Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar bu ara porselen fincanlara fena sardım. sevgilimden gelirken çin porseleni fincan getirmesini istedim. bikaç resim koyıyım belki hoşunuza gider. teyzeme gösterdim teyzem bana 123 yıllık antika fincanlarını verdi kızlar onuda ekliyorum

Son düzenleme:

Hepsi çok güzel canım :) Sen düzmeye başlamışsın çeyizini valla bizde tık yok

Hepsi çok güzel canım :) Sen düzmeye başlamışsın çeyizini valla bizde tık yok

Henüz çalışmaya başlamadım ya hayatım. Evdeyim. Can skıntısından çeyiz yapıyorum
Sende başlarsın canım hem Daha erken . Daha güzelleri senin olsun.
Benimde nerden baksan benim planlarıma göre 4 5 sene var evlenmeme daha kısmetse. Sıkıntıdan alıyorum

Ayy alemsin kızz bende bu yaza düğünün var sandım o derece yani..

İnşallah tatlım o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim :)

Ayy alemsin kızz bende bu yaza düğünün var sandım o derece yani..

İnşallah tatlım o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim :)

Yok be canııım nerdeee evde boş kalınca insan ne yapcağını şaşırıyo. Sevgilimde yurtdışında biliyosun uğraşcak bişe yok. Bunlarla uğraşıyorum bende.
Geçen gün netten sandık bakıyorum. Babama gösterdim birden boş bulundum baba bundan almamız lazım dedim babamda dedi hayrola çeyizmi düzüyosun ayyy bi utandımm
Yok çok hoşuma gitti içine fazlalıkları felan koyardım dedim

Waowwwwwww süperlerrr hepsine ayrı ayrı öldüm bittiiiiiiiiim
İnsan bunlarla sürekli çay kahve içmek ister yaaaa
Destursuz daldım içeri Slmlar kızlarrrrrr

Hoşgeldin canım. Ne demek buyur. Bende çok beğendım bunları canım yaa. Koleksiyon yapmayı düşünüyorum. Bide benim hayalimde country tarzı bi ev var. Bu fincanlarda uyumlu olur diye düşünüyorum. Sevgilim çin de benim. Ondan istedim bone china fincan getircek bana

Ayy canım yaa çok şekersin :) Bende bugün bi elbise aldımmm bayıldım elbiseye üstüme tam oturdu fiyatıda uygundu banada çok yakıştı :) İçimden geçirdim bunu evlenince evde giyerim kocama diye Boş bulundum anneme de dedim kendi evimn içinde giyerim ne varki dedim sonra utandım senin gibi :78:

Hoşgeldin canımm

Ahaha çok tatlısın yaa

Sende öylesin canım benimm. Oluyo bazen öyle. İnsan boş bulunuyo ya hakkat. Bugünde bi muhabbet oldu kuzenlerim felanda vardı. Doğumdan bahsediyoduk. Benim yine agzımdan kaçtı ben normal doğurcam dedim yine utandım sora tabi

Hoşbuldummm Yabancı sayılmam zaten ben de konu başlığındaki kriterlere uyuyorum
Süpermiş valla canım çok şanslısınnn, her ülkenin fincanlarının deseni farklı farklı oluyor zaten,
tam koleksiyon olur Çay kahve dışında vazo olarak, mumluk olarak, biblo olarak da kullanılır
bunlar neler yapılmaz kiiii

Hoşbuldum tatlım nasılsınnn

Aynı ben gibisin sende Anneme diyom zaten ben normal doğum yapabilrmym falan diye Zayıfım ya bişey olmaz demi diyom Allahm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…