- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.341
napıyosunuz bakalım kızlarrrr :) berceste msjlarını şimdi okudum cnm banyodaydım
temizledım şimdi cnm ee napıyosun bakalımm nasıl gidiyoMsj kutun dolmuş canım
temizledım şimdi cnm ee napıyosun bakalımm nasıl gidiyo
iyi gidiyo neolsunn :) tatile mi gidiyosun nerelere gidiyosunNolsun canım iyi gidiyooo
Yarından itibaren bi 10 gün kadar buralara uğrayamayacağım
Bayram sebebiylen :)
Sen nasılsın nasıl gidiyo canım
iyi gidiyo neolsunn :) tatile mi gidiyosun nerelere gidiyosunNolsun canım iyi gidiyooo
Yarından itibaren bi 10 gün kadar buralara uğrayamayacağım
Bayram sebebiylen :)
Sen nasılsın nasıl gidiyo canım
Kızlar ben bir ara sevgilime süpriz yapmıştım ona ferrari sürüşü kiralamıştım hatırlıyor musunuzz
Aklıma geldi onun fotosunu koyayım dedim
Ferrar F430 ve Aşkım
O gün çok mutlu olmuştuu
Eki Görüntüle 536363
iyi gidiyo neolsunn :) tatile mi gidiyosun nerelere gidiyosun
Evet canım Yunan Adalarına gideceğiz inşallah gemi turu ile
ben burdayım canım napıyosun bakalımmm :)selam kızlar burda mısınız?
pc o kadar yawaskı delı oolmak uzereyım canım:)ben burdayım canım napıyosun bakalımmm :)
anladım cnm evet geldii hatta sürpriz bi sekilde :) bayramda ben gidicem bayramdan bi süre sonrada o gelecek diye planlıyoruz bakalım :) ee sizin naısl gidiyopc o kadar yawaskı delı oolmak uzereyım canım:)
napiim iş arıyorum tatlım yaaa.ewde sıkıldım..
geldı mı fatıh
ooo süper canım senın adına cok sewındım ha şöyler hasret kalmayın bırbırınıze..anladım cnm evet geldii hatta sürpriz bi sekilde :) bayramda ben gidicem bayramdan bi süre sonrada o gelecek diye planlıyoruz bakalım :) ee sizin naısl gidiyo
anladım cnm erkekler öle yaa kolay kolay canlarını sıkan şeyi söylemiyolar..bende senın adına sevındımm ilk adımı atanlardan biri oluyosun aramızdan sanırımmooo süper canım senın adına cok sewındım ha şöyler hasret kalmayın bırbırınıze..
bizim de iç güveysinden hallice..yaa işleri yoğun oluyor bıraz keyısız o keyıfsız olunca benımde modum dusuyor zaten ilgisiz bi erkek tatlım yaaa acaba benden gızledıgı canını sıkan bır sey mı var dıye bozuluyorum..şubatta gelcekler herhalde inşallah tatlım bendekı havadıs bu sımdılık..
Allah izin verirse inşallah canım..anladım cnm erkekler öle yaa kolay kolay canlarını sıkan şeyi söylemiyolar..bende senın adına sevındımm ilk adımı atanlardan biri oluyosun aramızdan sanırımm
oooo uzun zaman sonra gece hareketli burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?