Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kaçak kuzulardan biri geri döndüüüüüü oleyyyyyyyy
Nerelerdesin tatlımmmmmm napıyosunnn? Son konuştuğumuzda moralim bozuk
deiştin merak ettimmmm ama göremedim bi daha seni

Oley aranıza döndüm

Evet kuzuumm,nişanlımla tartışmıştık o gün
Her neyse beni bırakın da siz nasılsınııız

Aynen canımmmm yapmacıklık ve kıskançlık diz boyu. Ev arkadaşım samimi olduğum bi arkadaşımdan hoşlanıyordu mesela
(güya ben bilmiyorum) benim sevgilim olduğu halde cephe almıştı resmen bana, arkamdan bıdı bıdı bıdıııı konuşup
duruyordu. Msn konuşmalarını görünce böyleee kalmıştım İnsanlar o kadar güzel yalan söylüyo ki bile

Oley aranıza döndüm

Evet kuzuumm,nişanlımla tartışmıştık o gün
Her neyse beni bırakın da siz nasılsınııız

Halletmişsinizdir inşallah tatlım sorun kalmamıştır Ben de iyiyimmm,, tatil boyunca gezdim tozdum
alışveriş yaptımmmm çok çokkk mutlu oldummm Yarın da 4. yıldönümümüz olcak aşkımlaa, paketimin
son rütuşlarını yapıyorum Hala bişeyler tıkıyorum içine

Son düzenleme:

Aynen tatlım .. Amann.. Hepsinin canı cehenneme

4.yılınızı mı kutlıcaksınız :):)

Ne aldın sevgiline bakiiimm :)

Kızlar bu arada moralim çok bozuk.. Yeni ayakkabı aldım demiştim ya.. Serçe parmağımın yanındaki parmağım öne değiyor ya yürüdükçe.. Çok moralim bozuldu..
Hiç bi ayakkabı olmıcakmı bana

Aynen tatlım .. Amann.. Hepsinin canı cehenneme

4.yılınızı mı kutlıcaksınız :):)

Ne aldın sevgiline bakiiimm :)

Evet tatlımmmm Askere gitmeden önceki son özel günümüz olcak, kasım sonunda doğum günü var
ama onda da memleketinde olucak Süslü bi paket yaptım, bi iki hediye ve askerde kullanabileceği
şeyler koydum. Resim çekerim biraz cuma günü gösteririm tatlım, bu siteden haberi var çünküm gireceği
tutabilir belki

Ahahah Sende benim gibisin yaa

Tamam canım Cuma günü çek göster bakalım :)

Askerliği nasıl olcak kısa dönemmi ?

Büyük mü numarası acaba tatlım, normalde ayağın tam doldurup fazla hareket etmemesi lazım çünkü:44:
Bi ayakkabıcıya danışabilirsin, bazen tabana benzeyen parçalar koyuyolar rahatsız eden ayakkabılara

Tatlım ayağıma çok güzel oldu tam doldurdu ama hafif topuğu var o yüzden öne öne gidiyor ayaklarım Bi çözümü vardır inşallah. Kayseriden almıştım ..

Pufff

Ahahah Sende benim gibisin yaa

Tamam canım Cuma günü çek göster bakalım :)

Askerliği nasıl olcak kısa dönemmi ?

Daha belli değil tatlım, aralık başı gibi sınav var ondan sonra belli olacak:26:
Konuştuğum kişiler kısa dönem olur diyo ama şimdi ortalık karışık, uzun dönem
alırlar diye korkuyorum

Daha belli değil tatlım, aralık başı gibi sınav var ondan sonra belli olacak:26:
Konuştuğum kişiler kısa dönem olur diyo ama şimdi ortalık karışık, uzun dönem
alırlar diye korkuyorum

Benim kuzenimin sevgiliside Aralıkta gidecek.. Oda sınava girecek :)

Hayırlısı olsun canım ya .. Zaten uzun dönem yaparsa da maaş alıyorlarmış diye biliyorum doğrumu ? ..

Tatlım ayağıma çok güzel oldu tam doldurdu ama hafif topuğu var o yüzden öne öne gidiyor ayaklarım Bi çözümü vardır inşallah. Kayseriden almıştım ..

Pufff

Ayakkabı tamiri yapan herhangi bir yere götür yardımcı olurlar sana canım. Topuklu
ayakkabıyla fazla aram olmadığı için malesef yardımcı olamadım canım

Benim kuzenimin sevgiliside Aralıkta gidecek.. Oda sınava girecek :)

Hayırlısı olsun canım ya .. Zaten uzun dönem yaparsa da maaş alıyorlarmış diye biliyorum doğrumu ? ..

Sınav da formalite zaten, kafalarına göre yapıyorlar dağıtımı
Aynen canım hayırlısı olsun diyoruz biz de Uzun dönemde hem maaş alıyorlar, hem de gece
askeriyede değil de evde kalınıyor bildiğim kadarıyla tatlım

Ayakkabı tamiri yapan herhangi bir yere götür yardımcı olurlar sana canım. Topuklu
ayakkabıyla fazla aram olmadığı için malesef yardımcı olamadım canım

Bende hiç giyemem topuklu ayakkabı zaten hiç de aram yoktur ama hafif bi yükseltisi var topuk dediğim de o yani

İnşallah bi çaresini bulurlar ya çok sevmiştim çünkü

Ohhh ne güzel :) Hayırlısı neyse o olsun :)

Bakalım biz napcaz

Gerçi benim sevgilim gidemeyebilir Askere..

Neden canım düz taban falan mı? Benim aşkım bi ara çok çok zayıftı, niyetlenmiştim iyice
zayıflatıp askere göndermicektim ama kilo almaya başladı nedense

Ohh hediye işide tamam o halde bir ben halledemedim hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…