Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

zor bi karakter yapıları var ve evet bu her zaman haklı olma durumdan vazgeçiremezsin o zaman.
aslan bi arkadaşım var ne dese hep onun dediği doğru ilişkide her şey onun elinde olsun ister

ilk başta kediydi ama yanımda :)
ne zaman yanyana gelsekte kedi gibi olur, daha doğrusu benim bir bakışımdan ne demek istediğimi anlar.. ama uzak kalınca böyle oldu.. aman vazgeçirmek istemiyorum artık onu bişeyden.. gücüm kalmadı..

tatlım senin eat, pray, love filmindeki gibi kendini dinlemen ve hayatının kelimesini bulman gerek

beyefendi lütfetmişte şifreyi yazmış birde doğum günü hediyem yazmış manyak mı ne.
Böyle saçma şey mi olur yani dalga geçer gibi birde doğum günü hediyesiymiş.
Bu face aşkı nedir yani bu adamda ne kıymetliymiş facebooku..

tatlım senin eat, pray, love filmindeki gibi kendini dinlemen ve hayatının kelimesini bulman gerek

ben onu izledim ama sadece sonunu hatırlıyorum nedense :44:
zaten yavaş yavaş hayatımı yeniliyorum..daha önce istemediğim bir bölüm okudum ve asla o mesleği yapmak istemiyorum, şimdi istediğim bir bölüme kayıt yaptırdım onu bitirip o bölümde çalışmak istiyorum(adalet).. kendimi tamamen ona vermek istiyorumi birde arada geçici işlerde çalışmak istiyorum deneyim kazanmak için.. aşk olmasa da olur şu sıralar.. zaten mutlu etmedikten sonra aşkın ne anlamı var ki?

bu filmin sonunu hatırlıyorsan sadece tekrar izlemelisin.
demek ki daha önce izlediğinde hayatın böyle karmaşık değildi

aynen böyle dedim biliyor musun? "lütuf gibi şifre vermişsin" diye :) şimdi sana "Allah razı olsun mu demeliyim? Bilemedim.." diyede ekledim.. alsın değerli face ini başına çalsın şimdi :)

bu filmin sonunu hatırlıyorsan sadece tekrar izlemelisin.
demek ki daha önce izlediğinde hayatın böyle karmaşık değildi

evet o zaman sakin bir hayatım vardı.. almam gerekenleri almamış olabilirim o yüzden.. izlerim bu ara film izleyecektim zaten sağol sedulu :)

evet o zaman sakin bir hayatım vardı.. almam gerekenleri almamış olabilirim o yüzden.. izlerim bu ara film izleyecektim zaten sağol sedulu :)

film tavsiyesinde her türlü yardımcı olurum
bu ara film izlemekten başka bişi yaptığım yok

ben film izlediğim zaman kendimi çok iyi hissediyorum ya.. kafam net oluyor bi kere.. senin kadar olmasa da bende severim yani :)

beni de iyi hissettiren tek şey bu ara film.
dünyayla olan ilişkimi kesiyor kendimi bambaşka bi yerde buluyorum

aynen böyle dedim biliyor musun? "lütuf gibi şifre vermişsin" diye :) şimdi sana "Allah razı olsun mu demeliyim? Bilemedim.." diyede ekledim.. alsın değerli face ini başına çalsın şimdi :)

İyi demişsin ..
Bi ilişkide gizli saklı olmamalı bence...
Sana şifresini söyler ama benim adımdan konuşma bak konuşulanlar yazılanlar zaten orda senden bir şey saklamıyorum her şey olduğu gibi kalsın arkadaşlarımıda silme der anlarım ama sırf face için kavgalar ve sonunda doğum günü hediyesi şifre verdim demeler çok saçma yani.

şafak kaç sizin? beklemek zor olduğundan böyle oluyor sanırım yani ondan filme vermişsin kendini :)

aynen sevgilim burda olsa ne film izlicem gider onu izlerim
şafak 73 ya var daha şöyle bi aralık ayına girsek ferahlarım biraz

bende senin gibi düşünüyorum zaten ama inan bende anlamıyorum artık onu.. anlam veremiyorum yaptıklarına.. o yüzden anlam vermeyi de bıraktım sorunları çözmeyide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…