- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.581
8 seneye fikir mi kalır kızz şimdiye kadar iyi bile idare etmişssinBenim şimdiden bişey gelmiyo aklıma
Başlarda kendim bişeyler yapıyodum sürekli, ya da baskılı bişeyler yaptırıyodum ama artık askere gideceği
için ihtiyaçlanı görecek şeyler olsun diyorum
Eğer bu tarz şeyleri seviyorsa sana seneler önce yaptığım birşeyi önerebilirimYaptığım en üstteki:
Çizimini kendim baka baka yapmıştım, baskıyı da normal bir baskıcıdan yaptırmıştım.
Eki Görüntüle 539403
4 yıl da çok uzun zaman ya
topiğin en tatlı cücüğüŞaka bir yana Allah bizi onlara bağışlasın
Biraz önce tartıştık onun ardından bana bu şarkyıı yolladı sözlere dikkat!
Seksendört - Dokunma (Orhan Gencebay ile Bir Ömür) - YouTube
8 seneye fikir mi kalır kızz şimdiye kadar iyi bile idare etmişssinBenim şimdiden bişey gelmiyo aklıma
Başlarda kendim bişeyler yapıyodum sürekli, ya da baskılı bişeyler yaptırıyodum ama artık askere gideceği
için ihtiyaçlanı görecek şeyler olsun diyorum
Eğer bu tarz şeyleri seviyorsa sana seneler önce yaptığım birşeyi önerebilirimYaptığım en üstteki:
Çizimini kendim baka baka yapmıştım, baskıyı da normal bir baskıcıdan yaptırmıştım.
Eki Görüntüle 539403
Canım 26 gün sonra düğünümüz var
6 yıl beklemişsiniz 3 yıl daha bekleyiverirsiniz bu dönemler en güzel dönemler gerçektenTadını çıkar
Amin canımm
Ayyyyy süpermişşş ilk kez dinledim bu şarkıyı. Bundan sonra beni kızdırır üzerse ben de gönderirim benimkine
Öyle miii Allah kavuştursun tatlımmm kazasz belasız gelsin inşallahnezaman gidiyor askere.. sevgilimde askerde
bayıldım yaaaGüzel fikir aslında böyle bir şey yapmamıştım hiç
Askere gidiyo demeek, senin için zor olucak dimi:26: ben özlemimden ağlıyordum ya her gün
Canım 26 gün sonra düğünümüz var
6 yıl beklemişsiniz 3 yıl daha bekleyiverirsiniz bu dönemler en güzel dönemler gerçektenTadını çıkar
Öyle miii Allah kavuştursun tatlımmm kazasz belasız gelsin inşallahAralıkta gidiyor canım
Malesef canım hem de çokkkkk zor olucakDaha buradayken 1 saat geç msj atınca bile olay çıkarıyorum,
şimdi ben kime trip atıcam kimin "gönlümü al" dye ümüğünü sıkcamŞaka bi yana ilk defa bu kadar ayrı
kalıcaz, nasıl olucak hiç kestiremiyorum:44: Offfff bir de uzun dönem olursaaa hepten yandım
Daha belli değil mi uzun veya kısa dönem olacağı?
allah sabır versin melezim sana gerçekten çok zorSağ salim gelir inşallaah dua da ederiz bi güzel..
Gerçi günler su gibi gelip geçiyor :)
of of bir de askerlik işleri var değil mi? Biz o konuya hiç girmiyoruz henüzbende uzun dönem gelicek diye beklıyordum kısa dönem geldi şansımıca.. agustosda gitti işte 83 günü kaldı hayırlısyla
Daha belli değil mi uzun veya kısa dönem olacağı?
allah sabır versin melezim sana gerçekten çok zorSağ salim gelir inşallaah dua da ederiz bi güzel..
Gerçi günler su gibi gelip geçiyor :)
Kızlar bunları bugün arkadaşım ev hediyesi olarak verdinasıllar
Malesef belli değl güzelim, aralık başında belli olacak
Bi de bi de ne geldi aklımaaa, son zamanlarda kurabiye cupcake aşk kavanozu falan hediye etmek
pek bir populer odu, boyle bişeyler de dunsunebilirsin
Eki Görüntüle 539417 Eki Görüntüle 539437 Eki Görüntüle 539438 Eki Görüntüle 539439 Eki Görüntüle 539440 Eki Görüntüle 539441 Eki Görüntüle 539442 Eki Görüntüle 539443 Eki Görüntüle 539444
Aiiy çok şekerler yaaaa insan yemeye kıyamaz bunlarıyeniliyor ama dimi? :1.
nereden alabilirim ki bunları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?