- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.561
bence çok güzell.. ve güzel bir bayansınn..
annemin pek niyeti yoktu üniversite bitmeden tanışmaya ben de zorlamadım mezun oldum artık bu yıl kabul etti annemde
Heheh çok çok teşekkür ederimBence sana da yakışmıştır ya yüzünü bilmiyorum ama Şuan ne renk saçların?
İşe yarar mı ki ya? Herkes bir şeyler söylüyor denemeyede korkuyorum açıkçası:26: Dökülmesi de cabası zaten ama bunları deneyeceğim
hadi hayırlısı.. herkesin ailesi farklı düşünüyor tabi.. bizimkide cocuğum kimle konuşuyor bilmek istiyordu..
Teşekkür ederim canım benim
bizimkisinin güveni tam :) bana da sevgilime de hep fotoğraflardan ve benim anlattıklarımdan idare ettikafasına yatmış demek ki anlattıklarım şimdiden yüz göz olmasak daha iyi diye düşünüyordu :) bizimkisi biraz kaprislidir de sevgilimin işi çok zor valla:) liseden beri beraberiz bir de bunun arkadaşlık evresi var beraber büyüdük denebilir :)
bence de çok tatlı bir bayansın :) siyah saç da yakışmış gerçekten herkese yakışmıyor bir çok örnek görüyorum korkunç oluyor :)
Sende bendensinlise döneminde çıkmaya başlamıştım bende nişanlımla kaç sene oldu sizin? :)
İşte benim dağınık yatağım ve aldıklarımın bir kısmısı
Renkler kötü, özellikle siyahlar hiç belli olmamış malesef
Eki Görüntüle 539392 Eki Görüntüle 539393 Eki Görüntüle 539394 Eki Görüntüle 539395 Eki Görüntüle 539397 Eki Görüntüle 539398 Eki Görüntüle 539399 Eki Görüntüle 539400
Hediyeyi hazırladıktan sonra kutuyu ve hediyeyi özel msjla gönderirim canım, erkek arkadaşım siteyi biliyo da
Bakmaz gerçi ama ne olur ne olmaz
5.5 yıl bitti şubatta 6 olacakben artık 6 diyorum :)
Farkettim canım dipleri siyah gibi. böylemi kalacak boyayacak mısın bir daha?
Tamam sana güveniyorum bende alayım ve uygulayım en kısa zamanda
senin çoraplarını yirim ben ya
Eminim sana çok yakışıştır hepsi,çok cicilerGüle güle giy hepsini inşallah:)
Tamam melezim doğru diyosun ne olur ne olmazsüpriz bozulmasın
inşallah diyeceğim ama zor daha en az 2-3 yıl varooo sizinde baya olmuş:) Bizimde 8 sene oldu artık evlilik zamanı
Allah tamamını erdirsin sizinde inşallah
Daha 2 hafta oldu canım boyayalı biraz dinlendinler diyorum, o arada da akar biraz daha.
Sonra açık kumral ya da kumrala boyatıcam komple Siyahı birazcık yumuşatabilirsem iyi, yoksa
da sabırla siyahın akmasını beklerim artık, açıcı kullanmak istemiyorum zaten çok zayı saçlarım
Ayyy teşekkür ederim tatlımmmm daha cicileri senin olsunn
Ne tarz bi hediye almak istiyorsun canım sen? Biraz düşünlim beyin fırtınası yapalım da güzel fikirler gelir belki
aklımızaBu hediye sürecinin ne kadar sancılı bir dönem olduğun biliyorum yardımcı olabiliriz belki
Maşallah yaaa 6 yıl 8 yıl ne demekkk Biz daha toymuşuzz haftaya 4 yıl olacak diye seviniyoruzzz
Topiğin cücüğü ilan ediyorum kendimi
inşallah diyeceğim ama zor daha en az 2-3 yıl varben bir de yüksek lisansa başladım da :))
sizin yakın mı evlilik var mı bir hareket ?? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?