Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aslında kahveye boyamak için gittim kuaföre ama boyayı saçımda çok beklettiği için siyah oldu
2hafta oldu, aktı boya baya dipleri siyah gibi boyları kızılımsı kahve şimdi Şöyle:

..

Doğal olduğu sürece bu yağların hiç bir zararı olmaz canım saçlarına. Ben bunların katı halini kullanıyorum ve çok da memnunum.
Şuana kadar önerdiğim kimseden olumsuz yorum duymadım tatlım

Son düzenleme:
hadi hayırlısı.. herkesin ailesi farklı düşünüyor tabi.. bizimkide cocuğum kimle konuşuyor bilmek istiyordu..

bizimkisinin güveni tam :) bana da sevgilime de hep fotoğraflardan ve benim anlattıklarımdan idare etti kafasına yatmış demek ki anlattıklarım şimdiden yüz göz olmasak daha iyi diye düşünüyordu :) bizimkisi biraz kaprislidir de sevgilimin işi çok zor valla:) liseden beri beraberiz bir de bunun arkadaşlık evresi var beraber büyüdük denebilir :)

Farkettim canım dipleri siyah gibi. böylemi kalacak boyayacak mısın bir daha?

Tamam sana güveniyorum bende alayım ve uygulayım en kısa zamanda

Sende bendensin lise döneminde çıkmaya başlamıştım bende nişanlımla kaç sene oldu sizin? :)

bence de çok tatlı bir bayansın :) siyah saç da yakışmış gerçekten herkese yakışmıyor bir çok örnek görüyorum korkunç oluyor :)

Çok mutlu oldum bak şimdi çok teşekkür ederim.
Beyaz tenliyim diye yakışıyor sanırım bana da. Kızıldı bi ara benim korkunç bir şeydi Siyahtanda döndüremiyorum başka renge

İşte benim dağınık yatağım ve aldıklarımın bir kısmısı
Renkler kötü, özellikle siyahlar hiç belli olmamış malesef

Hediyeyi hazırladıktan sonra kutuyu ve hediyeyi özel msjla gönderirim canım, erkek arkadaşım siteyi biliyo da
Bakmaz gerçi ama ne olur ne olmaz

senin çoraplarını yirim ben ya
Eminim sana çok yakışıştır hepsi,çok ciciler Güle güle giy hepsini inşallah:)
Tamam melezim doğru diyosun ne olur ne olmaz süpriz bozulmasın

Farkettim canım dipleri siyah gibi. böylemi kalacak boyayacak mısın bir daha?

Tamam sana güveniyorum bende alayım ve uygulayım en kısa zamanda

Daha 2 hafta oldu canım boyayalı biraz dinlendinler diyorum, o arada da akar biraz daha.
Sonra açık kumral ya da kumrala boyatıcam komple Siyahı birazcık yumuşatabilirsem iyi, yoksa
da sabırla siyahın akmasını beklerim artık, açıcı kullanmak istemiyorum zaten çok zayı saçlarım

senin çoraplarını yirim ben ya
Eminim sana çok yakışıştır hepsi,çok ciciler Güle güle giy hepsini inşallah:)
Tamam melezim doğru diyosun ne olur ne olmaz süpriz bozulmasın

Ayyy teşekkür ederim tatlımmmm daha cicileri senin olsunn

Ne tarz bi hediye almak istiyorsun canım sen? Biraz düşünlim beyin fırtınası yapalım da güzel fikirler gelir belki
aklımıza Bu hediye sürecinin ne kadar sancılı bir dönem olduğun biliyorum yardımcı olabiliriz belki

ooo sizinde baya olmuş:) Bizimde 8 sene oldu artık evlilik zamanı
Allah tamamını erdirsin sizinde inşallah
inşallah diyeceğim ama zor daha en az 2-3 yıl var ben bir de yüksek lisansa başladım da :))
sizin yakın mı evlilik var mı bir hareket ?? :)

Maşallah yaaa 6 yıl 8 yıl ne demekkk Biz daha toymuşuzz haftaya 4 yıl olacak diye seviniyoruzzz
Topiğin cücüğü ilan ediyorum kendimi

heheh

Hiçbir fikrim yok ki malesef, 8 yıl içinde bir çok hediye aldığım için her şey tükendi:26: El emeğimle anlamlı bir şeylerde yapmak istiyorum açıkçası ama ne bulamıyorum:26:

inşallah diyeceğim ama zor daha en az 2-3 yıl var ben bir de yüksek lisansa başladım da :))
sizin yakın mı evlilik var mı bir hareket ?? :)

Canım 26 gün sonra düğünümüz var
6 yıl beklemişsiniz 3 yıl daha bekleyiverirsiniz bu dönemler en güzel dönemler gerçekten Tadını çıkar

8 seneye fikir mi kalır kızz şimdiye kadar iyi bile idare etmişssin Benim şimdiden bişey gelmiyo aklıma
Başlarda kendim bişeyler yapıyodum sürekli, ya da baskılı bişeyler yaptırıyodum ama artık askere gideceği
için ihtiyaçlanı görecek şeyler olsun diyorum
Eğer bu tarz şeyleri seviyorsa sana seneler önce yaptığım birşeyi önerebilirim Yaptığım en üstteki:

Çizimini kendim baka baka yapmıştım, baskıyı da normal bir baskıcıdan yaptırmıştım.
Eki Görüntüle 539403

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…