Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar ya bugün içim çok buruktu..
Kuzenlerim,arkadaşlarım babalarına sarılıp ellerini öptüler. Ben sadece baka kaldım öylece..

Bende çok özledim babamı.. Ne şanslılar

topikciğimin tüm güzellerinin bayramı kutlu olsunnnnnnnnnn kimler buralrda napıyosunuz bakalımmm

ellerine saglik böyle güzel topik açtığın için melez ve lillium gibi dünya tatlılarını tanıdım

Ben evi toparladim keyif yapıyorum simdi
canım benım ya seviniyorum dostluklar kuruldukcaa bende cok güzel dostlar edindim :) önceden sabahlara kadar muhabbetler ederdik ama coğumuz adam akıllı giremiyoruz şimdi senin ilişkin nekadarlıktı tatlım geçmişi okuyamadım belki yazmıssındır :)

gerçekten ya:))
benim ilişkim 8 seneliik sonunda da 25 gün sonra evlilik! seni tanımıyorum cv ni dök bana

Tatlım gelinlik seçebildin mi bakim sennn Konunu gördüm hatta bikaç model de paylaştım ama fazla
zaman kalmadı seçmişsindir büyük ihtimal

tmm tatlım sevgilinin ve senın yaslarınızı evliliğe nekadar kaldıgını ve neden evlenmek ıcın bekledıgınızı yaz

Ben 23 sevgilim 25 Biz daha pek düğün konularına giremedik tatlım o yüzden evlilik zamanı pek belli olmaz
Sadece askere gitmeden bi ağzını yokladım ciddi düşünmüyosan boşuna beklemiyim diye (şaka tabikiii o kadar da
odunca sormadım) benimle ciddi düşündüğünü söyledi o kadar

4 senedir beraberiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…