- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.041
Ayy güzel fikir aslında benim hoşuma gitti bende yapabilirim
ama detayları anlatmadın Zelişimmmmm ? ?
Kuzumm ben bi bilsem ne zaman evlenceğimi
daha çok var ya :2: uzun bi süre burdayım yanisen nişanlımıydın ? :)
teşekkür ederim cvp verdiğin için. biraz haklısın onları halletmek istiyor. ancak işleride sürekli agırdan alması sinirimi bozuyor. ben herşeyi vaktinde yaptım oda sürekli okulu iş bulmayı herşeyi uzaktıkça uzatıyor rahatına çooooook düşkün :)
kavga ettik bizimkiyle suratına kapattım telefonu çok sinir oldum naparsa yapsın artık..
nazlı büyütülmüş demekki :)
bence sinnirlerini bozma canım.. bırak o istesin herşeyi. benm erkek arkadaşımda yok okul yok atama yok kpss yok askerlik derken 4 sene olcak ve şimdi askerde, asker sonrası iş telaşı olmuycak işine dönecek devlet memuru zaten. böyle olması daha iyi çünkü işstresi olmuycak, herşey daha iyi yolunda gidicek allah nasip etmişse.
aslında oda çok istiyordu beyimiz çok rahtına düşkün ondan ödün veremiyor :) inşallah seninde istediğin gibi yolunda gider, hayırlısıyla teskeresini de alır gelir :)
yawruş Allah nasip ederse şubatta ıstıyoruzAaaaa hurrem nisanlaniyor muuuuu
yawruş allah nasip ederse şubatta ıstıyoruz3 deıl hatta 4 ay var daha yahuuu hem ısteme söz nişan hepsını bı arada çıkarttırcam:))
büyük nişan ıstemıyorum zaten cok gereksız gelıyo zaten 4-5 ay sonra kına gecesı ve dugun olcak buyuk nısana ne gerek var..
ne oldu canım...
çok dogru bir tespit. hem tek çocuk hemde tek torun... baya nazlı ve el üstünde büyümüş :)))
Hepiniz kaçtınız ama tatlımmmmAkşam girince gönderirim çevrimiçi olursanız canımmm
kavga ettik bizimkiyle suratına kapattım telefonu çok sinir oldum naparsa yapsın artık..
yawruş Allah nasip ederse şubatta ıstıyoruz3 deıl hatta 4 ay var daha yahuuu hem ısteme söz nişan hepsını bı arada çıkarttırcam:))
büyük nişan ıstemıyorum zaten cok gereksız gelıyo zaten 4-5 ay sonra kına gecesı ve dugun olcak buyuk nısana ne gerek var..
Anzer sen sonuna kadar haklisin bacim
Bi face sifresi vermemek icin tutturdu yahu
face şifresini vermediğinden aramız limoniydi bugünde önce mesajda sonra telefonda kavga ettikk.. o kadar emek verdim ben o kadar ödün verdim beyfendi bi şifreyi esirgedi benden.. ya versende sanki hergün didik didik etmicem dedim sürekli vermicem kapat bu konuyu dedi durdu bende sinir oldum en son çünkü dalga geçer gibi konuştu bende kapadım suratına.. mesaj atmış konuşmuyo muyuz diye bende bu kadar zorlamayla ilişki olamaz belkide hayırlısı ayrılmamız sürekli bi sorun oluyo baksana ben kaderime razı oluyorum bundan sonra bu kadar zorlamamak lazım vardır Rabbimin bi bildiği dedim bozuldu sen kendine benden uygununu zor bulursun dedi bende o işler hiç belli olmaz bakalım dedim neye bakıyosun sen öle germe beni dedi bende kimseye baktığım yok belli olmaz diyorum çok duyuyorum çevremden senelerce biriyle birlikte olan ama başkalarıyla evlenen dedim.. yazık diyo bana.. ama farkında değil ben ciddiyim.. :)
Ben sizin ilişkinizde bi istikrarsızlık böyle bi birbirinizi takmama durumu sezdim.
Bi çok kez kez ayrılıp barıştınız. Hatta kesin yok bu defa geri dönmüyorum lafları oldu fakat sonuç aynı sen bence bu çocuğa bağımlı olmuşsun. Aşk böyle değil çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?