Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Özellikle şu pastanın üzerine iki sevdiceğin oturduğuna bayıldım çok şeker
Kendim yapamam da sipariş verebilirim bende Kargoylamı yolluyorlar peki malum Bursada oturuyorum? bide ne kadara yapıyor

Son düzenleme:
Özellikle şu pastanın üzerine iki sevdiceğin oturduğuna bayıldım çok şeker
Kendim yapamam da sipariş verebilirim bende Kargoylamı yolluyorlar peki malum Bursada oturuyorum? bide ne kadara yapıyor

O pasta Mutlu Dükkan ın pastası tatlım Öyle şirin ürünleri var ki bayılırsın. Burçin her yere gönderim yapıyor ama Mutlu Dükkan istanbul
dışına gönderim yapıyor mu bilmiyorum canım malesef Emin değilim ama sadece elden alım var diye biliyorum.Mail atarsan hemen cevap verir

Fiyatlar da değişiklik gösteriyor canım. Pasta için yanılmıyorsam 120tl demişti mutlu dükkan (başka bir model sormuştum), burçin de model
ve boyuta göre fiyat söylüyor. Kurabiye ve cupcake lerin de tanesi 4tl civarı olmalı tam aklımda değil canım:44: Baya oldu çünkü ben alalı

burçin birdane'ye mail atayım o halde bakalım ne kadarmış
Bayıldım şuan birdanenin sitesine bakıyorumda çok güzeller
Şuan bütçem kısıtlı ama cupcake'lerin fiyatı uygun eğer öyleyse..
Çok teşekkür ederim melezim güzel bir fikir oldu umarım uygun bir ifyat söylerde alabilirim

Şimdi çıkmam gerekiyor. kendine cici bak. Musmutllu günler öpüyorum

Rica ederim tatlım beğendiysen ne mutlu bana
Ben de gideyim de Hürremi mi izleyelim canım
Kendine çokkk iyi bak güzelim öpüyorummmm
İyi bayramlar bu arada tatlım belki tekrar giremeyebilirim

Tatlışımmm yaa bazen denk gelmiyoruz malesef.. Oda zaten çok beğendi elbisemi.. Üzerinde görmek için sabırsızlanıyom dedi

Yaaa merak ettim aldıkalrını tatlım sende koyyy :) :)

Kıyamam bak şimdide ben yalnız kaldım Bu arada memlekete gitcem bi kaç gün giremem heralde.. Beni unutmayın olurmuu

Yaaaaaa bende görme istiyorum haksızlık amaaaa

Bende resimleri koydum ya söyledim nolur nolmaz diye şimdi görür bişey sanır fln bakmaz ama biliyo siteyi benmkide

Bu arada o çoraplardan bende de varr

Maşallah yaaa 6 yıl 8 yıl ne demekkk Biz daha toymuşuzz haftaya 4 yıl olacak diye seviniyoruzzz
Topiğin cücüğü ilan ediyorum kendimi

Kuzum çok tatlısın ya Bizimde 2 bitti 3.yılımıza girdik biz sizden daha toyuz 3.yılımız diye seviniyoz bizde

Son düzenleme:
MeLeZGuZeL ve pembemaviii Biz bugün yada yarın memlekete gitcez ( Kayseriye ) O yüzden giremeyebilirim.. Şimdiden hepinize iyi bayramlar hepinizi çok öpüyorum..

Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim..

Kendinize iyi bakın , beni unutmayın

İnşallah arkadaşlığımız dahada iyi gider .. Hep hep :)

Kuzum çok tatlısın ya Bizimde 2 bitti 3.yılımıza girdik biz sizden daha toyuz 3.yılımız diye seviniyoz bizde

Cidden ama tatlım yaaa bak biz 3-4 senelere seviniyoruz, diğerlerini çooookkkk uzak görüyoruz,
kızlar gayettt rahat söylüyolar 8 sene diye Kendimi cücük gibi hissettim vallaha da

Ben de gezmeye çıkıcamm, çıkmadan bi bakim dedim İyiki de gelmişimmm yakaladım seni canım
İyi bayramlar tatlım, ailenle sevdiklerinle nice nice bayramlar dilerim
İyi yolculuklar canım hemencik git gez de gellll biz buralardayızz

Ayy demi koskoca 8 sene :) Maşallah valla

Hemencenik gelirim hemencenikk k

Sana ve ailenede iyi bayramlar kuzumm

Sizi tanımak çok güzel..

Son düzenleme:
Ayy demi koskoca 8 sene :) Maşallah valla

Hemencenik gelirim hemencenikk k

Sana ve ailenede iyi bayramlar kuzumm

Sizi tanımak çok güzel..

Saol tatlım ben de çok memnun oldum sizleri tanıdığıma

Pembemaviyi kaçırdın kız bu aradaa, dün saç rengini göstermek için resmini koydu
Herkescikler toplaşınca ben de koyarım artık en şebeleğinden resmimi

Bende güzelimm :)

Ayyyy evet sorma yaa çok fena kaçırdım ama onu.. İsttiyomm bendee bende görmek istiyoum toplaşınca koyalım hepimiz sonra sileriz hemen :):)

Son düzenleme:
Lillium ;
Kuzum bir daha koyarım senin için sorun mu yani Meleze nasipmiş
Unutmayız seni merak etme. Kendine çok dikkat et güzel mutlu bayramlar balıma Sizi bekliyorum burada gelmemezlik etmeyin

Melezim sana da iyi bayramlar, musmutlu günlere inşallah

Sizi seviyorum ve büsbüyük öpüyoruuum
Gorusuruuuuz

iyi bayramlar kızlaaar.

hee bide şu bayram telaşı bitsin bende koyarım albüme fotoo
sizleride merak ediyorummm.

öpüldünüüüz

Çok saol güzelim sana da mutlu sağlıklı nice nice bayramlarrr
Koccamannnn öpüyorummmmm

iyi bayramlar kızlaaar.

hee bide şu bayram telaşı bitsin bende koyarım albüme fotoo
sizleride merak ediyorummm.

öpüldünüüüz
İyi bayramlar tatlımmm Bir gün fotolaşma günü olcak zaten, şöyleeeee herkesin olduğu bir gün

Buyrun kızlarrrrrrrrrr

Çok sağol canım benimmm Bayramdan sonra hep birlikteyiz yine inşallah :)

Tatlım benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…