Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Hepiniz kaçtınız ama tatlımmmm Akşam girince gönderirim çevrimiçi olursanız canımmm

nazlı büyütülmüş demekki :)

aslında oda çok istiyordu beyimiz çok rahtına düşkün ondan ödün veremiyor :) inşallah seninde istediğin gibi yolunda gider, hayırlısıyla teskeresini de alır gelir :)

Aaaaa hurrem nisanlaniyor muuuuu
yawruş Allah nasip ederse şubatta ıstıyoruz 3 deıl hatta 4 ay var daha yahuuu hem ısteme söz nişan hepsını bı arada çıkarttırcam:))
büyük nişan ıstemıyorum zaten cok gereksız gelıyo zaten 4-5 ay sonra kına gecesı ve dugun olcak buyuk nısana ne gerek var..

bende aynen senın gibi istiyorum.. önce tanışmaya gelsinler sonra küçük bir nişan aile arasında .. Zaten uzamadan düğün olucak 2 yerde hemde

ne oldu canım...

face şifresini vermediğinden aramız limoniydi bugünde önce mesajda sonra telefonda kavga ettikk.. o kadar emek verdim ben o kadar ödün verdim beyfendi bi şifreyi esirgedi benden.. ya versende sanki hergün didik didik etmicem dedim sürekli vermicem kapat bu konuyu dedi durdu bende sinir oldum en son çünkü dalga geçer gibi konuştu bende kapadım suratına.. mesaj atmış konuşmuyo muyuz diye bende bu kadar zorlamayla ilişki olamaz belkide hayırlısı ayrılmamız sürekli bi sorun oluyo baksana ben kaderime razı oluyorum bundan sonra bu kadar zorlamamak lazım vardır Rabbimin bi bildiği dedim bozuldu sen kendine benden uygununu zor bulursun dedi bende o işler hiç belli olmaz bakalım dedim neye bakıyosun sen öle germe beni dedi bende kimseye baktığım yok belli olmaz diyorum çok duyuyorum çevremden senelerce biriyle birlikte olan ama başkalarıyla evlenen dedim.. yazık diyo bana.. ama farkında değil ben ciddiyim.. :)

kavga ettik bizimkiyle suratına kapattım telefonu çok sinir oldum naparsa yapsın artık..

Anzer sen sonuna kadar haklisin bacim
Bi face sifresi vermemek icin tutturdu yahu

Ay canim ne guzel ya her sey gonluce olur insallah
Bu arada sen kimle nisanlaniyorsun
Yani unuttum ben uzun zamandir yazmiyodun Ya

Ben sizin ilişkinizde bi istikrarsızlık böyle bi birbirinizi takmama durumu sezdim.
Bi çok kez kez ayrılıp barıştınız. Hatta kesin yok bu defa geri dönmüyorum lafları oldu fakat sonuç aynı sen bence bu çocuğa bağımlı olmuşsun. Aşk böyle değil çünkü...

bağımlı değilim canım çünkü benim blöf olarak ayrıldığım oldu tamam ama kesin olarak ayrıldığım da oldu.. günlerce mesajlar attı aradı beni bende değişti diye döndüm.. ama bi süreden sonra kısır döngüye giriyoruz yanyanayken böyle değildik benim yüzüm asılsa o beni neşelendirmek için herşeyi yapardı şimdi çok rahat o konuda dediğin gibi takmıyor.. bende artık takmamaya başladım ister istemez yoksa hergün üzülüp kendime yazık edicem bu gidişle.. yanıma gelmesini bekliyorum o gün bizim için ya milat olacak ya da son..

slm kızlar bende varım 5.5 yıldır birlikteyiz bi 6 7 ay kadar daha beklememiz lazım hemencik hemencik geçsin şu günler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…