- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.641
23 yaşındayım ben canım kaç gösterdğimi bilmiyorum ama
Kızlar ya bugün içim çok buruktu..
Kuzenlerim,arkadaşlarım babalarına sarılıp ellerini öptüler. Ben sadece baka kaldım öylece..
Bende çok özledim babamı.. Ne şanslılar
Allah mekanını cennet eylesin kuzum bol bol dua et..
Mübarek günlerde kabul olur inş.
Bu arada sana ablamı diyim ? :44:
topikciğimin tüm güzellerinin bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnkimler buralrda napıyosunuz bakalımmm
canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdiellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım
Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi
canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdisenin ilişkin nekadarlıktı tatlım geçmişi okuyamadım belki yazmıssındır :)
Bayramın kutlu olsun canım senin deeetopikciğimin tüm güzellerinin bayramı kutlu olsunnnnnnnnnnkimler buralrda napıyosunuz bakalımmm
ellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım
Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi
tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yazBayramın kutlu olsun canım senin deee
Ben de listeye eklenmek istiyorummmm
hadı ya 25 gun sonra gelinsin demek cok sevindimmmgerçekten ya:))
benim ilişkim 8 seneliiksonunda da 25 gün sonra evlilik! seni tanımıyorum cv ni dök bana
tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?