- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.061
slm kızlar bende varım 5.5 yıldır birlikteyiz bi 6 7 ay kadar daha beklememiz lazım hemencik hemencik geçsin şu günler:))
İyiyim tatlım sen nasılsın ?
Çok şükür hayatım ya nasıl olıyım. Yoğun bakımda olan kuzenim uyandı dün akşam. Ablasına seni seviyorum demiş. Oma seviniyoruz işte. Yarında ameliyata giricek Allahın izniyle
OOoo senin az kalmış :)
az ama geçmiyor zaman :))
İnşallah iyi haberlerini alırsınız canım..
Çok şükür hayatım ya nasıl olıyım. Yoğun bakımda olan kuzenim uyandı dün akşam. Ablasına seni seviyorum demiş. Oma seviniyoruz işte. Yarında ameliyata giricek Allahın izniyle
iyi geceler kızlar benimki mesaj atmış saat 00.00 da, upuzun bişeler yazmış.. bugün benim doğum günüm o yüzden.. mesajın sonuna da şifresini yazmış "bu sana doğum günü hediyem olsun" demiş..
yanına da not düşmüş oda şöyle:" ama listemden kimseyi silmek ya da kimseyle sohbet etmek yok" ve "bana bir daha şifremi değiştirme" demiş..
benim içinde bir ilk bu :)
çok saçma ve hiç edilmemesi gereken laflar eklemiş sonuna
cevabını verdim zaten, "ben iyi bişey yaptım sandım ve senden de güzel bişeyler söylemeni bekledim" diyor hala.. ya sabır..
sevgilin her konuda kendini haklı görüyor. sizin ilişkinizdeki büyük sorunların başını bu çekiyor
Ay konuna cevap yazmaya gitti kafa direkt doğum günün kutlu olsun canım.
kararlarının seni doğru yola götürmesi ve mutlu olman dileğiyle
evet çok haklısın.. kendi düşünceleri hep doğrudur.. önceden bu kadar etkilemiyordu bizi bu, konuşarak mantıklı olan yolu buluyorduk şimdiyse böyle oldu işte..
sevgilinin burcu neydi ya baya bi baskın karakteri var şöyle koç, oğlak, boğa, aslan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?