Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyiyim kuğzum senden naber:)
2 ay sonra nişan mı var kız everiyoruz seni desene
3 ay var kız hatta 3 bucuk 14 şubatta olsn dedık
çeyiz topiğime hiç bakmayın zaten hıhhhh

iyilik valla allah böyle devam ettirsin inşallah :)
Bu aralar yeyip yeyip şişiyorum sanki :)
sorma canm al bendende o kadar senn nasıl gıdıyor ılıskın sorunları aştınız demı canm

3 ay var kız hatta 3 bucuk 14 şubatta olsn dedık
çeyiz topiğime hiç bakmayın zaten hıhhhh

sorma canm al bendende o kadar senn nasıl gıdıyor ılıskın sorunları aştınız demı canm

Aştık canım maşallah deyip bi taraflarımı kaşıyayım
Bi sorun yok artık :)
Yani 4/4 lük mü ilişkimiz hayır :)
Sadece geçmişten hiç bir şekilde konu açılmıyor. Bi şeyleri bana ima etmiyor.kavga çıkarmıyor.
Tek kavgamız kıskançlık :) hiç kimsenin bana slm vermesine bakmasına konuşmasına tahammül edemiyor bende buna sinir oluyorum:)
Ama onun haricinde hiç bir sorun yok.

En Güzelini ben yapmışım 1 ay içinde tanıştık 1 ay sevgili kaldık 1 ay sözlü 1 ay nişanlı Sonra eşimle beraber kaçtık :)))

Ayy güzel fikir aslında benim hoşuma gitti bende yapabilirim

ama detayları anlatmadın Zelişimmmmm ? ?

LiLi ne zaman evlenicen kız şu konuya girmediğin günleri ne zaman görücez evlenince uğramazsın bu konuya artık

Kuzumm ben bi bilsem ne zaman evlenceğimi

daha çok var ya :2: uzun bi süre burdayım yani sen nişanlımıydın ? :)

yaşıtız seninle :)
daha askerlik yapıp iş bulmadan belki o konulara girmek istemiyordur burda çok gördüm öyle erkekler :) (açılan konulardan)

teşekkür ederim cvp verdiğin için. biraz haklısın onları halletmek istiyor. ancak işleride sürekli agırdan alması sinirimi bozuyor. ben herşeyi vaktinde yaptım oda sürekli okulu iş bulmayı herşeyi uzaktıkça uzatıyor rahatına çooooook düşkün :)

bence sinnirlerini bozma canım.. bırak o istesin herşeyi. benm erkek arkadaşımda yok okul yok atama yok kpss yok askerlik derken 4 sene olcak ve şimdi askerde, asker sonrası iş telaşı olmuycak işine dönecek devlet memuru zaten. böyle olması daha iyi çünkü işstresi olmuycak, herşey daha iyi yolunda gidicek allah nasip etmişse.

Bence fazla uzatmayacakmisiz iliskileri gercekten suyu cikiyo 1 senede hersey belli oluyo bu kisi uygunmu degilmi eger kafanda süphe oluyosa bitireceksin ben o süphelerle 4 yil gecirdim beyefendi beni hep ikna etti 4 yil sonra kalkti ailemi ikna edemiyorum dedi ve bir aydir ne ses var ne bi tik goya askimdan oluyodu adam ne deyim bilmiyorum unutmaya calisiyorum bi taraftan diyorum uzun iliskilerde ayriliklar normal yine cikar gelir seviyodu cunku ama gelse nolur bilmiyorum bize bu kadar cektiren adam ayy bilmiyorum ki...

bir tarafta ailesi bir tarafta sevgiği peki neden ailesi ikna olmuyor özel değilse ..

bir tarafta ailesi bir tarafta sevgiği peki neden ailesi ikna olmuyor özel değilse ..

Cok karisti hersey canim biz de bi de alevi sunni sorunu var ben sunniyim onlar alevi bana birinci konu bu gibi geliyo son zamanlarda bana zaten baski yapmaya baslamislardi namaz oruc gibi seyler onlara ters geliyomus diye ... Ikinci sorun ikimizde okuyoruz ucuncu sorun ise o ailenin tek oglu anneside ogluna asik yani paylasamadi bana deger vermesini benim icin ailesini karsisina almasina kadin dayanamadi bende boyle olmasini istemezdim ilk sene ayrilmak istedim olmayacakti cunku ama o birakmadi ne bileyim aslinda bu karisik durumdan kurtuldum diye seviniyorum ama cokta seviyorum iste özlüyorum filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…