- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.021
Selam kızlar merhaba
yok yok canm bıttı benımkının askerlıgı
ayy ne guzel gercekten darısı basımıza tatlım senn nası gıdıo bakalım
İyi gidiyo canim ayni tas ayni hamam bir dargin bir barisik :)
merhaba hoşgeldin
selam düşcüm hosgeldn
Hoşbulduk kızlar:)
Ne var ne yok neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor hayat :)
yawrucum naber yaaa..ewet arada bende bakıyorum kımse yazmıyo artık
iyi diyelim iyi olsunn senın
3 ay var kız hatta 3 bucuk 14 şubatta olsn dedıkiyiyim kuğzum senden naber:)
2 ay sonra nişan mı var kız everiyoruz seni desene
sorma canm al bendende o kadar senn nasıl gıdıyor ılıskın sorunları aştınız demı canmiyilik valla allah böyle devam ettirsin inşallah :)
Bu aralar yeyip yeyip şişiyorum sanki :)
3 ay var kız hatta 3 bucuk 14 şubatta olsn dedık
3 ay var kız hatta 3 bucuk 14 şubatta olsn dedık
çeyiz topiğime hiç bakmayın zaten hıhhhh
sorma canm al bendende o kadar senn nasıl gıdıyor ılıskın sorunları aştınız demı canm
En Güzelini ben yapmışım 1 ay içinde tanıştık 1 ay sevgili kaldık 1 ay sözlü 1 ay nişanlı Sonra eşimle beraber kaçtık :)))
O an aklıma ne gelirse onları yazdım tatlım, kaç tane olduğuna falan da bakmadım, sadece içimden
geldiği gibi yazdımÇikolatalar da aldım kırmızı kırmızı kalpli, çok şirin olmuştu. Yanında da asıl
hediyemi vermiştim
LiLi ne zaman evlenicen kızşu konuya girmediğin günleri ne zaman görücez evlenince uğramazsın bu konuya artık
yaşıtız seninle :)
daha askerlik yapıp iş bulmadan belki o konulara girmek istemiyordur burda çok gördüm öyle erkekler :) (açılan konulardan)
teşekkür ederim cvp verdiğin için. biraz haklısın onları halletmek istiyor. ancak işleride sürekli agırdan alması sinirimi bozuyor. ben herşeyi vaktinde yaptım oda sürekli okulu iş bulmayı herşeyi uzaktıkça uzatıyor rahatına çooooook düşkün :)
Bence fazla uzatmayacakmisiz iliskileri gercekten suyu cikiyo 1 senede hersey belli oluyo bu kisi uygunmu degilmi eger kafanda süphe oluyosa bitireceksin ben o süphelerle 4 yil gecirdim beyefendi beni hep ikna etti 4 yil sonra kalkti ailemi ikna edemiyorum dedi ve bir aydir ne ses var ne bi tik goya askimdan oluyodu adam ne deyim bilmiyorum unutmaya calisiyorum bi taraftan diyorum uzun iliskilerde ayriliklar normal yine cikar gelir seviyodu cunku ama gelse nolur bilmiyorum bize bu kadar cektiren adam ayy bilmiyorum ki...
bir tarafta ailesi bir tarafta sevgiği peki neden ailesi ikna olmuyor özel değilse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?