- 7 Haziran 2011
- 21.761
- 33.180
- 798
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.361
bi hareketli bi hareketsiz
Kitap kurduuuuuKızlarrr Merhabaaa.. Nerelerdesiniz.. Çok boş kalmış bu topik olmuyo ama hiç yakışıyomu
kızlar bu ara porselen fincanlara fena sardım. sevgilimden gelirken çin porseleni fincan getirmesini istedim. bikaç resim koyıyım belki hoşunuza gider. teyzeme gösterdim teyzem bana 123 yıllık antika fincanlarını verdi kızlar onuda ekliyorum
Eki Görüntüle 538121 Eki Görüntüle 538129 Eki Görüntüle 538128 Eki Görüntüle 538127 Eki Görüntüle 538126 Eki Görüntüle 538125 Eki Görüntüle 538124 Eki Görüntüle 538123 Eki Görüntüle 538122 Eki Görüntüle 538130
Hepsi çok güzel canım :) Sen düzmeye başlamışsın çeyizini valla bizde tık yok
Henüz çalışmaya başlamadım ya hayatım. Evdeyim. Can skıntısından çeyiz yapıyorum
Sende başlarsın canım hem Daha erken . Daha güzelleri senin olsun.
Benimde nerden baksan benim planlarıma göre 4 5 sene var evlenmeme daha kısmetse. Sıkıntıdan alıyorum
Ayy alemsin kızz bende bu yaza düğünün var sandımo derece yani..
İnşallah tatlım o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim :)
kızlar bu ara porselen fincanlara fena sardım. sevgilimden gelirken çin porseleni fincan getirmesini istedim. bikaç resim koyıyım belki hoşunuza gider. teyzeme gösterdim teyzem bana 123 yıllık antika fincanlarını verdi kızlar onuda ekliyorum
Eki Görüntüle 538121 Eki Görüntüle 538129 Eki Görüntüle 538128 Eki Görüntüle 538127 Eki Görüntüle 538126 Eki Görüntüle 538125 Eki Görüntüle 538124 Eki Görüntüle 538123 Eki Görüntüle 538122 Eki Görüntüle 538130
Waowwwwwww süperlerrr hepsine ayrı ayrı öldüm bittiiiiiiiiim
İnsan bunlarla sürekli çay kahve içmek ister yaaaa
Destursuz daldım içeriSlmlar kızlarrrrrr
Ayy canım yaa çok şekersin :) Bende bugün bi elbise aldımmm bayıldım elbiseye üstüme tam oturdu fiyatıda uygundu banada çok yakıştı :) İçimden geçirdim bunu evlenince evde giyerim kocama diyeYok be canııım nerdeeeevde boş kalınca insan ne yapcağını şaşırıyo. Sevgilimde yurtdışında biliyosun uğraşcak bişe yok. Bunlarla uğraşıyorum bende.
Geçen gün netten sandık bakıyorum. Babama gösterdim birden boş bulundum baba bundan almamız lazım dedimbabamda dedi hayrola çeyizmi düzüyosun ayyy bi utandımm
Yok çok hoşuma gitti içine fazlalıkları felan koyardım dedim
Waowwwwwww süperlerrr hepsine ayrı ayrı öldüm bittiiiiiiiiim
İnsan bunlarla sürekli çay kahve içmek ister yaaaa
Destursuz daldım içeriSlmlar kızlarrrrrr
Hoşgeldin canım. Ne demek buyur. Bende çok beğendım bunları canım yaa. Koleksiyon yapmayı düşünüyorum. Bide benim hayalimde country tarzı bi ev var. Bu fincanlarda uyumlu olur diye düşünüyorum. Sevgilim çin de benim. Ondan istedim bone china fincan getircek bana
Ayy canım yaa çok şekersin :) Bende bugün bi elbise aldımmm bayıldım elbiseye üstüme tam oturdu fiyatıda uygundu banada çok yakıştı :) İçimden geçirdim bunu evlenince evde giyerim kocama diyeBoş bulundum anneme de dedim kendi evimn içinde giyerim ne varki dedim sonra utandım senin gibi :78:
Hoşgeldin canımm
Hoşgeldin canım. Ne demek buyur. Bende çok beğendım bunları canım yaa. Koleksiyon yapmayı düşünüyorum. Bide benim hayalimde country tarzı bi ev var. Bu fincanlarda uyumlu olur diye düşünüyorum. Sevgilim çin de benim. Ondan istedim bone china fincan getircek bana
Ayy canım yaa çok şekersin :) Bende bugün bi elbise aldımmm bayıldım elbiseye üstüme tam oturdu fiyatıda uygundu banada çok yakıştı :) İçimden geçirdim bunu evlenince evde giyerim kocama diyeBoş bulundum anneme de dedim kendi evimn içinde giyerim ne varki dedim sonra utandım senin gibi :78:
Hoşgeldin canımm
Sende öylesin canım benimm. Oluyo bazen öyle. İnsan boş bulunuyo ya hakkat. Bugünde bi muhabbet oldu kuzenlerim felanda vardı. Doğumdan bahsediyoduk. Benim yine agzımdan kaçtı ben normal doğurcam dedimyine utandım sora tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?