- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #22.801
Kaçak kuzulardan biri geri döndüüüüüü oleyyyyyyyy
Nerelerdesin tatlımmmmmm napıyosunnn? Son konuştuğumuzda moralim bozuk
deiştin merak ettimmmm ama göremedim bi daha seni
Oley aranıza döndüm
Evet kuzuumm,nişanlımla tartışmıştık o gün
Her neyse beni bırakın da siz nasılsınııız
Aynen canımmmm yapmacıklık ve kıskançlık diz boyu. Ev arkadaşım samimi olduğum bi arkadaşımdan hoşlanıyordu meselaYa bide bizim sınıfta toplam o kadar kız bile olmadığı için.. Tek tük var onlarda...Kafa dengi değil yani..
Çıkar ilişkisi var, bide çevremdeki kızlara da bakıyorum herkeste bi güzel olma çabası , erkeklere kendini beğendirme çabası, hiç kimse doğal değil yani
Sevmiyorum o yüzden.. Tek takılmak en iyisi :)
Oley aranıza döndüm
Evet kuzuumm,nişanlımla tartışmıştık o gün
Her neyse beni bırakın da siz nasılsınııız
Aynen canımmmm yapmacıklık ve kıskançlık diz boyu. Ev arkadaşım samimi olduğum bi arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela
(güya ben bilmiyorum) benim sevgilim olduğu halde cephe almıştı resmen bana, arkamdan bıdı bıdı bıdıııı konuşup
duruyordu. Msn konuşmalarını görünce böyleee kalmıştımİnsanlar o kadar güzel yalan söylüyo ki bile
Aynen tatlım .. Amann.. Hepsinin canı cehenneme
4.yılınızı mı kutlıcaksınız :):)
Ne aldın sevgiline bakiiimm :)
Evet tatlımmmmAskere gitmeden önceki son özel günümüz olcak, kasım sonunda doğum günü var
ama onda da memleketinde olucakSüslü bi paket yaptım, bi iki hediye ve askerde kullanabileceği
şeyler koydum. Resim çekerim biraz cuma günü gösteririm tatlım, bu siteden haberi var çünküm gireceği
tutabilir belki
Kızlar bu arada moralim çok bozuk.. Yeni ayakkabı aldım demiştim ya.. Serçe parmağımın yanındaki parmağım öne değiyor ya yürüdükçe.. Çok moralim bozuldu..
Hiç bi ayakkabı olmıcakmı bana
Büyük mü numarası acaba tatlım, normalde ayağın tam doldurup fazla hareket etmemesi lazım çünkü:44:
Bi ayakkabıcıya danışabilirsin, bazen tabana benzeyen parçalar koyuyolar rahatsız eden ayakkabılara
AhahahSende benim gibisin yaa
Tamam canım Cuma günü çek göster bakalım :)
Askerliği nasıl olcak kısa dönemmi ?
Daha belli değil tatlım, aralık başı gibi sınav var ondan sonra belli olacak:26:
Konuştuğum kişiler kısa dönem olur diyo ama şimdi ortalık karışık, uzun dönem
alırlar diye korkuyorum
Tatlım ayağıma çok güzel oldu tam doldurdu ama hafif topuğu var o yüzden öne öne gidiyor ayaklarımBi çözümü vardır inşallah. Kayseriden almıştım ..
Pufff
Benim kuzenimin sevgiliside Aralıkta gidecek.. Oda sınava girecek :)
Hayırlısı olsun canım ya .. Zaten uzun dönem yaparsa da maaş alıyorlarmış diye biliyorum doğrumu ? ..
Ayakkabı tamiri yapan herhangi bir yere götür yardımcı olurlar sana canım. Topuklu
ayakkabıyla fazla aram olmadığı için malesef yardımcı olamadım canım
Sınav da formalite zaten, kafalarına göre yapıyorlar dağıtımı
Aynen canım hayırlısı olsun diyoruz biz deUzun dönemde hem maaş alıyorlar, hem de gece
askeriyede değil de evde kalınıyor bildiğim kadarıyla tatlım
Bende hiç giyemem topuklu ayakkabı zaten hiç de aram yoktur ama hafif bi yükseltisi var topuk dediğim de o yani
İnşallah bi çaresini bulurlar ya çok sevmiştim çünkü
Ohhh ne güzel :) Hayırlısı neyse o olsun :)
Bakalım biz napcaz
Gerçi benim sevgilim gidemeyebilir Askere..
Aynen canımmmm yapmacıklık ve kıskançlık diz boyu. Ev arkadaşım samimi olduğum bi arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela
(güya ben bilmiyorum) benim sevgilim olduğu halde cephe almıştı resmen bana, arkamdan bıdı bıdı bıdıııı konuşup
duruyordu. Msn konuşmalarını görünce böyleee kalmıştımİnsanlar o kadar güzel yalan söylüyo ki bile
Halletmişsinizdir inşallah tatlım sorun kalmamıştırBen de iyiyimmm,, tatil boyunca gezdim tozdum
alışveriş yaptımmmm çok çokkk mutlu oldummmYarın da 4. yıldönümümüz olcak aşkımlaa, paketimin
son rütuşlarını yapıyorumHala bişeyler tıkıyorum içine
Mrb canım hoşgeldin nasılsın
Kaçakkk.. Nerdesin sennnn ..
İsyan çıakrcaktık burda MeLeZ'le
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?