Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Merhaba hanımlaaarrrr:)
Bizimde ilişkimiz 2,5 yıl oldu ancaaakk daha evliliğe çoookkk var kendisi okuyor 4 yıl var ben okuyorum 2 yıl sonra okulum biticek inşallahhh ama ne olucaazzz bilmiyorummm onu seviyorum ve evlenmeyi çok istiyorum onunla ancak nerden baksanıızzz bi 5 yılımız varrrr ooooooooooooooooooooooooooooooooooffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff

iyi geceler kızlar benimki mesaj atmış saat 00.00 da, upuzun bişeler yazmış.. bugün benim doğum günüm o yüzden.. mesajın sonuna da şifresini yazmış "bu sana doğum günü hediyem olsun" demiş..
yanına da not düşmüş oda şöyle:" ama listemden kimseyi silmek ya da kimseyle sohbet etmek yok" ve "bana bir daha şifremi değiştirme" demiş..

bu nasıl doğum günü hediyesi böyle

cevabını verdim zaten, "ben iyi bişey yaptım sandım ve senden de güzel bişeyler söylemeni bekledim" diyor hala.. ya sabır..

sevgilin her konuda kendini haklı görüyor. sizin ilişkinizdeki büyük sorunların başını bu çekiyor

Ay konuna cevap yazmaya gitti kafa direkt doğum günün kutlu olsun canım.
kararlarının seni doğru yola götürmesi ve mutlu olman dileğiyle

sevgilin her konuda kendini haklı görüyor. sizin ilişkinizdeki büyük sorunların başını bu çekiyor

evet çok haklısın.. kendi düşünceleri hep doğrudur.. önceden bu kadar etkilemiyordu bizi bu, konuşarak mantıklı olan yolu buluyorduk şimdiyse böyle oldu işte..

evet çok haklısın.. kendi düşünceleri hep doğrudur.. önceden bu kadar etkilemiyordu bizi bu, konuşarak mantıklı olan yolu buluyorduk şimdiyse böyle oldu işte..

sevgilinin burcu neydi ya baya bi baskın karakteri var şöyle koç, oğlak, boğa, aslan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…