- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.541
Canım benimmmm çok sağol çok teşekkür ederim :) Evet vücut hatlarımı belli ediyomuş :) giyme dışarda bitanemmm dediEvlenince giyersin evimizde dedi Ahh ahh görecekmiyim acep o günleri
Eee sen naptın tatlım nasıl gidyo :) bayramda görüşemeyiz bugün bol bol görüşelim :)
Mrblar kızlarrrr evden çıkmadan bi bakayım dedim ama kimsee yokmuşşş malesefff
Bernardo'da %50 indirim var kızlarrr almayı düşündüğünüz şeyler varsa bakınnn
Çok şık fincan setleri falan var almamak için zor tuttum kendimii
Eki Görüntüle 539221
Bugun nisanlima gösterdim bunları. Alalım tabi ya sen yeterki iste çok güzeller zaten dediMelez sende alıştırdın beni cicili bicili şeylere mutfağım senin şaheserin olacak
Çok şanslısın güzelim erkekler pek anlamaz böyle şeylerden nişanlın zevkliymişBen erkek arkadaşıma göstersem
güler büyük ihtimal "ne bunlar böyle edili büdülü çiçekli böcekli" derİnşallah herşeyin gönlünce olur
canım, mutlulukla eskitirsin
Bugün gaza geldim baya alışveriş yaptım ben de çok mutluyumAlışveriş rahatlatıyo gerçektennnn
Ah evet benim annem öyle diyor geneldeInsallah canım beniim
Oh ne de güzel yapmışsın neler aldın peki?
Bende nişanlımın cebinde para bırakmadım bugun beğendiğimi direk aldım
Kızlar bu arada diğer konuda yazışmalarınızı okudum siyah saç güzel değil falan demissiniz ben siyah sacliyim
bizim burda alışveriş merkezinde bernardo vardı ama kapanmış..
İnternet üzerinden sipariş veriliyo olabilir canım emin değilim bakabilirsin
Yok kızzz siyah saçı değil, bende olduğu için doğal durmayanları sevmiyorum. Yoksa yakışana yakışıyor
Benim tenim kumral ama çok renksiz, cansız o yüzden ölü gibi gösteriyor beni,, o yüzden kurtulmaya çalışıyorum ondan bahsediyoduk
diğer konuda
Taytla giymelik kazaklar aldım, elbise aldım (birazcık mini,erkek arkadaşım öldürücek),kumaş etek ve pantolon aldımm, cicili bicili
çoraplar aldım,hediye kutusu kurdeleler falan aldım(yakında yıldönümümüz ve doğum günü ),ufak tefek ek hediyeler aldım falan filan canım
Annemin kredi kartını almıştım ben de limiti dordurmama az kaldı
bakayım internette varmıdır ki indirim.. ama ben gidip bakıp almayı sevenlerdenim
hı tamam o zaman sorun yok
Oh ne güzel almışsında almışsın:1 Güle güle giy inşallah merak ettim nasıllar diye gösterebilme imkanın var mı?
Ya nişanlımında 12 artalıkta doğum günü ne yapsam ne alsam bulamadım:26:
Canım bu arada mesaj kısmından resim atılıyor mu?
6. yıla yaklaştığımız ilişkimizde bayram kısmetse küçük bir atacağız
bayramda tanışmaya gelecek sevgilim bize :)
kaç senedir biliyorlar ilişkimi ama tanışmamışlardı hiç :)
hadi hayırlısı olsun..
teşekkür ederim canım çok merak ediyorum neler olacak :) annem söyledi babama ama benimde bir söylemem lazım erkek arkadaşım gelecek diye ama nasıl desem bilemiyorum işte onu :)
bizimde 4 yıla yaklaşıyor annemler ççok önceden tanışmışlardı..
Maşallahhhh tü tü tüüüüüü fıstık gibisin kızzzz
Saçların da yüzüne çok yakışmışşş, siyah rengin bende duruşunu görseydin tam
bi felaketttttGözlerin de çok güzelmişş
Saçların yıpranmışsa yağ bakımı yap canım çok iyi geliyor. Hindistancevizi yağı ve shea
yağını önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?