- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.381
HoşbuldummmYabancı sayılmam zaten ben de konu başlığındaki kriterlere uyuyorum
Süpermiş valla canım çok şanslısınnn, her ülkenin fincanlarının deseni farklı farklı oluyor zaten,
tam koleksiyon olurÇay kahve dışında vazo olarak, mumluk olarak, biblo olarak da kullanılır
bunlar neler yapılmaz kiiii
Hoşbuldum tatlım nasılsınnn
Hoşbuldum tatlım nasılsınnn
Aynı ben gibisin sende Anneme diyom zaten ben normal doğum yapabilrmym falan diye Zayıfım ya bişey olmaz demi diyom Allahm
İyiyim güzeeliik teşekkür ederim sen nasılsın :)
- Kızlar bu arada uykum geliyo benim yavaştan yaa.. Muhabbet başlamadan bitecek ama yapcak bişi yok
ay tutamıyoruz ağzımızı sonra utanıyoruz yaaa ama babama çok kötü rezil oldum yanii bide senin dediğin gibi sanki yaza düğünüm var gibi baba bundan almamız lazım deyince adamda şaşırdı
Ben her yere dalıyorum konunun ucundan köşesinden tutup ayak uydurmaya çalışıyorum
28 gün sonra dugunum var,benim tüm işlerim bittidua edin bana biraz korkularim var ilk gece için:26:
İyi uykular güzelim. Yat dinlen okula gidiyosun. Malum ben ev hanımıyım benim için sorun yok tabi
Ben her yere dalıyorum konunun ucundan köşesinden tutup ayak uydurmaya çalışıyorum
28 gün sonra dugunum var,benim tüm işlerim bittidua edin bana biraz korkularim var ilk gece için:26:
Amaaann okulu takan kim tatlım
Evet canım. Çiçek bile ekiyolar bunlara çok güzel oluyo. Çekmeceye koyup takılarımı bile koyarım içine
Ne kadarlık ilşkin var canım. Yaşlar kaç. Niye evlilik yolunda adım atamıyosunuz
Ben de iyim canım nasıl olayımİyiyim güzeeliik teşekkür ederim sen nasılsın :)
- Kızlar bu arada uykum geliyo benim yavaştan yaa.. Muhabbet başlamadan bitecek ama yapcak bişi yok
Hoşgeldin canımmah ne şanslısııın. Evlilik bize çok uzak. Tabi çokda streslisindir şimdi. Niye korkuyosun canım acır felan diyemi. Öyle korkutma kendini yaa vajinismus olursun sonra. Ben vajinismus topiğini okuyorum bazen en önemli şey kendini kasmamakmış canım. Gerçi sende zaten okumuşundur biliyosundur ama söyliyim dedim yinede. Dualarım sennle canım
Lillum;
ı-ııı , gidiyim ben burdan en iyisi:26:
Hoşgeldin canımmah ne şanslısııın. Evlilik bize çok uzak. Tabi çokda streslisindir şimdi. Niye korkuyosun canım acır felan diyemi. Öyle korkutma kendini yaa vajinismus olursun sonra. Ben vajinismus topiğini okuyorum bazen en önemli şey kendini kasmamakmış canım. Gerçi sende zaten okumuşundur biliyosundur ama söyliyim dedim yinede. Dualarım sennle canım
Lillum;
ı-ııı , gidiyim ben burdan en iyisi:26:
Evde olduğumdan istediğim saatte yatıp kalkıyorum ya şimdi diyorum ki amaan sabahın köründe kalkıp nasıl okula gidiyomuşum. Gerçi çoğu zaman sabah derslerini kaçırıyodum ya neysehiç özlemiyorum valla
Canım şaka aptı yaa darılma hemen
Anlatsana biraz. Eşin ve sen kaç yaşındasınız. Nerde yaşıycaksınız. Çeyizine neler aldın. Evin nasıl. Balayına gidicekmisiniiiz. Hepsini anlatman mümkün müüü
Bide gelinliğinide merak ettim
1 hafta sonra 4. yıldönümümüz tatlımBen 23 yaşındayım sevgilim 25. Benim okulum daha yeni
bitti henüz iş güç yok, sevgilim de aralıkta askere gidecek o yüzden bizim için bu işler daha çoookkkkk
erkenSiz ne kadardır birliktesiniz canım?
Ben de iyim canım nasıl olayımErken kaçtın bugunluk ama daha sonra elbet yakalarız seni Tatlı rüyalar guzelım
Hoşgeldın canımmmHayırlı ugurlu olsunnn bir yastıkta kocayın inşallahh
Ben de iyim canım nasıl olayımErken kaçtın bugunluk ama daha sonra elbet yakalarız seni Tatlı rüyalar guzelım
Neden evlilik uzak?:26:
Evet ya arkadaşlarım çok korkutuyorlar. Olsa bitse o gün diyorum
Çok teşekkür ederim:) Darısı senin başına inşallah:))
Neden evlilik uzak?:26:
Evet ya arkadaşlarım çok korkutuyorlar. Olsa bitse o gün diyorum
Çok teşekkür ederim:) Darısı senin başına inşallah:))
Bizde 3 yıldır beraberiz canım. Ben 20 o 22. Bnmde okul btti aöf devam. İş bakıyorum. Sewglm yurtdışında. Askerlik felandıı para biriktircezdi. Daha var yani evlenmeye
Ayyy bu insanlarda korkutmaya bayılırlar hee sinir oluyorum
Allah ın izniyle bişeycik olmaz.
Evlenirsin ilk geceden soğuturlar. Hamile kalırsın doğumdan korkuturlar.
Bence korkacak bişey yok canım yaa. Rahatlaa.
Ben daha 20 yasmda oldğm için sevgilimde yurtdşnda oldğu askerliğini yapmadğı işi ve birikimi olmadğı için evlilik çoook uzak canımm. Yinede Allah'ın dediği olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?