Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

pc o kadar yawaskı delı oolmak uzereyım canım:)
napiim iş arıyorum tatlım yaaa.ewde sıkıldım..
geldı mı fatıh
anladım cnm evet geldii hatta sürpriz bi sekilde :) bayramda ben gidicem bayramdan bi süre sonrada o gelecek diye planlıyoruz bakalım :) ee sizin naısl gidiyo

anladım cnm evet geldii hatta sürpriz bi sekilde :) bayramda ben gidicem bayramdan bi süre sonrada o gelecek diye planlıyoruz bakalım :) ee sizin naısl gidiyo
ooo süper canım senın adına cok sewındım ha şöyler hasret kalmayın bırbırınıze..
bizim de iç güveysinden hallice..yaa işleri yoğun oluyor bıraz keyısız o keyıfsız olunca benımde modum dusuyor zaten ilgisiz bi erkek tatlım yaaa acaba benden gızledıgı canını sıkan bır sey mı var dıye bozuluyorum..şubatta gelcekler herhalde inşallah tatlım bendekı havadıs bu sımdılık..

anladım cnm erkekler öle yaa kolay kolay canlarını sıkan şeyi söylemiyolar..bende senın adına sevındımm ilk adımı atanlardan biri oluyosun aramızdan sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…