- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.321
İnşallah güzelim
Ben çıkıyorum iyi akşamlar
Sevgilimle de uzun zamandır kavga etmiyoruz maşallah bize
Böyle devam eder inşallah kavgasız gürültüsüz
Kızlae sevgilim kung fu öğrenmeye gitmiş almamışlar
Nedenkiiii
selam kızlar dün 7 saat beklemeden sonra adalete kaydımı yaptırdım sonunda ama öldüm yani benim sıram 368 di 9 da gittiğim halde bekledim o kadar.. 600 lere kadar sıra vardı hala ben giderken..
bu arada biz barıştık öyle hemen bi barışma olmadı ekimin 8 inde telde konuştuk.. hala barışmak istiyodu konuştukça aklıma yattı bende tamam zamana bırakalım dedim öyle devam etti konuşmalarımız.. gayet iyiyiz hiç kavga etmedik..bayramdan 2 hafta kadar sonrada işe başlıyor inşallah.. herşey yolunda şimdilik.. :)
Kızlae sevgilim kung fu öğrenmeye gitmiş almamışlar
Sen çinli değilsin demişler. Hemde bacaklarını tam olarak açamıyosan yapamazsın demişler.
selam kızlar dün 7 saat beklemeden sonra adalete kaydımı yaptırdım sonunda ama öldüm yani benim sıram 368 di 9 da gittiğim halde bekledim o kadar.. 600 lere kadar sıra vardı hala ben giderken..
bu arada biz barıştık öyle hemen bi barışma olmadı ekimin 8 inde telde konuştuk.. hala barışmak istiyodu konuştukça aklıma yattı bende tamam zamana bırakalım dedim öyle devam etti konuşmalarımız.. gayet iyiyiz hiç kavga etmedik..bayramdan 2 hafta kadar sonrada işe başlıyor inşallah.. herşey yolunda şimdilik.. :)
Kızlar aşkıma belirlediğim tarihleri söyledim kabul etti
23 ay sonra nişanım var hehehe
Benimde 6-7 ay içinde nişanım olacak tahmini
Aaa canım açık öğretim kaydın da sevgilinle barışmanız da hayırlı olsun
Nazar değmesin sevindim ya
hayırlı uğurlu olsun canım hem ilişki hem okul adına
bu yıl bu topicte aöflü sayısı artıyor
Benimde 6-7 ay içinde nişanım olacak tahmini
Sen çinli değilsin demişler. Hemde bacaklarını tam olarak açamıyosan yapamazsın demişler.
Kızlar aşkıma belirlediğim tarihleri söyledim kabul etti
23 ay sonra nişanım var hehehe
kızlar istanbul üniversitesine yerleştim bendee
Nasıl yani? Sen lys sınavlarına mı girmiştin bu sene canım?
hayır canım dgs ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?