Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nezaman gidiyor askere.. sevgilimde askerde

bayıldım yaaa Güzel fikir aslında böyle bir şey yapmamıştım hiç
Askere gidiyo demeek, senin için zor olucak dimi:26: ben özlemimden ağlıyordum ya her gün

Amin canımm
Ayyyyy süpermişşş ilk kez dinledim bu şarkıyı. Bundan sonra beni kızdırır üzerse ben de gönderirim benimkine

bende ilk kez dinledim biraz önce Sözleri gerçekten çok güzel. aaa evet bak seni kızdırırsa falan hemen bu şarkıyı ona atıveriyosun Düşündüren bir şarkı

nezaman gidiyor askere.. sevgilimde askerde
Öyle miii Allah kavuştursun tatlımmm kazasz belasız gelsin inşallah Aralıkta gidiyor canım

bayıldım yaaa Güzel fikir aslında böyle bir şey yapmamıştım hiç
Askere gidiyo demeek, senin için zor olucak dimi:26: ben özlemimden ağlıyordum ya her gün

Malesef canım hem de çokkkkk zor olucak Daha buradayken 1 saat geç msj atınca bile olay çıkarıyorum,
şimdi ben kime trip atıcam kimin "gönlümü al" dye ümüğünü sıkcam Şaka bi yana ilk defa bu kadar ayrı
kalıcaz, nasıl olucak hiç kestiremiyorum:44: Offfff bir de uzun dönem olursaaa hepten yandım

bende uzun dönem gelicek diye beklıyordum kısa dönem geldi şansımıca.. agustosda gitti işte 83 günü kaldı hayırlısyla

Daha belli değil mi uzun veya kısa dönem olacağı?

allah sabır versin melezim sana gerçekten çok zor Sağ salim gelir inşallaah dua da ederiz bi güzel..
Gerçi günler su gibi gelip geçiyor :)

allah sabır versin melezim sana gerçekten çok zor Sağ salim gelir inşallaah dua da ederiz bi güzel..

ewt canım zaman öyle cabuk geçiyorki.. bizimki yarılandı sayılır.. daha dün gibi gidişi..

bende uzun dönem gelicek diye beklıyordum kısa dönem geldi şansımıca.. agustosda gitti işte 83 günü kaldı hayırlısyla
of of bir de askerlik işleri var değil mi? Biz o konuya hiç girmiyoruz henüz
hayırlısıyla sağ salim gelir inşallah

Kızlar bunları bugün arkadaşım ev hediyesi olarak verdi nasıllar

Eklentiler

• $tumblr_mbmjz8WgYE1qci46ho1_500.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $tumblr_manzswu6Kr1r5tayxo1_500.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 29
  • $tumblr_mbujkeeb2s1ro7jdfo1_500.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $tumblr_m7nexsOUxh1rxtz74o1_500.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 30

Malesef belli değl güzelim, aralık başında belli olacak

Bi de bi de ne geldi aklımaaa, son zamanlarda kurabiye cupcake aşk kavanozu falan hediye etmek
pek bir populer odu, boyle bişeyler de dunsunebilirsin

Aiiy çok şekerler yaaaa insan yemeye kıyamaz bunları yeniliyor ama dimi? :1.
nereden alabilirim ki bunları?

Aiiy çok şekerler yaaaa insan yemeye kıyamaz bunları yeniliyor ama dimi? :1.
nereden alabilirim ki bunları?

Tabiki tatlım hem de afiyetle yeniliyor Yaş pastaların üzerindeki diş kıran güllü süsler gibi sert de değil, yumuşacık
Şekerhamuru alıp kendin de yapabilirsin, internetten sipariş de verebilirsin Ben burçin birdane'ye yaptırmıştım, sitesini
inceleyebilirsin düşünürsen. İstediğin her şekilde pasta, kurabiye, cupcake yapabilir. Onun dışında mutlu dükkan var, pembe
merdane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…