- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.601
Tabiki tatlım hem de afiyetle yeniliyorYaş pastaların üzerindeki diş kıran güllü süsler gibi sert de değil, yumuşacık
Şekerhamuru alıp kendin de yapabilirsin, internetten sipariş de verebilirsinBen burçin birdane'ye yaptırmıştım, sitesini
inceleyebilirsin düşünürsen. İstediğin her şekilde pasta, kurabiye, cupcake yapabilir. Onun dışında mutlu dükkan var, pembe
merdane var
Özellikle şu pastanın üzerine iki sevdiceğin oturduğuna bayıldım çok şeker
Kendim yapamam da sipariş verebilirim bendeKargoylamı yolluyorlar peki malum Bursada oturuyorum? bide ne kadara yapıyor
O pasta Mutlu Dükkan ın pastası tatlımÖyle şirin ürünleri var ki bayılırsın. Burçin her yere gönderim yapıyor ama Mutlu Dükkan istanbul
dışına gönderim yapıyor mu bilmiyorum canım malesefEmin değilim ama sadece elden alım var diye biliyorum.Mail atarsan hemen cevap verir
Fiyatlar da değişiklik gösteriyor canım. Pasta için yanılmıyorsam 120tl demişti mutlu dükkan (başka bir model sormuştum), burçin de model
ve boyuta göre fiyat söylüyor. Kurabiye ve cupcake lerin de tanesi 4tl civarı olmalı tam aklımda değil canım:44: Baya oldu çünkü ben alalı
burçin birdane'ye mail atayım o halde bakalım ne kadarmış
Bayıldım şuan birdanenin sitesine bakıyorumda çok güzeller
Şuan bütçem kısıtlı ama cupcake'lerin fiyatı uygun eğer öyleyse..
Çok teşekkür ederim melezim güzel bir fikir oldu umarım uygun bir ifyat söylerde alabilirim
Şimdi çıkmam gerekiyor. kendine cici bak. Musmutllu günler öpüyorum
insan sevdiğini kıskanır tabi,giyin kocanın yanında şıkır şıkırgörürsün o günleri de tabi ya,ben bile 8 senenin sonunda evleniyorsam
Bende daha yeni kendime bir şeyler aldım ya anca vakit oldu koşuşturmacadan. Ayakkabıyla elbise aldım nişanlımda çanta almış bana çok şekerdaha simdi vakit bulup girebildim ben girincede siz olmuyosunuz tek kalıyorum
Şimdiden hepinize iyi bayramlar kuzucuklarııım
Melez canım yüzümü görmek sana nasip olduinşallah silebilirim bu resmimmi sen gördükten sonra alıntı yapmazsan silerim herhalde
Bu elbiseyi giydiğimde nişanlımdan azar yemiştim,avukatlıktanda terfi ettim güzellik uzmanı olan arkadaşımın yanındayım sürekli
Saçlarımın iyi hali bu, çok çok seyrek ve yıpranmış burada pek belli olmuyor ama kabarttığım için..
İşte benim dağınık yatağım ve aldıklarımın bir kısmısı
Renkler kötü, özellikle siyahlar hiç belli olmamış malesef
Eki Görüntüle 539392 Eki Görüntüle 539393 Eki Görüntüle 539394 Eki Görüntüle 539395 Eki Görüntüle 539397 Eki Görüntüle 539398 Eki Görüntüle 539399 Eki Görüntüle 539400
Hediyeyi hazırladıktan sonra kutuyu ve hediyeyi özel msjla gönderirim canım, erkek arkadaşım siteyi biliyo da
Bakmaz gerçi ama ne olur ne olmaz
Maşallah yaaa 6 yıl 8 yıl ne demekkk Biz daha toymuşuzz haftaya 4 yıl olacak diye seviniyoruzzz
Topiğin cücüğü ilan ediyorum kendimi
Kuzum çok tatlısın ya Bizimde 2 bitti 3.yılımıza girdik biz sizden daha toyuz 3.yılımız diye seviniyoz bizde
MeLeZGuZeL ve pembemaviii Biz bugün yada yarın memlekete gitcez ( Kayseriye ) O yüzden giremeyebilirim.. Şimdiden hepinize iyi bayramlar hepinizi çok öpüyorum..
Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim..
Kendinize iyi bakın , beni unutmayın
İnşallah arkadaşlığımız dahada iyi gider .. Hep hep :)
Cidden ama tatlım yaaa bak biz 3-4 senelere seviniyoruz, diğerlerini çooookkkk uzak görüyoruz,
kızlar gayettt rahat söylüyolar 8 sene diyeKendimi cücük gibi hissettim vallaha da
Ben de gezmeye çıkıcamm, çıkmadan bi bakim dedimİyiki de gelmişimmm yakaladım seni canım
İyi bayramlar tatlım, ailenle sevdiklerinle nice nice bayramlar dilerim
İyi yolculuklar canım hemencik git gez de gellll biz buralardayızz
Eki Görüntüle 539576
Ayy demi koskoca 8 sene :) Maşallah valla
Hemencenik gelirim hemencenikk k
Sana ve ailenede iyi bayramlar kuzumm
Sizi tanımak çok güzel..
Saol tatlım ben de çok memnun oldum sizleri tanıdığıma
Pembemaviyi kaçırdın kız bu aradaa, dün saç rengini göstermek için resmini koydu
Herkescikler toplaşınca ben de koyarım artık en şebeleğinden resmimi
Lillium ;
Kuzum bir daha koyarım senin için sorun mu yaniMeleze nasipmiş
Unutmayız seni merak etme. Kendine çok dikkat et güzel mutlu bayramlar balımaSizi bekliyorum burada gelmemezlik etmeyin
Melezim sana da iyi bayramlar, musmutlu günlere inşallah
Sizi seviyorum ve büsbüyük öpüyoruuum
Gorusuruuuuz
İyi bayramlar tatlımmmiyi bayramlar kızlaaar.
hee bide şu bayram telaşı bitsin bende koyarım albüme fotoo
sizleride merak ediyorummm.
öpüldünüüüz
Çok saol güzelim sana da mutlu sağlıklı nice nice bayramlarrr
Koccamannnn öpüyorummmmm
İyi bayramlar tatlımmmBir gün fotolaşma günü olcak zaten, şöyleeeee herkesin olduğu bir gün
Buyrun kızlarrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 539658
Lillium ;
Kuzum bir daha koyarım senin için sorun mu yaniMeleze nasipmiş
Unutmayız seni merak etme. Kendine çok dikkat et güzel mutlu bayramlar balımaSizi bekliyorum burada gelmemezlik etmeyin
Melezim sana da iyi bayramlar, musmutlu günlere inşallah
Sizi seviyorum ve büsbüyük öpüyoruuum
Gorusuruuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?