size anlatıyorum neden bilmiyorum başkalarına anlatsam ne tepki verirler bilmiyorum

Mucize dedikleri böyle bir şey olsa gerek..

Allah hepimize böyle iman böyle amel nasip etsin inşallah.

Ne güzel yaa . . O uykuya değil gerçek diyara gitti canım . .Sonsuz diyara . . Hemde çook güzel bi şekilde . .

İnşallah canım inşallah öyle olmuştur

Benim ananem de kanserden vefat etti (ben doğmadan önce)

O da melek gibi kadınmış

O da ölmeden önce kapı çalıyor misafirim var demiş

Evdekiler de kapı çalmıyor ki demiş

Anlayın işte misafirlerinin kim olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…