Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Evet canım. Çiçek bile ekiyolar bunlara çok güzel oluyo. Çekmeceye koyup takılarımı bile koyarım içine
Ne kadarlık ilşkin var canım. Yaşlar kaç. Niye evlilik yolunda adım atamıyosunuz

Aynı ben gibisin sende Anneme diyom zaten ben normal doğum yapabilrmym falan diye Zayıfım ya bişey olmaz demi diyom Allahm

ay tutamıyoruz ağzımızı sonra utanıyoruz yaaa ama babama çok kötü rezil oldum yanii bide senin dediğin gibi sanki yaza düğünüm var gibi baba bundan almamız lazım deyince adamda şaşırdı

Ben her yere dalıyorum konunun ucundan köşesinden tutup ayak uydurmaya çalışıyorum

28 gün sonra dugunum var,benim tüm işlerim bitti dua edin bana biraz korkularim var ilk gece için:26:

ay tutamıyoruz ağzımızı sonra utanıyoruz yaaa ama babama çok kötü rezil oldum yanii bide senin dediğin gibi sanki yaza düğünüm var gibi baba bundan almamız lazım deyince adamda şaşırdı

Şaşırır tabi aayy baba bu yani Ama içimizde sürekli konuştuğumuz için dışarı yansıtıyoruz

Ben her yere dalıyorum konunun ucundan köşesinden tutup ayak uydurmaya çalışıyorum

28 gün sonra dugunum var,benim tüm işlerim bitti dua edin bana biraz korkularim var ilk gece için:26:

Bizi kıskandırmaya mı geldin

Hoşgeldin canımm ah ne şanslısııın. Evlilik bize çok uzak. Tabi çokda streslisindir şimdi. Niye korkuyosun canım acır felan diyemi. Öyle korkutma kendini yaa vajinismus olursun sonra. Ben vajinismus topiğini okuyorum bazen en önemli şey kendini kasmamakmış canım. Gerçi sende zaten okumuşundur biliyosundur ama söyliyim dedim yinede. Dualarım sennle canım

Evet canım. Çiçek bile ekiyolar bunlara çok güzel oluyo. Çekmeceye koyup takılarımı bile koyarım içine
Ne kadarlık ilşkin var canım. Yaşlar kaç. Niye evlilik yolunda adım atamıyosunuz

1 hafta sonra 4. yıldönümümüz tatlım Ben 23 yaşındayım sevgilim 25. Benim okulum daha yeni
bitti henüz iş güç yok, sevgilim de aralıkta askere gidecek o yüzden bizim için bu işler daha çoookkkkk
erken Siz ne kadardır birliktesiniz canım?

İyiyim güzeeliik teşekkür ederim sen nasılsın :)

- Kızlar bu arada uykum geliyo benim yavaştan yaa.. Muhabbet başlamadan bitecek ama yapcak bişi yok
Ben de iyim canım nasıl olayım Erken kaçtın bugunluk ama daha sonra elbet yakalarız seni Tatlı rüyalar guzelım

Hoşgeldın canımmm Hayırlı ugurlu olsunnn bir yastıkta kocayın inşallahh

Neden evlilik uzak?:26:
Evet ya arkadaşlarım çok korkutuyorlar. Olsa bitse o gün diyorum

Çok teşekkür ederim:) Darısı senin başına inşallah:))

Aynı bensin sen aynı aynı

Lillum;
ı-ııı , gidiyim ben burdan en iyisi:26:

Canım şaka yapıyorum yaa :) Ama kıskanırım bak ben haberin olsun Şu an bana sadece hayal geliyoda o günleri görmek

Valla bende hiç özlemem yani eminim bundan Gitmedim bugünde zaten

Bizde 3 yıldır beraberiz canım. Ben 20 o 22. Bnmde okul btti aöf devam. İş bakıyorum. Sewglm yurtdışında. Askerlik felandıı para biriktircezdi. Daha var yani evlenmeye

Ben de iyim canım nasıl olayım Erken kaçtın bugunluk ama daha sonra elbet yakalarız seni Tatlı rüyalar guzelım

Teşekkür ederim canım :) en yakın zamanda toplanırız gene inşallah öpüldünüzz

Hayırlı olsun tekrardan canım Allah bi yastıkta kocatsın :)

Hikayeni anlat bakalım :)

Son düzenleme:

Ayyy bu insanlarda korkutmaya bayılırlar hee sinir oluyorum
Allah ın izniyle bişeycik olmaz.
Evlenirsin ilk geceden soğuturlar. Hamile kalırsın doğumdan korkuturlar.
Bence korkacak bişey yok canım yaa. Rahatlaa.

Ben daha 20 yasmda oldğm için sevgilimde yurtdşnda oldğu askerliğini yapmadğı işi ve birikimi olmadğı için evlilik çoook uzak canımm. Yinede Allah'ın dediği olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Bizde 3 yıldır beraberiz canım. Ben 20 o 22. Bnmde okul btti aöf devam. İş bakıyorum. Sewglm yurtdışında. Askerlik felandıı para biriktircezdi. Daha var yani evlenmeye

Desene bizim durumumuz birebir aynı Esprisini falan yapıyorum ama açıkçası çok acele etmiyorum ben.
Rahatım yerinde valla erkenden evlenmeye ne gerek var Mis gibi yaşayıp gidiyoruz Hem kolay mı
İstanbulda ev çekip çevirmek yolunmuş kaza dönüyor insan her ay

Bende gidemedim bi türlü Katılıyorum canım ben hiiç korkmuyorum yani şimdiden şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…