Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

insan sevdiğini kıskanır tabi,giyin kocanın yanında şıkır şıkır görürsün o günleri de tabi ya,ben bile 8 senenin sonunda evleniyorsam

Bende daha yeni kendime bir şeyler aldım ya anca vakit oldu koşuşturmacadan. Ayakkabıyla elbise aldım nişanlımda çanta almış bana çok şeker daha simdi vakit bulup girebildim ben girincede siz olmuyosunuz tek kalıyorum

Şimdiden hepinize iyi bayramlar kuzucuklarııım

Bugun nisanlima gösterdim bunları. Alalım tabi ya sen yeterki iste çok güzeller zaten dedi Melez sende alıştırdın beni cicili bicili şeylere mutfağım senin şaheserin olacak

Bugun nisanlima gösterdim bunları. Alalım tabi ya sen yeterki iste çok güzeller zaten dedi Melez sende alıştırdın beni cicili bicili şeylere mutfağım senin şaheserin olacak

Çok şanslısın güzelim erkekler pek anlamaz böyle şeylerden nişanlın zevkliymiş Ben erkek arkadaşıma göstersem
güler büyük ihtimal "ne bunlar böyle edili büdülü çiçekli böcekli" der İnşallah herşeyin gönlünce olur
canım, mutlulukla eskitirsin

Bugün gaza geldim baya alışveriş yaptım ben de çok mutluyum Alışveriş rahatlatıyo gerçektennnn

Ah evet benim annem öyle diyor genelde Insallah canım beniim

Oh ne de güzel yapmışsın neler aldın peki?
Bende nişanlımın cebinde para bırakmadım bugun beğendiğimi direk aldım

Kızlar bu arada diğer konuda yazışmalarınızı okudum siyah saç güzel değil falan demissiniz ben siyah sacliyim

Yok kızzz siyah saçı değil, bende olduğu için doğal durmayanları sevmiyorum. Yoksa yakışana yakışıyor
Benim tenim kumral ama çok renksiz, cansız o yüzden ölü gibi gösteriyor beni,, o yüzden kurtulmaya çalışıyorum ondan bahsediyoduk
diğer konuda

Taytla giymelik kazaklar aldım, elbise aldım (birazcık mini,erkek arkadaşım öldürücek),kumaş etek ve pantolon aldımm, cicili bicili
çoraplar aldım,hediye kutusu kurdeleler falan aldım(yakında yıldönümümüz ve doğum günü),ufak tefek ek hediyeler aldım falan filan canım
Annemin kredi kartını almıştım ben de limiti dordurmama az kaldı

hı tamam o zaman sorun yok
Oh ne güzel almışsında almışsın:1 Güle güle giy inşallah merak ettim nasıllar diye gösterebilme imkanın var mı?
Ya nişanlımında 12 artalıkta doğum günü ne yapsam ne alsam bulamadım:26:

Canım bu arada mesaj kısmından resim atılıyor mu?

bakayım internette varmıdır ki indirim.. ama ben gidip bakıp almayı sevenlerdenim

Evet canım baktım internet sitesine indirimi oraya da yansıtmışlar

Dayanamadım ve resmini paylaştığım takımın 6lı fincanını sepete attım
Annemden kurtarabilirsem ilerde evimde kullanırım (yüzyıllar sonra)

Tabiki canım neden olmasın Ama telefonumun görüntü kalitesi kötü malesef, olduğu kadar artık
Çekip koycam aldıklarımı hemen

Özel mesajla resim gönderiliyor canım ama buraya koyduğumuz gibi değil. Resmi hızlıresim sitesine yükleyip linkini atabiliyorsun

6. yıla yaklaştığımız ilişkimizde bu bayram kısmetse küçük bir adım atacağız
bayramda tanışmaya gelecek sevgilim bize :)
kaç senedir biliyorlar ilişkimi ama tanışmamışlardı hiç :)

Son düzenleme:
Melez canım yüzümü görmek sana nasip oldu inşallah silebilirim bu resmimmi sen gördükten sonra alıntı yapmazsan silerim herhalde
Bu elbiseyi giydiğimde nişanlımdan azar yemiştim,avukatlıktanda terfi ettim güzellik uzmanı olan arkadaşımın yanındayım sürekli
Saçlarımın iyi hali bu, çok çok seyrek ve yıpranmış burada pek belli olmuyor ama kabarttığım için..

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım çok merak ediyorum neler olacak :) annem söyledi babama ama benimde bir söylemem lazım erkek arkadaşım gelecek diye ama nasıl desem bilemiyorum işte onu :)

bizimde 4 yıla yaklaşıyor annemler ççok önceden tanışmışlardı..

Maşallahhhh tü tü tüüüüüü fıstık gibisin kızzzz
Saçların da yüzüne çok yakışmışşş, siyah rengin bende duruşunu görseydin tam
bi felakettttt Gözlerin de çok güzelmişş

Saçların yıpranmışsa yağ bakımı yap canım çok iyi geliyor. Hindistancevizi yağı ve shea
yağını önerebilirim

Son düzenleme:

Heheh çok çok teşekkür ederim Bence sana da yakışmıştır ya yüzünü bilmiyorum ama Şuan ne renk saçların?

İşe yarar mı ki ya? Herkes bir şeyler söylüyor denemeyede korkuyorum açıkçası:26: Dökülmesi de cabası zaten ama bunları deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…